395

Анонимен

преди 12 години

До тоя с офицерския чин : Ако си бил полицай или служител на МВР , си постъпил много правилно , че си оттървал системата от очевидно никому ненужноти и излишно присъствие там!

394

До "Бившо Ченге

преди 12 години

Като ти гледам правописа , се съмнявам да си бил на длъжност , за която претендираш , а още по-малко ми се вярва , че можеш да броиш до сто хиляди ! Ако си запознат с икономическите реалности , за да изкараш тези пари , би трябвало да разполагаш с около 500 служители ?! Сигурно си бил някой мазен и кисел *** , люпещ конфискувани семки по мачовете , ядящ мазни , но за сметка на това изпросени и безплатни банички , мечтащ да си легне до дебелата си и космата жена !

393

Работодател

преди 12 години

В кой сектор от производството или на държавна заплата работника или служителят получава 20 заплати при пенсиониране. Кой работодател /шеф/ в частният сектор може да си позволи и три заплати да плати на работник при пенсиониране. Или кога той може да задели такива суми от 20-25 хил.лв. на куп. Не стига, че цял живот са на гърба на данъкоплатеца, пък и такива екстри при пенсиониране.

392

Бившо Ченге

преди 12 години

До-395:Да прав си аз съм бил МИЛИЦИОНЕР ноне *** никога несъм взимал РУШВЕТ от обикновените изтрадали хорица навремето нещата стояха по друг начин не както сега мамините синчета КАТО ТЕБЕ ДА ЛАМТЯТ ЗА ПАРИ И ДА СЕ НАТИСКАТ ЗА СЛУЖБА В МВР Много се радвам че доиде Боико и ви сви перките на всчки нагли МАМИНИ СИНЧЕТа дето си мислеха че веднъж да стана полИцаи и си оправям живота аз съм с офицерски чин за твоя информация и ИМАМ ФИРМА ЗА ОХРАНА ЩОТО СЪМ *** изкарвам по 50-100000лв ЗАКОННО НА МЕСЕЦ

391

Трайков

преди 12 години

Хайде да закрием МО и МВР! Нема файда от тях! НАТО ни пази срещу съответните годишни вноски, а мафията, наречена съдебна власт обезмисля понятието престъпност. От 00.00 часа на 01.01.2012г. всички престъпления да ги разследват и разкриват прокуратурата, всички престъпници да ги търси съдебната власт, а всички дейности по охрана да се поемат от охранителни фирми, срещу заплащане. Стига с тая полиция! Пък който оцелее- оцелее!

390

Анонимен

преди 12 години

дано не се налага военните да доказват необходимостта от съществуването си,защото това винаги се случва при загуба на човешки животи и обикновено е късно за преосмисляне на това,кой е важен и кой не.

389

До 393

преди 12 години

Ти си от тези тъпите милиционери , заради които всички мразят полицаите ! Си гурно за тези 20 заплати , равняващи се на 18-19000 си продавал майка си и баща си !

388

Анонимен

преди 12 години

Сектор " Сигурност " е важен и необходим на всяка една страна ! Вярно , че е скъп , но никоя държава в света не се е отказала от него , независимо дали на някой му харесва или не ! А който не е работил там наистина нищо не знае ! Друг е въпросът , че има много търтеи и между тях , но повечето са свестни и дават всичко възможно от себе си за да заслужат бонусите и придобивките , които имат . Пожелавам на всички работещи да стигнат до подобни придобивки , ама за това натискайте работодателите си

387

Бившо Ченге

преди 12 години

Аиде сега да ги видим тези мамини синчета връзкарите дето се намърдаха в МВР по втория начин и мечтаят за тези 20 заплати и за власт че неможе и да се краде(взима рушвет)както едно време че БОИКО яко чакали и бие без упоика какво ще правят с 600лв заплата ама клетва са дали са да опраят аз вече съм си пенсионер и си взех всички парички на куп а те ше ми вземат ДЕДОВИЯ ХА ХА ХА ВРЪЗКАРЧЕТА

386

Гяго Йоцо

преди 12 години

*** имало футболен мач или протест пред НС от 22часа, финансовото министерство да поеме намирането на пазванти! *** ограбили ме в 23часа, МВР ще издирва престъпниците от 8,00 до 17,00часа в другото време се обадете на Дянков или на д-р Борисов! *** запалила ви се къщата в събота, ще я загасим в понеделник около 08,00часа! Нали така!

