27

бг

преди 12 години

Номер 25. Какво е за тях да убият Кадафи,Саддам или друг? Те убиваха масово цял един народ,виетнамския. В жестоката виетнамска война,която водеха. 1963-1973 г. Цели 10 години всеки божи ден сипеха хиляди бомби над виетнамски градове и села,както някога над София през 1943 г. без да подбират население и военни обекти. Вьеки ден тежките бомбардировачи Бе-52 наричани още "летящата смърт" убиваха хиляди виетнамци. Нима тая позорна част от американската история не се знае сега от младото поколение?

26

Анонимен

преди 12 години

Изборната бюлетина ще бъде АК-47 както в Афганистан и Ирак!И който има повече бюлетини печели договор с тексако ойл!!!

25

extr3m1st

преди 12 години

Мир на праха му! Убиха го като куче, както убиха Садам, както убиха Бен Ладен и мн други от така наречените "неудобни" хора..и някой от Вас задава ли си въпроса защо ? За да прокарат демокрация в тези страни ? Колко години вече я прокарват тая демокрация в Ирак? Какво се промени там ? Освен посоката на паричният поток, де! Защо трябваше "целият" свят да се меси във вътрешните конфликти из Африка и в частнонст в Либия? Не трябваше ли да ги оставят либийците сами да си решат проблемите?!

24

Анонимен

преди 12 години

Либия- МОНАРХИЯ! И В БЛИЗКИ vrazki sas EVROPA i AMERIKA!

23

....?

преди 12 години

Как ще преименуват Либия ----хАмериканците?

22

bobix

преди 12 години

Аз си мисля, че не са виновни либийците. 6 милионно населенийце успя да устои 9 месеца на бомбардировки, глад, болести причинени от чуждестранните сили. Но какво може повече да направи? Да измре напълно?

21

Анонимен

преди 12 години

Ами те си избират КОНГРЕС,тоест американски парламент. Парламента в Америка се нарича точно КОНГРЕС

20

нали!

преди 12 години

Май ,май ,ще гласуват за .........Американски Президент!

19

ORCE

преди 12 години

Mahmud ce zavrsi na besilka kako i site drugi izdajnici na svojot narod.GADbesen go predade GADAFI a se vo korist na najkrvolocnite zverovi i hijeni FRANCIJA I ANGLIJA.Koe ce bide zadovolstvo skoro da gledame kako letat vo vozduh vozovi ,brodovi,avioni normalno od najodvratnite drzavi vo istorijata na covestvoto USA,FRANCIJA I VELIKA BRITANIJA

18

....?

преди 12 години

Какви избори ,и какви 5 лева ......в Либия няма либийци ,а само наемни убийци ......ТЕ ли ще гласуват ,или това е "В крак с времето "....?

17

"ФЪФ"---БГ

преди 12 години

А пък ние в БГ ,се продаваме на ...*** и турците...---20г,на Доган и цар Киро ---ФАКТ!

16

Анонимен

преди 12 години

В преврата срещу Патрис ЛУмимба участват западни войски,предимно на Франция и белгия замаскирани като "сини каски" на ООН.

15

Анонимен

преди 12 години

КАДАФИ=ПАТРИС ЛУМУМБА. През 60-те години на 20 век на африканската държава Конго е дадена уж независимост като бивша колония на Франция и Белгия. Обаче лидер става Патрис Лумумба,който води политика в интерес на страната си,а не на монополите. Тогава му се организира преврат с платени и обучени от ЦРУ местни племена. Накрая той е заловен по същия начин като кадафи,измъчван е по същия начин. Дори има чернобели кадри затова. Той е пребит и накрая убит по абсолютно същия начин като Кадафи.

14

.....?

преди 12 години

......След 8 месеца ....хАмериканска "ДЕМОКРАЦИЯ",......ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ уведомявам ,че много ....БОЛИ, и няма отърваване !

13

Кадафи=Че

преди 12 години

NEWSru Israel из любительских видеозаписей делает вывод, что Каддафи фактически линчевали: тяжелораненого 69-летнего человека, который не оказывал никакого сопротивления, били с воплями "Аллах акбар!" и таскали за волосы, прежде чем втолкнуть в заднюю дверь джипа, который позже назовут "скорой помощью".

12

брадваро

преди 12 години

при тия на 8 месеца им е всичко

11

Анонимен

преди 12 години

Е ДОБРЕ ДЕ! ТОЯ МАХМУД ДЖИБРИЛ НЕ БЕШЕ ЛИ МЪЧИТЕЛЯ НА СЕСТРИТЕ НИ? НАЛИ ИМАХМЕ ОБРАЗУВАНО ДОЗНАНИЕ В ПРОКУРАТУРАТА? ЗАЩО НЕ ПРОДЪЛЖИ ? СЕГА КАТО ЛИБИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА БЕЗ ДИКТАТОРА КАДАФИ,МОЖЕМ ДА ПОИСКАМЕ МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТА НА ДЖИБРИЛ И ЕКСТРАДИРАНЕТО МУ В СОФИЯ ИЛИ ПРЕД МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ОТ НЕГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕщУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. НАШИТЕ ПАРТИИ ЩЕ ПРИЕМАТ ЛИ ОБщА ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ТОЯ ВЪПРОС?

10

Путин

преди 12 години

Тоя на снимката Махмуд Джибрил смуче яко водка в деня за размисъл.Не го е срам!..... то и името му е вмирисано на джибри;)

9

Червената помия

преди 12 години

Сега ще видят и Либийците що е проституция, наркомания, марионетно правителство, глад и мизерия.И ще осъзнаят, защо от белите държави идваха да им слугуват.Но ще е късно.Няма да го има "Капанът заложен от Кадафи през 70-те години- приходите от петрол да се разпределят към народа".Цитирах точно изказзването на наш виден арабист за състоянието там.Познайте кой ще търгува с петрола, и къде ще отиват печалбите?Да живее демокрацията, и добре че нямаме петрол...

8

ZLA

преди 12 години

Да им е честита"демокрацията " на либийците!Сега дупе да им е яко.Да станат демократични-е,колко да станат!Кеф ти Ирак,кеф ти Афганистан ,та даже кеф ти и България!Модели-колкото щеш!А на викащите "браво"-гответе се за нови подскоци на горивата,от там на цените и ....ууураааа......да живее "демокрацията"!А колкото до нашите медици,дето лежаха в затвора-за това пък е виновна "дипломацията на демокрацията"!