28

Робин Худ

преди 12 години

и аз имам същия проблем вдигнах скандал на тея от МТЕЛ , защо не защитават потребителите си от този рекет , и как мислят дали ще продължа договора си със тях ,те ми дадоха само този номер за блокиране изпращаш СМС stop 145 на номер 17867 и ги блокираш моето предложение е първо да разберем кой седи зад тази измама и прибира парите на хората да се обяви публично награда и да почнем да му звъним и ние и където се покаже да го спукат от бой , четох че ИВАН И АНДРЕЙ имат облаги от това така ще им г

27

МИла

преди 12 години

До коментар #25 Ами карина .... аз си мисля пък че добре че вземат ЕГН-то.. Щото ако се обади сина ми например, който е на 11 и си каже ЕГН-то системата ще му го отхвръли и няма да му позволят да играе от телефона и да натрупва сметка... както и се получи. Проверихме после сметката ... нямаше и лев натрупан отгоре. :)

26

борисов-а

преди 12 години

и аз съм "за" с парите, които предлагат за награда, да платят сметките на нещастните хора, които така успешно заблуждават. И, г-н Караилиев, моите уважения, това не са ***, това предимно са възрастни хорица. Да ги скъсат от глоби. Давайте КЗП, въвеждането в заблуждение е престъпление!!!

25

Karina

преди 12 години

Баща ми им испрати SMS и те му изпратиха такъв в който искаха той да си даде ЕГН-то,което според мен нямат право.Аз мисля че немогат да ти искат ЕГН-то и то на SMS да им го изпартиш.Струва ми се малко абсурдно.

24

bezizvestniq

преди 12 години

ako na boiko rodata stane neshto takovo vednaga bobagiite shte doidat zashto vabshte tazi firma ne e zakriqt kakvi sa tiq gluposti boiko svarshi si rabotata nedei si zatvarqi ochite tam kadeto ti iskash tazi firma e mafiotska i e nameseni mn xora stiga samo ste se zanimavali s gluposti

23

do бай Иван

преди 12 години

ti mai ne pravish razlika mezdu komar i izmama

22

бай Иван

преди 12 години

Хехе,докато има балъци ще има и такива игри.

21

Анонимен

преди 12 години

Да ги спукат! Яки глоби, докато печалбата им започне да клони към нула. Ей тогава ще се научат!

20

h

преди 12 години

че каква е разликата между тези и тел. измамници ??? никаква !

19

мимито

преди 12 години

да бе, нагли, обадиха ми се да ми предложат безплатен телефон ,куча марка , за да съм останела клиент следващите 24 месеца !!!нагли до безобразие

18

Цветан Караилиев

преди 12 години

Не можаха всички да разберат,че безплатно е само сиренцето в мишия капан!На този свят нищо безплатно няма и неразбралите го просто са тьпи и заслужават сьдбата си!Докато има ***,ще има и касапи!Но трябва за такива измами за наивници да се налагат жестоки глоби-който се опитва да ги прави,да си понася рисковете..

17

БТК ФАЛИТ

преди 12 години

Отказването е лесно.Обаждаш се на оператора и заявяваш отказ от такива услуги за в бъдеще.Проблема е обаче, че те продължават да измислят нови и нови методи за събиране на пари от народа, както например БТК със сключване на "сделката договор от разстояние".Просто се чудят как да подмамят и да вземат парите на пенсионерите и възрастните хора.

16

h

преди 12 години

няма ли кой да спре тия ,дето ми пускат през 15 мин текст да играя в незнам си какво ???? нагли до безобразие

15

До 7

преди 12 години

И аз нямам доверие на такива игри, но мой приятел участва и спечели червения голф :) Изглежда от време на време пускат фандък и на обикновени хора, но основно награди и пари отиват при определени хора.

14

рави Рави

преди 12 години

ДАНОН е ЧИФУТСКА фирма и всичко срещу тях би било АНТИСЕНИТИЗЪМ....даааа...

13

балъци много

преди 12 години

Когато има будали ще има и такива игри, който се хвани, хвани, шарани виноги има.

12

яко

преди 12 години

утрепи балъците ,тарикатите ще измрат сами..!

11

Детектифф

преди 12 години

Не само Стани милионер. Всишки подобни игрички в ТВ ефира могат да бъдат обединени под шапката на познатото ни Тука има, тука нема и да бъдат подкарани по общият ред. Измамите и наглоста им са ненадминати.

10

Ру

преди 12 години

Проверих фирмата: Свързано лице с Борко и Виктор Чучкови, Нико Тупарев и скунксувете / Иван и Андрей /.

9

Ahtung,Ahtung.

преди 12 години

Telefonni izmamnizi.Pazete se.