23

Кръпката

преди 12 години

1991 г.: Комунизмът си отива, спете спокойно, деца!2011 г.: Комунизмът се завръща, емигрирайте бързо, деца!

22

Sergo

преди 12 години

Какви са тия глупости бе. Няма по-купени и по-опрпчени избори! Майка им ***!

21

Безпартиен

преди 12 години

Това важи само за големите градове. Да идат "евопейците" да видят какво е в малките общини!

20

Анонимен

преди 12 години

Съдейки по изказването на техния представител, очевидно в Съвета на Европа са кръгли ***!

19

Иван

преди 12 години

Този път софиянци се изложиха.В провинцията е имало перфектна организация с много малко забележки.А тези кадри по медиите за това че не са могли да гласуват много хора и чакали с часове.Вината за това е изключително на СИК - те са съставени от всички партии и това показва тотална некадърност.в тези региони умишлено е създаван хаос за да може една политическа сила да не спечели.Българска работа.

18

ZLA

преди 12 години

ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОМ!!!!Добре дошли ,братушки!Хахаха!Видяхте ли какво стана?!Нищо ново под слънцето!

17

Демократичен вот?

преди 12 години

Този защо не иде да погледне какво става в Универсиада дори и в момента: хора припадат, скандират и изказват недоволството си. Редиш се на 3 опашки, като може на едно място да се свърши всичко, след това отиваш до кметството да предадеш чувалите с бюлетините разкъсани чували, отворени протоколи, пълно с полиция и никакви журналисти. В изборните секции имаше поне наблюдатели, а там НИЩО.

16

Наблюдаващ

преди 12 години

Препоръката е разрохкване на почвата, с цел бъдеща препоръка, ако може да изчезнем от тая земя най-сетне и тя да бъде лакомо излапана от глобалните и регионалните интереси съответно на европейските пазарни играчи и Турция. Така и двата вълка ще са доволни.

15

Д-р Лекува герболеза

преди 12 години

Повод за безпокойство са пишман специалистите, които говорят пълни глупости и общи приказки защото не ги касае пряко.

14

дет вика един

преди 12 години

ми то да не ходим вече да гласуваме ,то се знае процента преди да се почне

13

БАРОТО

преди 12 години

Я СЕ УТОЧНЕТЕ ТАМ В ЕВРОПАТА. ОТ ЕДНА СТРАНА ЩЕ ГИ ИНТЕГРИРАМЕ, ОТ ДРУГА ПЪК ДА СЕ РАЗДЕЛЯМЕПО ЕЗИК.ХАЙДЕ СТИГА ЕКСПАРИМЕНТИ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА

12

Анонимен

преди 12 години

----Препоръка на наблюдателите е в бъдеще да се дава възможност за водене на предизборна кампания на майчин език.Абе *** ,къде в Европа има кампании на език ,различен от държавния .Що не си затвориш плювалника ,да не бъдеш дадшн под съд за сепаратизъм и насаждане на етническа омраза .

11

Анонимен

преди 12 години

Съвета на Европа е СБИРЩИНА от високоплатени ,некомпетентни лузъри .Само плямпат ,без дари да им пука каква глупост ръсят .А и съм имал личен опит с ТЯХ .По *** и некомпетенти служители е трудно да намериш .В 2 писма дават на 1000% различни отговори и то написани от едни и същи служители .Да се закрият ,за нищо друго не стават .

10

Анонимен

преди 12 години

"Съветът на Европа: Спокоен и демократичен BG вот"Българино, не разбра ли, че Съвета на Европа винаги ще подкрепи тези, които им е по-изгодно да управляват. Естествено, че за да изглеждат светици, пред своите собствени избиратели ще к/лажат, че избора е бил демократичен и неманипулиран. Тази държава се управлява отвън и вашите гласове не се броят. Тази демокрация е мит.

9

PARIS

преди 12 години

Тоя или е *** или ни взема за ***.Във Франция има над 15 000 000 араби,но кaмпанията се води на френски.Изгонето тоя веднага от България,да ходи да плаче на папата....***

8

Анонимен

преди 12 години

Това за майчиния език е като това за интегриране на ромите ни. Само че в една Франция не можаха да ги интегрират нещо и ги наритаха обратно у нас. Само акъли дават от Европа.Затова гърците са сплотени, защото не се интересуват от някой чиновник с 20 000 евро месечна заплата от Брюксел, който ръси акъли и съвети за страни за които понятие си няма.

7

За Витков!

преди 12 години

Това ако е демократичен вот аз главата си режа! Какви са тези глупости ,по всичките медии "първите трима " АЛОООООО! Това да не ви е Тошово време!?

6

Анонимен

преди 12 години

Е повече демократичност здраве му кажи. Кеф ти да гласуваш по съвест, кеф ти за пари, кеф ти за кебапчета, кеф ти за някакъв ***.... И после гърците били измислили демокрацията. Глупостииии, ние измислихме истинската демокрация.

5

KOKO

преди 12 години

Доган трябва да се съди заради водене на къмпанията на турски!Какво чака боко?Пак ли иска народа да скочи

4

IND

преди 12 години

Да бе кампания на "майчин" език... В германия като има толкова много граждани от турски произход да не би кампаниите да са на немски и турски?!?