251

Бахти...

преди 12 години

как звучи 290лв..... парното за 15 дни...

250

Do noimer 239

преди 12 години

Ti me4tatel li si koi ti dade tazi infomaciq. Na zapad v momenta e me4ta dazima6 zaplata 3000EUR bruto za 4ovek s sreden opit akom si bez opit prosto si ostava6 bezraboten danacite v Norvegiq i Daniq sa nad 40%, moje bi v Geramniq sa6to ve4e s taq kriza sa stignali 40%. S drugi dumi 3000EUR bruto ozna4ava 1800EUR neto otidi na ekskurziq da vidi6 kakva sakpotiq e po tiq darjavi na sever osobeno i 6te vidi6 1800EUR tam imat po niska stoinost ot 1800 leva v BG a za IT sferata tova ne nedostijimo.

249

Анонимен

преди 12 години

270 лв месец = 67 лв на седмица = няма и 15 лв на работен ден = няма и 2лв на час !!!!Купи си билетче за рейса (отиване и връщане) и яж една супа на обяд, а за деца или семейство не мисли.Е това ако не е държавен геноцид ?! Срамота е това.

248

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

.....но и Дянков не е за изхвърляне,де-с този поглед....ох мамо

247

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Колко е красив Бойко Борисов и каква мъжественост излъчва!Въпреки всичко, Плевенлиев е някак по-секси мъж,особенно с този гласов тембър - направо ме влудява.Много са ми симпатични и двамата и ще съм щастлив,някой ден да стисна силните им десници....ех

246

KURTI

преди 12 години

HEI ANONIMNIKO TI IZGLEGDA SI ZUNKAL BAT BOIKO DA NE KAZVAM KADE TI SAM SI ZNAESH DA NE RAZBERAT I DRUGITE BALGARI *** SI GOLIAM HA HA HA

245

Анонимен

преди 12 години

Само ГЕРБ и Бойко Велики! Кво стана бе БСПундьовци, сцепихме ви трътката и на тия избори, ще ви я сцепим и на следващите и на по-следващите, защото крадливата БКП-БСП окраде народа ни, както и турците навремето не са ни крали. Това народа никога няма да го забрави, с демагогия не се управлява дълго. Сега ще кяфкате до другите избори, и до по-следващите и така до края на света, както пееше вицето ви за Збогом. А сега Бойко Велики великодушно ви разрешава да ревете като магарета по цял ден и така до като ви мине болката от загубата.

244

муспи

преди 12 години

Унищожаването на България върви по еврейски - демек ние сме си виновни, избираме си *** да ни управляват, харесали сме си по малки заплати и от живково време, сами напускаме територията си дадена ни от Бога, - и я оставяме на евреите чиито дявол им я предложил. След като нас ни няма, *** ще ги избият, ще ги облъчват докато вземат пособия, турците ще ги депортират в родината, джамиите ще съборят, и ще приемат българи с работна виза, - дето ще миете клозетите по Европа, заповядайте тук.

243

Хахо

преди 12 години

Ко ми ривете сега- га ядохте кифтетата на 23-ти: ни ривахте!....

242

Лина

преди 12 години

Дянков май очаква тази зима да умрат повече хора от глад и мизерия, че да икономиса до 1 май 2012 г. и тогава да увеличи минималната заплата. Този министър не живее в България, не я познава, не познава народа й, няма желание да опознае нито държавата, нито народа й. След като няма желание, няма как да разбере, че народа мизерства и това, че се увеличава мизерията е негова отговорност. Историята и господ ще го докажа.

241

Анонимен

преди 12 години

До 229 и 231Това, че Доган ви разшири доста пърдалниците не ви дава право да пишете простотии по цял ден, разбрахте ли долни, продажни ***. Загубихте изборите, загубихте си и честта, а сега като ви чета тъпотиите ми става ясно, че сте си загубили и малкото акъл, който ви беше останал.

