36

Анонимен

преди 12 години

какви 100-200 лв говорите ;) доход под 700 лв на човек в момента е геноцид на бели хора

35

А бе дебили...

преди 12 години

ако гледате целия свят, храната на хората е в пъти по ниска от нашата да не говорим за качеството. Айде 1-во оправете цените и качеството после давайте сравнения, кой на колко години какво бил правил ако доживее 65 дори...

34

безименен

преди 12 години

Така наречените бизнесмени отново искат да прецакат държавата. Ниски са пенсиите на тези, които се осигуряват върху минимални доходи. Наистина тези пенсии за нищо не стигат. Но какво се получава - не се внасят реални осигуровки, пък държавата да поема след това недостига на средства. Какъв е смисълът да се осигуряваш реално, ако след това ще се индексират само пенсиите на тези, които не са се осигурявали. Ега бизнеспредложенията на тези от БТПП.

33

Chico

преди 12 години

И какъв е смисъла да се осигурявам на максимума на младини, като на старини ще взема минимума. Това ще е вечното дередже в бг докато управляват бивши комунисти и милиционери-последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

32

Анонимен

преди 12 години

Стига глупости! Целия стандарт трябва незабавно да се вдигне - пенсии, заплати , хонорари и тн ... за да може да се стимулира потреблението от там вече се завърта цялата икономика .Младите (до към 38-40) трябва задължително да търсят високо заплащане - иначе да не се хващат да бачкат . Ако работодателя не може да си намери работници за ниска заплата - непременно ще предложи повече ...откъде иначе ще вземе евтини работници - от румъния ли ???????

31

Запозната

преди 12 години

Новият управител на НОИ да се разпореди да се спре раздаването на всеки два месеца на служителите от НОИ пари за допълнително материално стимулиране, защото ако се сметне за цяла година колко пари взимат всички от системата на НОИ то ще има за коледна добавка на пенсдионерите. Тези пари, които се раздават за ДМС са пари на вятъра, защото като зная как служителите оправдават това стимулиране просто нямам думи.

30

18

преди 12 години

Откъде идвали парите на никой не му пукало !!! ей Герберски ***, чакаме магистралите , а после икономиката да се развие от тъпия Бойко и кабинета му , само че ти от млад Гербер избрал Бързия Бойко докато дочакаш ще станеш дърт ГЕРБЕР , като дъртите ти родители комунисти !!! *** ни управлява

29

Rad

преди 12 години

Комунистите от герб така и не проумяха, че с тази уравниловка ни водят към комунизма на идиотизма. Не вдигайте пенсиите, а дайта не хората това, върху което са се осигурявали и което окрадохте. Премахнете унизителния таван на пенсията, което е чист грабеж и дискриминация за да се осигуряват хората върху реалните си доходи. Но от милиционер икономист трудно се става.

28

вики

преди 12 години

младите хора са без работа ,а 80г си седи на топлото местенце ако е работил по строежи в студ и пек и се е изкривил от артрит и 60г са му многочиновниците да работят и до 100г

27

Христо

преди 12 години

Голям съвет! Тези, които като млади ги е мързяло да учат, не са имали висока професионална квалификация, да се "уравняват" с пенсионерите полагали висококвалифициран труд за обещството! Егати комунистическата уравниловка!

26

селянин

преди 12 години

Политика не ясно обаче кой и защо открадна пенсионния фонд през 1989г. в размер на 6 милиарда.Кой?И къде отидоха парите?Да не се оправдават куманазите -бизнесмени от БСП ,ГЕРБ и прочие?

25

Анонимен

преди 12 години

Новия световен ред иде - РОБСТВО

24

поля

преди 12 години

Според мен не трябва изобщо да се пипа минималната РЗ, а всички пари да отидат за пенсиите. Защото тия дето бачкат на МРЗ ще си намерят начин още да бачкат. Държавните да не са отивали на държавна работица да им е леко, да са си правили сметката. А пенсионерите разчитат само на пенсийката си.

23

нн

преди 12 години

Ако служителя на 80г се беше пенсионирал, сигурно едно младо момче(момиче) сега щеше да е в България, а не в чужбина и щеше да създаде много повече от служителя на 80г. Младежа ще плати много повече данъци на България от 80 годишния. , сега ги плаща в чужбина. При тази политика наистина в България ще останат само 80г не пенсионери знаещи и незнаещи 3 езика. Блазе ни.

22

ТРАГЕДИЯТА НА БГ

преди 12 години

138 лева пенсия - пада се по 4,60 лева на ден на пенсионер - от тези пари трябва да се платят и сметките за ток,вода,тел,парно,лекарства ... може би им остават по 0,50 лева на ден ...КАЖЕТЕ СЕГА ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ С ТЕЗИ ПАРИ ????

21

Анонимен

преди 12 години

Българите сами гласуваха ЗА кризата и да не я чакат да мине скоро.......

20

Анонимен

преди 12 години

заплатата ми стана 200лв сега трябва и застраховка ГО да правя,ама те вместо да ги намалят ще ги вдигали.А бе я си ........... Като няма за мен ,нама за икономиката, дайте си дипломките да си забърша *** с тях.Кризата наистина е на мисленето,ама на управленското мислене.

19

Анонимен

преди 12 години

Бреййй ,тук се е напълнило с деца,които вместо да си учат уроците решават проблемите на държавата бре.

18

До 15

преди 12 години

136 лв. и хиляди привилегии - да не изброявам. На които парите са му малко да се хване на работа.

17

Саимън КАЗА

преди 12 години

ПАРИТЕ развалят човека !!! запомнете това !!!