28

Петков

преди 12 години

Това са просто още едни хора, с малко по-странен живот от нашия, но наскоро британската преса се занимава надълго и нашироко с факта, че австралийската министър-председателка просто подала ръка на кралицата, вместо да се сецне и да й направи реверанс с повдигане на полата, като придворна дама. Истината е, че кралското семейство е любимо само на светските хроникьори и на по-низшата прослойка в ЮК, а с Уил и Кейт мнозина свързват надеждите си за край на тази отживяла институция.

27

уф, олекна ми

преди 12 години

Качило е някое и друго килце булчето.

26

стефан

преди 12 години

всички са еднакви,но някои са по-еднакви....такъв е живота. яжте,пийте,правете с.кс и да не ви дреме. парите не са мерило за щастие. чули ли сте да е много щастлив някой с много пари? обикновенно живота им бива отровен от завист,злоба и все гадости. при тях всичко е фалшиво и дори и семествата им са фалшиви и лицемерни. мерси от това!

25

Петков

преди 12 години

Всъщност, младежите от снимката стават прицел на народния гняв без да са виновни за нещо особено. Причината е, че журналистите постоянно ги навират в очите на тълпата, без дори да искат съгласието им. А причина за журналистическото раболепие е възможността да се отъркат в някои "по-елитни" рамена и да решат, че и те по някакъв начин принадлежат към клуба на богоизбраните. След това събратята им журналисти по света, верни на същия инстинкт, мултиплицират новината и дори се престарават повече.

24

Анонимен

преди 12 години

много симпатична двойка

23

Sony

преди 12 години

Do17:Abe lizach napravi li mu na rijavia edna *** dosega ta tolkova gi hvalish poznavash li gi.

22

шахматист

преди 12 години

Направих си голямо рокадо.

21

Sony

преди 12 години

Cheta po-dole pishe niakakva *** naroda si ni bil vinoven za sadbata i zashto sme bili tolkova zlobni v komentarite za tezi dvamata .Ami prav e 24 kakvo mi dreme tezi pomiari v koi palat she jiveiat iad me na nashite glupaci deto im se klaniat samo.

20

Move It

преди 12 години

Мисля , че е време да го преместя след това което прочетох !

19

До 20

преди 12 години

Ами военен пилот е той.тя сега не знам с какво се занимава, но това теб какво те вълнува?Не са глезени кралски деца.Работят ,а и не мисли ,че им е лесно с разните там кралски протоколи, аз така не бих просъществувала.може да съм бедна , но на тях не мога да им завиждам.Защото мен никой не ме следи......надявам се:)

18

Георги

преди 12 години

Никога няма да се оправиме тук. Не държавата е виновна за това което сме. Народа е виновен. Гледам коментарите и се чудя на цялата злоба и гадно иронизиране. Всеки човек има нужда от позитивизъм и креативност. С злоба нищо няма да постигнете. В Англия и бездомните се радват и имат уважение към кралското семейство. А тука само плюене към всичко. Амбицирайте се, постигнете нещо. Трудно е но става. Ако сме единни като народ всичко е възможно, но тук всеки гледа да го мушне на другият...

17

Анонимен

преди 12 години

До 19Тези мушмули какво работят?И защо постоянно ни ги навират в очите?Много ясно, че ще ни втръснат!

16

Галя

преди 12 години

Злобари, да сте се родили принцове.никой не си избира родителите, ама толкова завист и злоба и на вас ви вреди.Не се ли сещате , че всичко се връща, колкото и да не се вярва?????И думите убиват!Научете се да живеете без да мразите и да не мълчите когато се отнася за нашата държава.Когато трябва да се върши нещо се криете като плъхове.Ама злоба да изливате по форумите можете!

15

стефан

преди 12 години

богатите са щастливи и 32 карата усмихнати естествено. вие срещали ли сте такива хора на улицата? няма такова животно в бг. когато се вглеждам в лицата на хората на улицата получавам киселини и гастрит....уви

14

нормален

преди 12 години

Мене пък ме и двамата кефят. Между каката на снимката и Даяна (Бог да я прости, много я харесвах) повече харесвам Даяна, като външност, макар че беше по-възрастна, но момичето си е ОК, ако е и добричка като характер - поне така изглежда на снимката. Принца е малко напудрен такъв, брат му по ми добада, по пичага нянак си, но Кейт и Уилям са си екстра двойка. Желая им да са живи и здрави, щастливи и да направят поне 4 лапета. Майка му ако гледа отгоре - би била много щастлива.

13

podanik na koronata

преди 12 години

a podanicite bez toaletni, nali???:(

12

Анонимен

преди 12 години

За да не съ впечатлявате толкоз :През мнайстите векове...по време на Империята...са крали и то много.От Индия, Америка, Авсралия и т.н., влачили са , мъкнели са и са оставяли много народи в цветуща бедност...Тези на снимката са резултат от тва крадене и затва са само зъби...не им остава нищо друго, освен да си пазят накраденото и да добавят от сегашните кражби...На кражбите сега му викат колонии, Британски клуб, борба за демокрация и т.н. и т.н.Та впечатлителните - радвате са на крадци

11

байо от село

преди 12 години

Млади, симпатични хора.Аз им предлагам да дойдат при нас на село да живеят,щом толкова се двоумят.

10

Анонимен

преди 12 години

do 11 zybi, za6toto sa dovolni ot zivota si i sa 6tastlivi. dano stavat vse pove4e hora i v BG 6tastlivi i usmihnati.

9

Shark

преди 12 години

Да са живи и здрави. Дано само Кейт не я сполети съдбата на Даяна. Не е лесно да си съпруга на престолонаследника на Англия. Само една грешна стапка и ...... току виж станала някоя катастрофа.