369

ХА

преди 12 години

Б.Б. бил доказал,че е демократ?! Ха-ха!По-голяма мутра от него и по-голяма мутреса от ЦВ.Б то няма!То това не са просто грабители като Кодтов и луди като Филчев.То това са просто престъпници!

368

Анонимен

преди 12 години

511,ти не си в ред, не знам защо не те трият

367

490

преди 12 години

498А за хора които съсипват държавата наказанието е едно.Народен съд.До стената РазстрелВключително и *** като теб най отпред!

366

гласоподавател

преди 12 години

Не че съм фен на Доган,но е умен тарикат.Може "всички бивши министри, издигнати от ДПС", да са "с повдигнати обвинения и са в прокуратурата",но не са в затвора. А от ГЕРБ остана ли кмет,който не е осъден? Аз поне не знам такъв.Всичките са с по пет-шест присъди. Дори и великият Йордан Лечков.Остана ли министър,който да не е сгафил тъпо пред цяла Европа? И такъв не знам.Остана ли някой разумен в България освен мафиоти, некадърници и ***.Само,че не знам аз от кои съм ,и защо още съм в България.

365

497

преди 12 години

***!НЕ ВИ ЛИ ХАРЕСВА ИСТИНАТА??????????????????????

364

Анонимен

преди 12 години

504, нещо лиги са ти потекли, че чак не може да пишеш:)))))))))))))))), комунист за бой се стяга :)))))))))))))

363

Анонимен

преди 12 години

Малеее! И това го казва премиера на България при избирането на Президента на България, който пък ще трябва да бъде обединител на нацията! Боже, Боже! Не случи българският народ на политици, но то такъв си е народа! Едно време децата играеха на стражари и партизани, после на полицаи и мутри, а сега вече само на мутри! Леле мале! Каква градация!

362

Анонимен

преди 12 години

Бате Бойко е номер 1 за политик на 21-ви век !!!

361

до 498

преди 12 години

а ти за къде си? а стога с тая прокуратура1 там да не са извънземни всички са продажници! на какъв се смяташ ти лвеак! ти ще съдиш! я майната ти!

360

Анонимен

преди 12 години

По думите на Борисов излиза, че ако БСП не бият, то ДПС няма да са гласували за БСП, а са гласували за ГЕРБ! И тогава какво правим:)) Този човек поне да се беше научил да мисли логически! То се видя, че голям срам ще берем с него, ама....:)

359

X

преди 12 години

Бойки, като е мъж да коментира целувката си с Доган, да не се прави, че не е било!

358

Анонимен

преди 12 години

Цункайте се, цункайте се ..... такива изкази от "най-влиятелните" ни "политици" показват състоянието на ума им. Ами кво .... некадърници .... абсолютни ... не можем да очакваме да работят за държавата и то правилно....можем да очакваме само да я сриват

357

Анонимен

преди 12 години

Самодоволна муцунка.Вчера, както видях ти се натискаше с Доган бе Боко.

356

Анонимен

преди 12 години

490,ти си за прокуратурата

355

Утопист

преди 12 години

Протестния вот е задължителна стъпка демонстрираща отношението на народа към политиката на управляващите. То е просто форма на ефективна комуникация, която не може да бъде игнорирана за разлика от социологическите изследвания и платените публикации

354

Анонимен

преди 12 години

днес ядоха пи.ока на миналите избори и сега послушни като дресирано куче иначе големи тарикати и новинари :Д

353

до 490

преди 12 години

Брей, другарю, като ви отнемат кокала за повече от година и много кръвожадни ставате. Все убийства, явки, обири на мандри и взривове са ви в главата. Даже вече почнахте с бомбите, чакаме само да се въоръжите и да хващате Балкана...

352

Анонимен

преди 12 години

днес ядоха ч...а на миналите избори и сега послушни като дресирано куче иначе големи тарикати и новинари :Д

351

до 485

преди 12 години

*** и гей Серж другарю, тази снимка дето я изкара показва как заради етикета и медиите Доган и Борисов се целуват по бузите, явно и през деня. Разликата е, че Съсела доган го *** тайно вечер, когато се договарят какво да крадат. Схващаш ли разликата?

350

Анонимен

преди 12 години

Определено е по-добре ГРОБ да спечели тези избори.Така спокойно ще бастисат държавата и на следващите избори и в парламента няма да влязат.и утре като сринат Борда няма да има с какво да се оправдават.А *** които са гласували за Тиквата трябва да се опишат по списък и след падането на режима >>>като Пиночет,на един голял стадион и разстрел!