92

Анонимен

преди 12 години

Човек на мутрите, а сега те са на власт.

91

Анонимен

преди 12 години

А за Син-Сити не е парализиран,а!?

90

Анонимен

преди 12 години

milke kade si tragnala otkaji se ne vi6da6 li 4e darjavata pazi ubicite vi6 4e tozi ubiec sa mu iskarali dukoment za edna godina invalidnost kade ste vijdali takava invalidnost,milke nakraq 6te te sadqt za obida.

89

reg nomera

преди 12 години

обаче забележете рег. номера на джипа му - както и да преобръщате джипа все се чете еднакво СА 6889 АС - предвиден за преобръщане...

88

v sada

преди 12 години

ми то в съда си има рампи за инвалидни колички, какъв е проблема... нещо май хич не им се гледа делото... май май та чак юни... и с тоя няма да се пребори правосъдието. ужас и безумие

87

Анонимен

преди 12 години

Ще го докарат с инвалидната количка,или съда и прокурори ще идат в тях да го разпитват и без това взимат най големите заплати и бюджет,всичко се заснема с камера и отива доживотна присъда без право на обжалване!Точка!

86

АЛО

преди 12 години

//за изгоряла крушка / спрян от движение/ за карл пил и убил/ трабва доказателства/ честито ви герб / от сега нататък го яжте солулив/

85

Адам Смит

преди 12 години

Какво като е парализиран? Не са ли чували за колички с колелца :)

84

nomer2

преди 12 години

За такива - разстрел!

83

Анонимен

преди 12 години

Смъртна присъда,това заслужава пък и няма да се мъчи така ПАРАЛИЗИРАН!!!

82

fuso

преди 12 години

Само едно нещо е парализирано... и това е правосъдието.

81

Мери

преди 12 години

Направо ме е срам,че съм се родила в България.Как може такова нещо,сега пък инвалид го искараха.Дано да му дадат доживотен затвор,на него и на този ,който го е искарал,че е инвалид.

80

до 81

преди 12 години

Абе Мукавей не виждаш ли, че дори след като има жертви не могат или не искат да ги осъдят, ти за едно каране само в затвора....а това за 1,4 откъде го измисли ??? Като си кача в колата семейството и багаж за екскурзия и ще умре на девненския баир това 1,4... трябва култура на шофиране която пък ако я няма може да се придобие след известен брой наказания ;)

79

Мукавей

преди 12 години

Караш пил-в затвора! Пияният глоба не го плаши.С джипове-само по горите! По нормалните пътища 1,4 кубика стигат...и още други..Иначе оправия няма.

78

Анонимен

преди 12 години

Парите са си пари. Йоско ги има предостатъчно. В България ще си купи всичко - доктори, полицаи, вещи лица, прокурори, съдии......... За него 2-3 милиона са пари за семки. Сега е инвалид, като му дадат условната присъда ще му мине всичко. След година пак ще си кара свободно колите и пак ще се мисли за Бог. На загиналите -лека им пръст. Това е. В България сме все-пак.

77

unknown

преди 12 години

както си знаем "във всички държави има мафия, а в българия мафията си има държава" май така беше....кво ша става ниизнам

76

Фют

преди 12 години

Няма да се учудя ако е танцувал в Син Сити тези дни, с Бойко и Цецо по случай победата.

75

1

преди 12 години

Лошо...трябвало е да бъде целият парализиран...иначе няма да проумее нищо от досегашното си битие на този свят!!!

74

селянин

преди 12 години

Е какъв е проблема като е парализиран?Нали има инвалидни колички и носилки? Мятат го на нещо такова и в съда.Парализиран за съда , а в къщи сигурно яде пие и *** спокойно.

73

Имаме ли прокуратура

преди 12 години

Всички знаем как се издават тези документи на мутрите и престъпниците къде ни е заспалата прокуратура и защо не се самосезира ?!?!?!?!!?!??!?!?!!?!?!?