37

Анонимен

преди 12 години

Изслушах внимателно записа,който не е нищо ново,защото всеки от народа ще ви каже същото.Но ме потресе факта че този човек работи 50 години в озеленяването и нищо не се е променило,мете с метла и събира *** с картон ,а като капак на всичко извозва със строителна количка ***!След като в 21 век в България нищо не е променено дори в този сектор какво да очакваме за другите неща!Невероятно жалки сме!

36

уборка на плаца

преди 12 години

Знаете ли каква е разликата между Бай Стайко и Румен Вълка (Чистота) ,инак град София бил 'мръсен' има нещо вярно .много мръсен.

35

бг данъкоплатец

преди 12 години

Това, което го иска бай Стайко го иска всеки. Лошото е, че няма хора, които да го направят. Нормален и свестен човек няма да тръгне да се занимава с политика, а ако случайно реши, ще го изкарат най-големия ***. Изхода за България е или революция като в арабските страни и тотално изчистване на политическата ***, или масова емиграция и изпадане на страната до нивото на африканските държави. В момента по БВП на глава от населението сме на 89 място в света между Беларус и Панама. Кво праим?

34

от 35

преди 12 години

извинявам се. коментара ми е за номер 31

33

до 34

преди 12 години

не неискам. мнго по достойни хора от мен има (за теб да не говорим) които трябва да са в парламента и в МС. но всеки има право на мнение дори и най простия и когато говори разумно дори и с прости думи и се труди за това да е добре на него и на обществото ПОКЛОН

32

за 32

преди 12 години

Ако искаш да те изберем теб за премиер и ти да оправиш България? Искаш ли?

31

за 32

преди 12 години

Ти откъде знаеш какво съм свършил и какво не съм? Всеки иска хората в България да са добре, обаче малко са тези които нещо се опитват да направят по въпроса и още по-малко успяват. Обаче философите са много.

30

до 31

преди 12 години

човека неговоо си го прави и не иска нищо повече само БГ и народа и да е добре. ти от друга страна си пълен *** който една свястна работа не е свършил през живота си а камо ли пък нещо в полза на обществото.

29

Анонимен

преди 12 години

Много готин дядко и добре говори. Обаче има един малък проблем. В България и бизнес да правиш и политика да правиш и наука да правиш и благотворителност да правиш накрая винаги ще се появи някой байчо с количката и ще ти обясни, че така не се прави и ще ти каже той как мисли, че се правят нещата, а после ще продължи да си бута количката, както е правил цял живот. А това дето го е дал като съвет няма да тръгне да го прави, защото не иска и не може.

28

Анонимен

преди 12 години

Споко бе другарю ***. Успокой се. Ходи лапай *** на дуганя, не стой тук. Никой не иска да *** ***, че кой ще иска да *** дърта *** с разширена *** от множество злоупотреби с ***. И ако тоя човечец беше казал една дума добра за вас със сигурност щеше да се спукаш да го хвалиш и да говориш за него точно това, което сега ти говорят другите. Айде, бегай яж бяло семе, вие *** от Позитано само това умеете. хахахахах :)))

27

Анонимен

преди 12 години

Тоз дядка сложи в джоба си всичките ЦоЦиолози.......

26

до 25

преди 12 години

Ти само си мислиш, че това е моята майка. Това е снимка на твоята и лъскаш бастуна пред нея.

25

от 21

преди 12 години

Виждам, че кандидат-чистачите работят с пълна сила да ми слагат минуси. Не се притеснявайте важното е да сте добри хора. Няма значение дали сте чистачи.Но внимавайте какво си пожелавате, че може и да ви се сбъдне.

24

Томас

преди 12 години

Още Паисий ни го е написал - обикновени хора - те са истинските хора - не хитри и горделиви търгаши.

23

Томас

преди 12 години

Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език? Но, рече, гърците са по-мъдри и по-културни, а българите са прости и глупави и нямат изтънчени думи. Затова, казва, по-добре да се присъединим към гърците. Но виж, неразумни, от гърците има много народи по-мъдри и по-славни. Оставя ли някой грък своя език и учение и род, както ти, безумни, оставяш и нямаш никакви придобивки от гръцката мъдрост и изтънченост? Ти, българино, не се ***, знай своя род и език и се учи на своя език! По-добра е българската простота и незлобливост. Простите българи в своя дом приемат и гощават всекиго и даряват милостина на ония, които просят от тях. А мъдрите и културни (гърци) никак не правят това, но и отнемат от простите и грабят несправедливо и повече грях, а не полза ще получат от своята мъдрост и култура. Или се срамуваш от своя род и език пред учените и търговците и славните на земята, защото българите са прости и няма от тях много търговци и грамотни, и вещи, и знаменити на земята в днешно време, но повечето от тях са прости орачи, копачи, овчари и прости занаятчии? Аз ще ти отговоря накратко за това. От Адама до Давида и праведния Йоаким, Йосиф годеник (на света Богородица), колкото праведни и свети пророци и патриарси имаше и се нарекоха велики на земята и пред бога, никой от тях не беше търговец или прехитър и горделив човек, както сегашните хитреци които ти имаш на почит и им се чудиш и се влачиш по техния език и обичай. Но всички тия праведни праотци са били земеделци и овчари и били богати с *** и земни плодове, и били прости и незлобливи на земята. И самият Христос слезе и заживя в дома на простия и бедния Йосиф. Виж как бог обича повече простите и незлобливи орачи и овчари и най-първо тях е възлюбил и прославил на земята, а ти се срамуваш, защото българите са прости и неизкусни, и овчари, и орачи, оставяш своя род и език, хвалиш чуждия език и се влачиш по техния обичай.

22

Томас

преди 12 години

За някои неща говори много правилно човек, обаче масово хората са свикнали да се правят на тарикати, да се мислят за голяма работа и такива обикновени човеци им се струват жалки и презрени - обаче именно такива хора са за уважение.

21

Анонимен

преди 12 години

Какво му се възхищавате. Бил работел в озеленяването. Глупости. 50 години чистач. Ама от тъпия народ, който преизбра Тиквата какво друго да очакваш.Айде плякайте минуси, защото Бай Стайко бил добър човек. И пак глупости. Добър е за пред телевизията, защото са му подметнали 50 лева и са му казали какво да говори, да могат да си направят интервюто.

20

Анонимен

преди 12 години

Нека *** чуят много добре какво казва човек от техния електорат, дето от "малък има леви убеждения", както сам каза за себе си и си вземат поука.

19

Анонимен

преди 12 години

Тоя байо направи по-добър и точен анализ от всички политици и социолози взети заедно :))

18

Анонимен

преди 12 години

"Абе добър човечец е ,ама си е елементарен. "Елементарен е, ама си е човек. За разлика от много "усложнени" мозъци.