240

kurti

преди 12 години

BRATIA BALGARI DOKOGA STE GI TARPIM TIA OLIGOFRENI DA SE PODIGRAVAT S NAS VZEMETE PRIMER OT GARZITE EVALA IM PRAVIA NIE SME MARSHAV NAROD I SE SRAMUVAM 4E SAM BALGARIN

239

До 233 и 237

преди 12 години

В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

238

Анонимен

преди 12 години

Всъщност Доган игра с ГЕРБ на изборите

237

Анонимен

преди 12 години

Дянков стига си харчил пари от бюджета заплатите на държавните служитери ги замразявай да ходят да бачкат и ще имат пари ще станем като гърчолята накрая

236

Да сравним ли?

преди 12 години

На специализирана трудова борса във Варна стана ясно, че работодатели от Дания, Германия и Норвегия са обявили общо 140 работни места за български инженери и IТ специалисти. Дания предлага за начинаещи 3000 евро стартова заплата, за хора с опит - 6000 до 6500 евро. Германия съответно 3700 евро за хора без опит и около 6000 евро за такива със стаж. В Норвегия стартовата заплата е 4200 евро, а за специалисти с опит - над 5200 евро. Разбира се, всеки български инженер, който знае английски или немски, веднага ще тръгне за там. Луд ли е да остане тук? Тук стартовата заплата в сектора, както се казва, е 500-700 лв. Тоест 250-350 евро - от 10 до 20 пъти по-ниска от заплатата, която предлагат в Европа. Дори да плаща там наем 1000 евро, един български инженер пак ще живее по-добре от тук. На всичкото отгоре в супермаркета там голяма част от храните и напитките са по-евтини от тук. С туристически пакет ще идва на българското или испанското море с по-малко пари, отколкото ще плаща тук като българин. С две думи резерватът България не може да задържи хората си, освен ако не тури пак изходни визи и телени мрежи по границата, както при комунизма. Как да стане така, че един образован млад човек, вишист, както му викат тука, да остане в България? Да накараш тукашните работодатели да дават 3000 евро заплата, веднага ще ти възразят, че нямат такава печалба, не продават само за износ, че да получават адекватен приход. Дали е така обаче? Наши фирми имат печалби и по 100-ина процента, докато западните работят с печалби от 7-10%. Тук никой не търси перспективни специалисти да им плащат големи заплати и да се развиват. Търсят възможно най-нископлатени и бизнесът им цели бърза и лесна печалба, с рушвети, далавери и т. н. Да, и у нас има фирми с нормална печалба от 10-ина процента годишно. Но и те не инвестират в хората. Важно е собствениците да са добре, да карат джипове, да поддържат големи къщи. И сега са го закъсали и стоварват тежестта точно върху заплатите на хората намалили са ги, съкращават ги. Е, няма кой да остане в такава държава. Езиковите гимназии произвеждат българи за износ. И вината не е в тях. И заминаващите ще се връщат от време на време при роднини, за да търпят обиди от местните. Форумите в интернет са пълни с такива към емигрантите да не давали акъл, да не се връщат, да си седят там. Онзи, които се е осмелил да избере по-добър живот, дразни този, който не смее да го промени и се примирява с тукашната свинщина.

235

Анонимен

преди 12 години

Дянков е ново поколение оръжие за масово поразяване. Тъпакът никога няма да разбере, че приходи идат от производство, за което се иска квалифицирана работна ръка - т.е. наука и образование.Заплатата ще става все по-минимална, Бойко ще го изгони, но ще е късно.

234

Анонимен

преди 12 години

Недоклецаните педерунгелчета от Кутевската орда, драскащи глупости ежедневно в тоя комунистически сайт са явно още със замъглено съзнание от парещата болка в задните им части, дължаща се на горещите целувки на Догановите *** от ДПС, както и на душевната им болка от победата на ГЕРБ на президенските избори.

233

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова ви интересува минималната РЗ?

232

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........И това откакто Бойко и Герб дойдоха на власт. Българина при това правителство започна да живее нормално,лятото всеки си позволи луксозна почивка било в страната или чужбина ......Доходите нараснаха,заведения ,ресторанти и механи се пукат по шефовете,улиците пълни с автомобили, гражданите носят скъпи дрехи....Народа не е толкова глупав и го показа на изборите....Президент от Герб и 2/3 кметове от Герб...ПОБЕДА