262

ISTINATA

преди 12 години

ABE 251 TIKVONE,PROST,NARODNA LUBOV KAM GERB IMASHE, NO BESHE PLATENA! GIDI PROSTI MUTRI NE NAKRALI SE.

261

еи

преди 12 години

Май сме много *** народ щом избрахме президент от ГЕРБ - пионка на Бойко

260

МИМИ

преди 12 години

ТОЯ *** БОЙКО Е МНОГО КУХА ЛЕЙКА

259

Анонимен

преди 12 години

къде ти е фидосова бе бойко що я не хвалиш нали и даде два милиона лева за монтана да купува гласове и прочие а тя ги профука за оня дето духа :) поне да ги бе окрала в това я бива най много

258

ТИТИ

преди 12 години

НА КАЛПАВ --- ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ

257

Gjoro

преди 12 години

Истината е че заради бързане за рязане на ленти всички тези промени, оскъпяващи строителството са приети от Борисов. Но той не може да поеме отговорност за една своя дума. Хубавото е че населението му вярва и очевидно това ще бъде завинаги.

256

до 251

преди 12 години

мръсната ирландска *** пак натиска да продава земя на ***, ей герберугери на кайма да ви направят дано , анатема на мръсната тиква, на цвък и на всички *** дето сте, затова ли се освобождавахме от турсо бе, *** и резнаци да ни изкупят за жълти стотинки за да може тиквата да си играе на дон корлеоне, *** скапана внимавай како правите шото да не ти го натресът до сливиците, то се трае до определено положение, за месото и за джиповете *** дойди ама за тая простотия да не ти влезе в.

255

НОНА

преди 12 години

БОКО *** ТИКВО ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ТВОЙТА ПРОСТОТИЯ

254

55

преди 12 години

С устати хора оправия няма. Ти му казваш 1 а той 5. Сега казва че за две години не може да оправи "поразиите" на предните,после ще каже че за 4 години не може да оправи поразиите на предните и по предните и т.н. А после следващите как ще оправят неговите поразии за това той не приказва.А поразиите които направи през неговия мандат ще си ги носим още години напред.И за сведение не съм комунист!

253

АНОНИМЕН

преди 12 години

Огнеборецо, пак ли стария пиниз с предишното правителство?

252

Умерен

преди 12 години

КумОнанистите могат само да се поучат на управление от ББ...........не че ще им трябва де. И на парламентарните след 2 години ще ядат............бой:)

251

Анонимен

преди 12 години

Телевизия, радио, интернет, вестници, мостове, язовири,спортни зали, детски градини, земя, въздух, вода...Този човек е едновременно навсякъде,като Севилския бръснар.Вече се страхувам, че като вдигна капака на тоалетната и оттам ще изскочи.

250

Анонимен

преди 12 години

Абе *** недоклецани, Бат Бойко ви съдра задниците за трети път на избори и още не могат да ви уврят празните кратуни. Не разбрахте ли, че сте аут най-малко още 2 мандата на ГЕРБ. А на третия вашата лява /***/ партия ще се свие до електората на РЗС, така че и да кяфкат и да не кяфкате все тоя. Борисов доказа, че къде ги добара, там им сваля скалпа на червените индианци и техния нежен вожд Станишко!

249

Кой оскъпи

преди 12 години

Кой оскъпи проститутките на моста. Нека да каже

248

до 224

преди 12 години

Кланяш ли се на Бойко Борисов за кумата хляб искаран на магистралите му ?

247

Бай Бойко

преди 12 години

Бай бойко Борисмай е най-големия комунисоще рано от зорипак манипулацийки крои

246

224

преди 12 години

Кланяш ли се на Бойко Борисов за кумата хляб искаран на магистралите му ?

245

Анонимен

преди 12 години

Кво стана бе БСПундьовци, сцепихме ви трътката и на тия избори, ще ви я сцепим и на следващите и на по-следващите, защото крадливата БКП-БСП окраде народа ни, както и турците навремето не са ни крали. Това престъпление народа никога няма да го забрави, с демагогия не се управлява дълго. Сега ще кяфкате до другите избори, и до по-следващите и така до края на света, както пееше вицето ви за Збогом. А сега Бойко Велики великодушно ви разрешава да ревете като магарета по цял ден, но само през деня, вечер си ближете гноясалите пъпки по дупенцата, останали от страстната целунка на Доган Ага и приближените му ***!

244

Илия

преди 12 години

А Бойко печели само с тези лозунги които промиват народа, няма такова хулене на предишни кабинети , а в предишните кабинети беше и той самия, добре той има цялата власт е като я има нека изпреварим Румъния по стандарт де, от кой зависи от комунистите ли пак , айде да спрем с това и да бъдем наистина работливи с Мутрата на власт , но май бездействието на ГЕРБ е действие на масата и обвиняване на някой за да прикриваме бездействие

243

До 238

преди 12 години

Преоблякал си потурите Илия и пак в тия! Абе мушморок що не се скриеш в миша дупка при другия мишок Станишко и да си затвориш плювалника, щото такива платени провокатори като тебе много се репчеха преди изборите, а накрая гризнахте дръвцетоСега щи си траете, ако ли не Доган ага пак ще ви прави Чаламба! Разбра ли другарю педерунгелов!