54

Анонимен

преди 12 години

54Отново грешиш. Мисленето ми е рационално. Нямам представа, какво значи материалното да е 'евтино', но ... ще приема, че ти си знаеш :)) Предположенията ти са грешни. Аз съм един относително щастлив човек. Емоциите са продукт на съсвсем прозаични хим.реакции и това не ми прече да се радвам на множеството малки и приятни неща в живота. Щом казваш, че храната която купувам за детето ми е евтина, щото я купувам. Така да бъде :)) Явно ти храниш детето си с религиозни проповеди - горкото дете.

53

gruh

преди 12 години

И аз имам Хонда (ЦРВ) и съм много доволен :)

52

нормално

преди 12 години

Съвсем скоро ще има чувства между хуманоиди и хора,това е неизбежно.Дори и да не са истински,хората със сигурност ще вярват в тях.

51

до 52

преди 12 години

Мисленето ти е много ограничено,което лесно се обяснява с това,че е материално.Всичко материално е крайно ограничено и евтино.Дори и най-скъпото нещо(което може да се купи с пари) е достатъчно евтино,щом може...да се купи.Предполагам,че си много нещастен човек,щом искаш материално доказателства за душата...Отиди в някоя лаборатория и поискай да ти докажат материално и любовта...вдъхновението,мечтите...жал ми е за теб.

50

az be

преди 12 години

Сиске, да те повозя в моята HONDA CRV?

49

Анонимен

преди 12 години

36Няма никакви материални доказателства за съществуването на душата. Митът за 21 грама душа е :))) ами е смешен като съществуването на Дядо Коледа.

48

Оня

преди 12 години

Това, което от Хонда правят е трудно да се опише с думи. Само тези, които някога са се занимавали с роботика и фина механика могат да го разберат. Изключително постижение!

47

Discovery

преди 12 години

Айде, айде... нищо ново под слънцето, нормално е да има такива реакции, като по-долните, че роботите едва ли не ще ни вземат хляба. Още, по времето, когато се създават машините за да заместят хората е имало, много, много недоволни и даже организирали протести и ги трошели машините!!! Сега, вече не е така... е същото ще стане и с роботите... всичко ще си дойде на мястото :)... Но като го гледам роботчето и настръхвам... много е готино :)

46

Анонимен

преди 12 години

туй колко коня е ?

45

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам по какъв начин роботите противоречат на религията?

44

.....

преди 12 години

силата на мечтите - HONDA :)

43

wink

преди 12 години

до 20 и 29 - сатанинският знак не включва палеца - т.е. само показалецът и кутрето наподобяват нечии рога. Когато влезе в употреба и палецът, пръстите изобразяват I (показалец), L (показалец + палец) и U (показалец + кутре) - I Love yoU - на жестомимичен език от мнооооого, мнооого години.

42

алилиии

преди 12 години

келнерите останаа без работа...

41

siskata_93

преди 12 години

аз ще изчакам малко да се появи модел Honda CRV;)

40

Blake

преди 12 години

Това да го прочетат тези от БАН дето стачкуват в момента...

39

Censor

преди 12 години

"blue pill and red pill"

38

Isaac Asimov

преди 12 години

изумително с каква точност, човек, живял и творил преди 50 години (Айзък Азимов) е превидил реакциите на хората по отношение на роботите (от "възхищение" до "ще го счупия"). Струва си да се прочетат книжките за роботите на Азимов, това не е научна фантастика (вече).

37

Анонимен

преди 12 години

искам един

36

до 37

преди 12 години

Роботът може да сервира кафе и да подскача.Не е кой знае какво.

35

Рико

преди 12 години

Българите къде сме?Произвеждаме ориенталска музика.