57

До 50

преди 12 години

Абе ТИКВООООООО,темата е друга!Но то в ТИКВА ,освен семки,друго няма!

56

пенев

преди 12 години

С тази ужасяваща злоба до никъде няма да стигнем! Ще си бъдем все същите несретници и завистливци, обсебени от най-долните човешки чувства - гняв, отмъщение и омраза.

55

Анонимен

преди 12 години

do 52 v bg mafiqta ne se sadi

54

Българин

преди 12 години

Мъчителна смърт пожелавам на всички,които градяха България в продължение на две десетилетия и безнаказано се измъкват!Ако бяхме Средновековието тази *** на снимката бих искал да и отсекат тиквата,но тъй като не сме ще се задоволя и да я опандизят доживот.Но ако може да е в мъжки затвор,за да се наслаждава на това,което най-много харесва.България ще пребъде нещастни бесепарски,депесарски,крадливи и уродливи ***!Вие му мислете!

53

промяна на закона ..

преди 12 години

"НЕГРАМОТНИТЕ ",...НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС......точка!

52

Анонимен

преди 12 години

тази мазна стара крава още ли нее осъдена.

51

Анонимен

преди 12 години

Противна, мазна въртиопашка! Гледа като котка, току-що облизала паница с мляко. Знае, че нищо няма да и се случи, защото "гарван на гарвана око не вади".

50

Анонимен

преди 12 години

Ако ви харесват:Купонната система!Лукановата зима!"По-добре танковете да дойдат""Ние вината ги поемаме само с мезета"ПирамидитеКредитните милионерФалитите на банкитеЗаменките кон за кокошкаВиденовата зимаДПС и ДоганПовсеместните кражби на всякакво нивоДалаверитеМутритеДупките по пътищатаДупките в джобовете виКризатанаркотицитеАгентите от ДСПомилваните престъпнициНаградените с най-високо отличие мошениции още много други нещТо - ХОРА - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП, КАЛФИН и СВИНЯТА!

49

щурчо

преди 12 години

АБЕ,ТАКА ГЛЕДА ,КАТО ЧЕ ЧЕИГО БУТНА СЛЕД МАЛКО В ТЪРЛЪКА ИЗПРОШНАТ

48

някой

преди 12 години

Х2 просто 2 това е решението с Х в неделя

47

скиф

преди 12 години

да отстранят адвокатите явно им липсва компетенция като потенция то от тая баба ....

46

Анонимен

преди 12 години

Вярно е, крадат тия комунисти. Искаха да откраднат и на Цветка банката, на Златев -Нефтохима, на Мишо бирата, на Краси Гергов булката и на Стенли багерите от метрото , магистралите или новия музей в София.

45

Анонимен

преди 12 години

Оффффффце,а вие си гласувайте за милионерите - крадци от БСП/БКП/ДС,КГБ!

44

...

преди 12 години

Не спете хора!Може ГЕРБ да не са цвете, но не Бойко е виновен за това, че държавата ние ***!20 години ни крадоха другарите на тази *** от снимката!Да ги изметем от всички места!Да покажем, че въпреки, че и Доган и ДПС ще гласуват за Калфин и Тлъстата ***, ние нормалните сме повече и ще изберем Плевнелиев!За да не може Калфин като Гоце да раздава ордени на оръжейни търговци и да помилва престъпници като Цветелин Кънчев - шефа на ЕВРОРМА само заради *** гласове!!!Номер 2!

43

Анонимен

преди 12 години

до 35ПРАВ СИСАМО ДОБАВЯМ2/3 ОТ СЪДИИТЕ СА ОТ КВОТАТА НА ПРЕЗИДЕНТАКОЙ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ?АЗ НЕ ИСКАМ КЛОНИНГА НА ГОЦЕ защото МАСЛАРОВА и ВСИЧКИ МАЗНИ КРАДЦИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИ СЕ НАДСМИВАТ!ВИЕ ИЗБИРАЙТЕ!АЗ ИЗБРАХ-ПЛЕВЕНЛИИЕВ И НОВИ СЪДИИ !ДА СЕ СВАЛИ ЧАДЪРА ГОЦЕВ !

42

Анонимен

преди 12 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ КРАДКИНЯТА БЕШЕ ОТ ТРОЙНАТА КРАДЛИВА КОАЛИЦИЯ НА БСП - СЪСТАВЕНА ОТ "СОЦИАЛНИЯ" ПРЕЗИДЕНТ АГЕНТ ГОЦЕ!БСП (ДС) ОТНОВО СЕ НАТИСКА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА В ПРЕЗИДЕНТСТТВОТО И ДА КРАДНА ОЩЕ!

41

Анонимен

преди 12 години

Плевнята щял да се явява като свидетел в съда да каже колко добра и честна жена е Масларова.Зер на нея дължи първия си милион.

40

Анонимен

преди 12 години

От БСП се страхуват, че демокраДцията е застрашена...

39

Анонимен

преди 12 години

Тая е най-малката крадла от всички останали!Царя - взе си имоти за милиони!Доган - само от един проект си взе 1,5млн.Юпитата на царя от НДСВ гушната милиарди от БТК и сделката с външния дълг!Р.Петков - милионер от трафик на наркотици!Р.Овч. - милиардер от сделките с газа от Русия и ТоплофикацияСерГей - милионер от назначаването на тоя и оня за министриМасларова - милионерка от ремонтиИзвода ?ЧЕСТЕН БОГАТ КОМУНИСТ НЯМА!Ама бабите и *** продължават да гласуват за тая на снимката!

38

Анонимен

преди 12 години

ТЕ ЗА ТОВА НЕ ИСКАТ НОВИЯ СЪД!ЗА ТОВА НЕ ИСКАТ ДА ИМА НОВ ПРЕЗИДЕНТ ,ТЕ ЗА ТОВА ПЛАШАТ ,С ДИКТАТУРА!АБЕ НИЕ ЛИ СМЕ *** ИЛИ ТЕЗИ МНОГО НАГЛИ!КАКВА ДИКТАТУРА КОГАТО СЕ ЗАСЕКОХА П.СТОЯНОВ И КОСТОВ от СДС,КОГАТО ГОЦЕ И СТАНИШЕВ БЯХА 4 ГОДИНИ ЗАЕДНО! СЕГА ПРЕДСТОЯТ 2 Г НА БОРИСОВ С ПЛЕВЕНЛИЕВ!СЛЕД 2 Г ИМАМЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!ПОСЛЕ НИЕ СМЕ 2011г С КАКВО НИ ПЛАШАТ!ЛИБИИЦИТЕ СВАЛИХА КАДАФИ -НИЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ,ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ДЕМОКРАЦИЯТАМЕН НЕ МЕ Е СТРАХ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!СТРАХ ИМАТ КРАДЦИТЕ БСП