385

Дядо Йоцо

преди 12 години

Съгласен съм с уеднаквяване на заплащането, обезщетенията и "благинките" САМО и единствено при уеднаквяване и на условията на работа! Нека да отпаднат всички законови и подзаконови ограничения, наложени на служителите в МО и МВР наред с отпадането на т.нар. привилегии. Никой от тези ведомства не може да каже "не", когато го държат наднормено на работа, нито ако го викнат по никое време и т.н. и т.н. Айде щом ще е ревно, да е равно във всичко! Например тел 112 да работи само 8 часа като по КТ!

384

няма да кажа

преди 12 години

до искам да съм полицайслед като толкова е розово положението в твоите очи - не се бави, има ужасно много свободни места за тази "сладка" работа - върви и се наслаждавай

383

...до...!!!!...

преди 12 години

Цитирам те.."20те заплати не са нито бонуси,нито още по малко превилегии,както се изхвърлиха някои *** журналисти!Това са,обещитения за прослужено време в което време на МВР служителя е било забранено да работи и получава доходи извън системата на МВР!По закон им е забранено нещо което не се отнася за останалите с изкл.на МНО"Хайде кажи сега какво верно има в твърдението ти?Нима ,"А сега кво праим",не е получаване на пари?Ами за спрените дела,некадърно събрани улики не са получили подкуп? ОК?

382

Ха-ха

преди 12 години

Уважаеми полицаи, на следващите парламентарни избори вие и вашите семейства пак гласувайте за ГЕРБ и ще бъдете дооправени. Честита изборна победа!

381

Анонимен

преди 12 години

Доказателство, че куките нищо не правят- ето, днес цял ден киснат тука да цъкат минуси по който не ги харесва.

380

полицай

преди 12 години

Не може ли вместо да спорите, да спрете да ми плащате заплатата? За какво е целия шум? Аз като не харесвам нещо не плащам за него. Направете и Вие същото без плюнки и емоции. Отивате в данъчната служба и заявявате, че няма да плащате данъци за тази *** полиция. И край с нас. Отиваме на строежите, да видим как е. А Вие със спестените пари ще заживеете като бохеми. :-) :-) :-) :-) Не съм се забавлявал скоро така.....

379

bg

преди 12 години

мисля че и много и малко полициятапзи само богатите а бедния и обикновения гражданин отдавна не може нищо да направи да запажи имущесвото си от престьпни групи и банди кьдето участват и полицаи, та по добре да ни остават да се самоуправляваме и мисля че ситиоацията няма да се промени,,,,,,,повечето богати си наеха охранителни фирми ,,,,защо,,,,,явно не чакат помощ от дьржавата изаплатите са като на полицаите,,,,,защо ни е полиция като от ме няма кво да откраднат,нека парите да се дават за вьзпие

378

Анонимен

преди 12 години

Мнозинството от нас не са против 20те заплати при пенсионирането ви, а против качеството ви на работа и грубото, а понякога дори вулгарно отношение към Обикновения бг гражданин, към бездушието и непрофесионализма на мнозина от вас, към корупцията и подкупноста ви, към раболепието и продажноста ви спрямо големи и малки престъпни босове, към... може още много да се изброява, нали!Слава Богу, има честни и достойни служители в редовете на МВР, но за съжаление техния брой е твъде скромен, за да промени негативното отношението на бг гражданин спрямо вас.

377

Анонимен

преди 12 години

Нека да съкратят голяма част от полицайте, и да останат толкова колкото в европейските страни. Защото на всеки 5 човек има по 1 полица. Интересно какво точно правят, освен да гледаме постоянно в новините за побой над граждани, нищо друго. Да не би да разкриха някакво убийство или крупни кражби. Да работят както обикновенните хора, които плащат данъци за да получават заплати и да се пенсионират на 63 години, а не на 40 години пенсионири. Невиждам с какво точно са по достойни от другите хората.

376

Do 372

преди 12 години

Да не забравяме, че където и да отиде, само показвам я значка, я карта - и всичко (девойки, къркане, каквото се сетиш) - става "на промоция"...Жалки са...