191

Аз

преди 12 години

веднага всички силоваци да започнат да си плащат социалните,здравни и пенсионни осигуровки и никакви чисти 20 заплати - безобразни некадърници -вие едно баталионно учение нямате от 20 години,как тогава ви раздават звания и чинове? За другите , даже не ми се пише!Без всички вас ще се справим много по-добре !!!!53

190

Анонимен

преди 12 години

Естествено ще съкратят обикновените военни. Разните му там полковници и генерали, които са тези с огромните заплати и които са основните консуматори на бюджета на МО ще си останат, нали? За какво да изгоним 1 генерал, като може да изритаме вместо него 10-на кадрови. Спестените пари ще са пак същите!

189

мда

преди 12 години

Да съкратят всички генерали,полоковници и подполковници.Тия хора вземат огромни заплати,а работа не вършат.

188

4 4 4

преди 12 години

ДО МИНИСТЪРЪТ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ,ГОСПОДИН АНГЕЛОВ.КАТО ГРАЖДАНИН НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВИ МОЛЯ,ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД НАРЕДЕТЕ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ ДА ЗАПАЛЯТ ТАНКОВЕТЕ БТР РИТЕ ДА ВЗЕМАТ КАЛАШНИЦИТЕ И ДА СВАЛЯТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА КОЯТО Е ОКУПИРАЛА ВЛАСТТА ИКОНОМИКАТА И Е СТЪПИЛА С ПОЛИЦЕЙСКА КУБИНКА ВЪРХУ ГЪРДИТЕ НА ВАШИТЕ СЪГРАЖДАНИ.ДО КАТО НЕ СА ВИ САКРАТИЛИ С 25% ЗАЩОТО ОХРАНАТА НА ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИИЦЕ И 60000 ХИЛЯДИ.МОЛЯ ВИ

187

бивш българин

преди 12 години

Заглавието на горната драсканица е НАГЛА ФАЛШИФИКАЦИЯ - 25 % от ПРЕДВИДЕНИТЕ ВЪВ ВОЙСКАТА СЪКРАЩЕНИЯ, А НЕ ОТ ВОЙСКАТА ще се правят през 2012 г.

186

!!!!!

преди 12 години

Каква армия е това-останали са няколко яничарски корпуса за да служат на Новия световен ред !!!

185

Анонимен

преди 12 години

BG Т а ш а к работа Noent : )

184

Да

преди 12 години

Дядката Аньо - ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ,то си е ясно, напикаващият се осмърдян на пикня дядка ЗАТОВА ОТИДЕ МИНИСТЪР, ДА СЕ ДУЕ, ДА СЕ НАПИКАВА И ДА ЛИКВИДИРА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ

183

Митко

преди 12 години

Числеността на редовия състав не е тайна, а е тайна числеността на командния състав. Преди години имаше проучване, според което количеството генерали все още съответствува на 150 000 армия. И сега по стара българска традиция на всеки 100 съкратени от редовия състав ще има 20 назначения от ръководния/естествено в София/.

182

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм с 196. Защо все някой ни е виновен? Било турци, сърби, румънци, гърци, германци, руснаци, управляващите преди 9.IX, след 9.IX.И защо от всички не взехме положително, а все отрицателните неща. И в цялата ни история все сме бедни и прецакани.А Турция се оправи,Гърция също,Сърбия са били корави винаги. Само ние мрънкачите все някой ни е виновен-СДС,Цар,БСП,ДПС,И.Костов,Жан Виденов,Гоце,Доган,ББ,ДС и незнам още кои. Колкото до сегашната така наречена армия-или нищо или хубаво.Аз мълча.

181

X

преди 12 години

Съкращавайте и военните училища-кой ще ги издържа оттук натататък, щом армията ще се свие много?Ако трябват офицери,да пращат кандидатите да учат в UK и USA, за да знаят и английски език-като участват в съвмесатни учения да разбират командите по радиото,а не да вдигат рамене.Съюзниците ни са от НАТО,а Върш.договор отдавна го няма,заедно със задължителния руски език/напомням на русофилите това/. Същото и за Военната академия в София-каква академия при силно свита армия???!!

180

мимито

преди 12 години

що ви е армия, нали Началника ни пази

179

Анонимен

преди 12 години

Армията в момента съществува само и единствено за може да се гепят пари от бюджета и! Под задължителния минимум за НАТО сме (според договора за НАТО трябва да даваме по 3,4% от БВП за отбрана, а сега даваме по 1,5%). А държава с 2 повече полиция от армия - явно се страхува от собствения си народ повече от колкото от външна намеса....

178

От САЩ

преди 12 години

Абе я най-накрая я закриийте тази армия, че се останали само лапачи, които никаква не я вършат. Молете се на НАТО (САЩ) да ви пази и да не ви мине черна котка път.

177

Аню

преди 12 години

Отишъл Аню при Б.Б. и рапортувал: Реформата в армията приключи,останахме аз и шофьора ми.Ти нямаш ли шофьорска книжка- попитал Б.Б.

176

Анонимен

преди 12 години

За да имаме голяма и мощна армия, то задължително ще трябва да воюваме, за да не фалира държавата.

175

KJ

преди 12 години

Защо Аньо да е виновен ( може и да е де - поне да си подаде остаффффката АКо намира това положение за нередно) нали са го сложили там да изпълнява. Какквото му се каже на него това прави... ама то и ББ май е на тоя хал, тъй че да се поогледаме ... Помисли

174

Анонимен

преди 12 години

Аньо майката и е.б а на армията . Излезе най големия предател на България . Егати и скапаната държава без армия . Съкращения а администрацията се увеличава без да се дава гласност те това е в момента и в МВР .

173

за 199

преди 12 години

тогава ще се търси решение как да има

172

Анонимен

преди 12 години

Не е нужно да е голяма. Просто трябва да има ядрено оръжие. 50 ядрени ракети стигат. България трябва да има ядрено оръжие.------------------------ А ако не може да има ядрено оръжие, тогава какво?