132

Самолетка Европова

преди 12 години

Демокрацията им я носят направо с парашути на либийците!

131

Анонимен

преди 12 години

Той е имал пред вид предателството, което Русия извърши спрямо Кадафи (преди това и спрямо Саддам). Защото всички диктатори по света по един или друг начин са свързани с Русия и от нея очакват подкрепа и защита, затова и така смело се дървят на цивилизования свят.

130

Геновева

преди 12 години

САЩ демократизира либийския народ с бомби, и оръжие... и безплатно оръжие за платените убийци наемници талибани , и муджахидини от Ал Кайда(тяхното творение). Плащат им с прясно напечатани долари за да извършват жестоки зверства и убийства, за да могат после техните медии да ги препишат на Кадафи. Кадафи бил такъв, ядял хора, изнасилвал деца, убивал мирни граждани.....и т.н. Дреме им на САЩ и ЕС за така наречения либийски народ. Единственото, което ги интересува е да сложат ръка върху петрола. Същото стана и в Ирак. Последните няколко години само това гледаме - как иракският народ "благоденства", кога при кървав самоубийствен атентат с 50 жертви, кога със 150 жертви!!! И това се случва общо взето през седмица-две. Подобно благоденствиеочаква и либийския народ!В момента в Либия загиват деца, благодарение на същите които пуснаха атомната бомба над Хирошима. САЩ и НАТО са убийци на деца!!!Най-жестоките изстъпления в Триполи са извършени от британски военни, твърди независимият журналист Махди Наземроя, който е успял да се измъкне от Ада и да разкрие още много чудовищни подробности. Натовските фашисти човекомразци продължават да убиват Либийски деца и жени в Сирт, под лозунга "защита на мирното население"!!!БОГ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!!

129

1811

преди 12 години

До Илия ЗапряновТова се нарича движение на капитали. За да си купя нещо директно от друга страна ми трябва валута - долари например. Колкото по-търсена е определена валута толкова по-скъпа е тя. В един прекрасен момент фирмите изчисляват, че долара е скъп и започват с евро да купуват суровини. Това е така по много проста причина всички си правим сметка къде ни излиза най-евтино и купуваме от там, така е и с бизнеса. Той \бизнеса\ има една цел да печели. Това стана преди 11 Септември. Капиталите се изпаряваха от САЩ. Доларът беше много скъп \2.45\.Бизнесът се насочи към по-достъпното евро. Доста удобен беше атентатът от 11 Септември, за да им падне стойността на валутата на борсата, като по този начин компаниите по света започнат пак да купуват суровини и стоки от тях \САЩ\.

128

Анонимен

преди 12 години

ПРО ще го бъде,Гадафи последва Усамата,Младич топли килията в Хага,а на нашенските другари свят им се вие от тежка интернационална мъка!

127

БОКЛУК ЧЕРЕН

преди 12 години

Сваленият лидер тероризираше Либия", смята US президентът....Хайде стига вече с тия плитки пропаганди, предназначени за кухи *** и промити мозъци.Целият цирк около Обама е упражнение по психологически контрол над тълпите и съответно паралелите с нацистка Германия, фашистка Италия и други подобни режими са неизбежни. Обама може и да не изглежда като Хитлер, нито пък да звучи като Хитлер, но темите са съвсем еднакви. Германия е била в ужасно икономическо състояние през 1930-те заради последиците от Първата световна война и репарациите, наложени от Версайския мирен договор (1919 г.). От хаоса се появява човекът, в когото Германия вижда това, което виждат в Обама днес. Неговото име е Адолф Хитлер, а неговите ораторски способности и речи, също подкрепени от ритуални прояви на техниките за психологически контрол, го правят нещо като немски месия, досущ немски Обама. Хитлер е обещавал промяна, надежда и нещо, в което да се вярва, и то в тежките следвоенни времена на финансов колапс. Той е говорил пред многолюдни тълпи от обожатели и не след дълго възниква движението в подкрепа на хитлеристката визия за нови бъднини.Обама е просто подставено лице и демагог на същите манипулатори и господари, които контролираха Буш-младши, Клинтън, татко Буш, Рейгън, Картър и така докъдето се сетите назад във времето. Обама изобщо не е против войната и ако неговите господари решат, ще ангажира САЩ дори в още повече конфликти в чужбина. И пак ще измират войници, ще измират и техните мишени, и то със скоростта, с която речите излизат от устата на черния господин с черния костюм, който никога не би отишъл там, където праща армията.

126

Анонимен

преди 12 години

Смъртта на диктатора Гадафи потопи в мирова скръб цялата форумна дружина на *** от бкп,атака,бсп и други знайни и незнайни скрити и открити фенове на диктаторите по света и у нас!

125

Гацо

преди 12 години

Бойци на опозицията изнасят ценни вещи от вилите на Кадафи:Триполи. Либийските бунтовници изнасят с камион ценните вещи от вилата на Кадафи, съобщава в-к Дейли Телеграф. Опозиционерите са изнесли множество украшения, дизайнерски дрехи, оръжие, украсено със скъпоценни камъни. В края на акцията камионът е бил пълен догоре. Интересното е че: Тези приличат повече на някаква шайка мародери и разбойници отколкото на бойци за свобода и демокрация!?

124

йеее

преди 12 години

Либия се спаси от своя диктатор, а ние кога ще се спасим от нашия Бойко докато не е станала непоносима обстановката

123

007-Джеймс Б.

