62

$

преди 12 години

Всички политици са такива пuтки.Обещания за референдуми, а после се отмятат. Май и при нас имаше любител на референдумите.

61

DO 59

преди 12 години

EEEEE LLA ESTA BIEN..VALE,

60

Анонимен

преди 12 години

Много разбирачи тука имало сега да ви светна за какво става въпрос ;-,1-во няма никакъв план за спасяване на еврото това е за широка та публика и още пък по малко план за спасяване на дадена държава .На Гърция и се опрощават пари по така наречени евро фондове и и се отпускат пари да си покрие с тях дълга към френските банки -Парижки клуб ,чиито собственик в сянка е един от фамилията Родшилд-Едмонд,с една дума с парите на данъкоплатците от ЕС се спасяват частни банки

59

До АСИ

преди 12 години

VALE

58

Анонимен

преди 12 години

Гърция наливаше милиарди във въоражението на армията, милиони долари бяха комисионните за чиновниците и политиците, които одобряваха сделките за оръжието. От тия 350 милиарда, поне 100 милиарда са за оръжие (с лихвите смятайте колко са)- оръжие купено от Франция, САЩ, Германия. 5 г. след като купуваха примерно корветите, те отиваха за скрап като несъвременно оръжие. Между другото Борисов отказа точно такива корвети преди година от Франция (затова ни и спряха за Шенген). Обикновеният грък работи, колкото и обикновеният българин- вярно взимаше 13, 14-та заплата, но отдавна това не е меродавно. Гръцките политици заслужават бесило затова, че продадоха народа си и нека българските политици си вадят поука от южните ни съседи.

57

коко

преди 12 години

44 ти стига плаши народа. 1/3 от банките в БГ са с гръцки майки но са регистрирани като БГ ЮЛ и всяка транзакция е под контрола на БНБ

56

Хурка Полис

преди 12 години

Ще станат спартанци , спартански живот

55

DO 54

преди 12 години

BALE

54

До АСИ

преди 12 години

SOY

53

ДО 52

преди 12 години

NO SOI HOMBRE,SOI MUJER.

52

до 50

преди 12 години

така ли бе, омбре. Страда заради гърците, а не заради лакомите банкери. тя глава на раменете ти да не е само за украса?

51

АСИ

преди 12 години

СВИХА МУ УШИТЕ НАБЪРЗО НА ДЕДОТО.

50

АСИ

преди 12 години

гърците да мълчат щото това гадно племе е свикнало да живее над възможностите си и сега европа страда заради тия ***.

49

Анонимен

преди 12 години

Мииии ъъъъъ или Папа-И-андрея са в старческа деменция или са имале "съвет" на некое червено килимче със неизвестни, тайни и твърди по въпросЪТ "съветници" та така да подскача нагоре-надоле и да не знае кво прай . И той кат нашичките - първо приказва многословно и обещаторно и после като му набият канчето почва да се отмята и да се дърпа кат девица

48

sofeto

преди 12 години

Май Папандреу преди няколко седмици определи народа си с израза "ГОРДИТЕ ГЪРЦИ".... явно включвайки и себе си!!!

47

Детектифф

преди 12 години

Горди! Наследници на Елада! Не, гърците са си чиста проба византиици, а техните характерни черти са подлост, хитрост, наглост, лицемерие. Да се обърнем към историята и да видим колко злини са нанесли на нас и страната ни персонално. А на други страни? Съвременните гърци не са с особено променен манталитет, така, че да не ги съжаляваме.А и след всяко пиянство идва отрезвяването. За тях това е особено нужно, защото 10 години бяха на върха, ама не на истиският, а на връх МИРАЖ.

46

Томас

преди 12 години

Значи - световните престъпници не искат хората да бъдат питани

45

Анонимен

преди 12 години

Гърците са горди спор,колкото македонците са горди.Единте заради Елада,другите заради Ал. Македонски.Но само с гордост не става.Досега геополитическото им положение им даваше преимущество,но политиката отдавна се смени.Няма СССР,няма лесни и невъзвръщаеми кредити от Запада.До 2004 Гърция беше единствената малка *** на клона на ЕС,една каца без дъно.Сега станахме много маймуни на този клон и ЕС няма как да подържа само Гърция,щото и другите ще зейнат за пари и висок жизнен стандарт.

44

Здрав Разум

преди 12 години

На фона на многото празнословие искам да посоча само един факт, а изводите нека всеки прави за себе си. Почти половината от банките в България са гръцки или със сериозно гръцко участие. В момента гръцката финансова система е пред колапс и това не може да няма последствия у нас. В Гърция тече паническо теглене на спестявания и "преместването" им в други страни. Ако имате влогове или сметки в гръцки банки опериращи в България е добре да помислите своевременно какво да предприемете.

43

Анонимен

преди 12 години

Гърците може да са горд народ, но вече са доста беден народ и ще трябва се съобразяват с този факт. Когато си беден и мразен от цяла Европа нямаш големи основания да си горд.