преди 12 години

Да, НАТО естествено са все добри хора и едва ли ще оставят братския либийски народ да се мъчи сам с петрола си! Сега либийците са свободни да решават своето собствено бъдеще. Само ако се съобръзяват със САЩ, НАТО и ЕС... ...и с Билдербергерите и илюминатите!

122

Анонимен

преди 12 години

От една мирна държава, ЕС и САЩ превърнаха Либия в касапница!!!

121

1811

преди 12 години

Не за пръв път САЩ елиминират неизгодните за тях хора като Садам - които те въоръжаваха години наред, Осама - който американски компании го въоръжаваха преди 11 Септември, Кадафи. Ако навлезем малко и в догадките те елиминират и своите си президенти.Не виждам какво странно има, такава политика водят още от войната между Севера и Юга.

120

Изабела

преди 12 години

Ловците говорят че има места като Арктика, където Индианците понякога, когато искат да заловят Вълк, тогава взимат Бръснарско ножче, намазват го с Кръв и после разтопяват леда и го слагат с дръжката надолу, така че да се показва само ножчето от леда. И когато някой вълк помирише кръвта, ще поиска да яде, и ще дойде, и ще облизва ножчето, опитвайки се да яде. И какво става когато, вълка облизва ножчето? Разбира сепорязва си езика и кърви и си мисли, че наистина е открил нещо добро. Той пие и облизва, облизва и пие..... и разбира се пие своята кръв, докато се убие сам! Това е на-път да се случи и със САЩ-Световният Агресор-Терорист!

119

Илия Запрянов

преди 12 години

Най-дълбоката промяна ще дойде изневиделица, когато Светът се откаже от зелената хартия като резервна валута. Щом доларът престане да бъде универсална валута с него е свършено, както и с могъществото на САЩ. В дъното на всички световни проблеми е САЩ зарадите безграничната алчност на огромните им корпорации мастодонти които убиват световната икономика и хората по света + милитаризма им - избиха сумати и невинни хора по целия свят!!!Омръзна ми да слушам, как Кадафи и семейсвото му са извършили престъпления срещу човечеството и трябва да бъдат съдени. Целият свят знае кои са престъпниците!!! За съжаление обаче има и българи, които са на страната на варварите. Голяма част от българите са жертви на масовото промиване на мозъци от страна на медиите. Българите отдавна вече са на командно дишане. Инак щяха ли да търпят геноцида който се извършва срещу тях от САЩ(Уорлик)? Много от главорезите на Буш и Обама са в БГ. Един от тях (казва се Уорлик) ръководещ някои от каналите за дрога, с които се зарибяват българските деца, даже се появява по телевизията, за да дава акъл и да ни учи на демокрация.Българите са пасивни, а най-лошото е че има и активна част-неонацисти с прекрасно изявен инстинкт на палачи. Това което се случва днес се прави за глобално заробване на всички народи по света. За нас, българите, остава срама, че подкрепяме една сделка петрол срещу кръвта на либийския народ.

118

Анонимен

преди 12 години

"По време на Арабската пролет той имаше възможност да отслаби хватката си върху властта и да осъществи мирен преход към демокрация", отбеляза Обама в предаването на Джей Лено по телевизията."Интересно, как най-осведоменият човек в света, не знае, че точно Кадафи искаше избори, точно по времето на т.н. Арабска пролет.

117

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Когато САЩ бъде разрушен ,тогава по света ще има световен мир !

116

DIMATA

преди 12 години

А КОГА ЩЕ ВИДИМ ТВОЯТА СМЪРТ СТРАХЛИВ УБИЕЦО. АКО ИМАШЕ НЕЗАВИСИМ ТРИБУНАЛ КАКТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТИ И ТВОИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ ТРЯБВАШЕ ДА ОТГОВАРЯТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. *** ЧЕРЕН

115

Чавдар

преди 12 години

Кризата може да се реши с крайни мерки от страна на правителството, като това означава да вкарат Уолстрийт по затворите, но нямя да го направят! САЩ имат най-големият ВЪНШЕН ДЪЛГ, като общ размер в целият свят. USA имат таван на държавния дълг който е 100% от БВП...и САЩ го достигнаха на 2 август...и фактически държавата обявява неплатежоспособност по дълговете си тоест ФАЛИТ. САЩ и доларът са в банкрут, но един добре въоръжен банкрут........въпрос на време.......от 3 до 6 месеца, може би, и после хаоса ще е пълен!!!Тогава ще видим защитниците на глобалният терорист САЩ, каква песен ще запеят!!!

114

Анонимен

преди 12 години

САЩ приеха нов закон за справяне с кризата- който купи недвижимост в САЩ автоматично получава зелена карта. Обикновен човек не може да си го позволи а Мутрите и Наркобароните с мръсните пари получават възможност за опрощаване.

113

do 105

преди 12 години

Hahah to USA ako e geto...BG i russiq trqbva da sa nai-zatunteniq i osran kenef na tozi svqt! Napravo se 4udq kak v BG o6te ima tolkova mnogo rusofili,koito revnostno se klanqt na suvetskata propaganda! Kato e tolkoz hubavo i pravedno zakonno v russia otivaite tam da rabotite be glupacii! haa mnogo tupi ne6tastnici sa rusofilite,kak samo si jiveqt v tehniq izmislen forumen svqt!