266

от 298 до 300

преди 12 години

Щом Русия си позволява да продава на Китай най- напредничави оръжия, като системите С-300, изтребители Су-30, както и двигатели за тях, значи че не се страхува от тях. Американците да му мислят, щом се молиха на Москва, да не продава на Иран пво системи С-400.

265

Анонимен

преди 12 години

Това си е проблем на Китай. Аз ти казвам, че ако САЩ продължават да си дават парите за оръжия, които реално не им трябват, ще завършат като СССР. но последствията за света ще бъдат много по - тежки, защото преди това алчните *** ще използват оръжията си в опти да се спасят.

264

до299

преди 12 години

Е то сащ да не са центърът на Земята, че да не може Китай без тях. Нека фалират щатите, да видим дали Китай ще разбере това.Китай търгува с целия свят, не само с фалшификатите сащ.

263

за 298

преди 12 години

Бъдещето на Русия е Московска губерния......когато реши Китай тогава ще им вземе Сибир

262

за 296

преди 12 години

Голем смех......когато евреите от ФЕД обявят фалит познай кой ще е най -големия губещ . Китай с 3,5 билиона доларов резер.......тогава китайските другари ще вземат решение да правят от хартията ориз - първо ще са безполезни доларите, второ китайците ще са гладни.....Ако не са САЩ д аим купува стоките Китай са обречени

261

гол йух за америка

преди 12 години

Абе ***, не разбрахте ли, че бъдещето е Русия! Америка загива, не виждате ли че кризите ги тресат всеки ден. Благодаря за такъв живот, в такава откачена страна, като САЩ!!!! Новите неандерталци, дебели при това.

260

Анонимен

преди 12 години

Samo znam che ako ne be RUSIY nymashe koi da spre *** sega nymashe da gi ima NATO i mnogo drugi.Rusiy spry Osmanskata Imperiy , Rusiy spry Napaleon i oshte mnogo drugi

259

до 291

преди 12 години

Ти гледай , че САЩ са тръгнали по пътя на СССР. Те вече са фалирали , просто се чака сгромолясването.

258

за 285

преди 12 години

Руският Ту - 144 си беше една смешка в самолетостроенето....виж Конкорда е велика история

257

Анонимен

преди 12 години

Тоз сигурно се е изказал в някой колхоз....едва ли някоя медия ще се занимава с него

256

Анонимен

преди 12 години

USA i EVREISKITE diktatori koi da gi spre nai golymoto zlo za celiyt svyt. DEMOKRACIY=OLIGARSI=KAPITALIZAM=IMPERIALIZAM a NATO sa kato nashite MUTRI vav BALGARIY sami bitki nemogat da vodyt zashtoto vinagi shte zagubyt USA vav Vietnam i drugi.

255

Поправка

преди 12 години

Избитите от руснаците поляци край Катин са 20 000 ( двадесет хиляди) , а не 2 000 ..........поляците никога няма да го простят на ***

254

Умерен

преди 12 години

Рашките пак се хванаха на американските номера...сега ще започне едно строене на ракети и радари докат фалират....познато

253

истината

преди 12 години

атаката на НАТО по колите, опитващи се да напуснат Сирт, няма нищо общо с гарантирането на зоната, забранена за полети над ЛибияПо международните закони - някой трябва да отговаря за за това! Агресорът!

252

до 280

преди 12 години

Май ББ ти е пуснал една струйка през мозъка...Не говори като него наизуст, все пак има документи - хорат не четат само Винету!

251

АНОНИМЕН

преди 12 години

Това на главата ти е много хубаво, но не може да скрие злобното ти имперско излъчване.

250

Анонимен

преди 12 години

***, на комунистите децата учеха в Москва. Сега комунисти няма, всички са капиталисти.

249

ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ЗЛОТО

преди 12 години

...АМА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И РУСКИ ДУПЕДАВЦИ В БЪЛГАРИЯ , СИ ПРАЩАТ ДЕЦАТА ДА РАБОТЯТ И УЧАТ В САЩ И ЗАП.ЕВРОПА....И , НИКОГА В .."ПРЕХВАЛЕНАТА РУСИЯ" !ДАЖЕ ГОЦЕ ...КУПИ НА СИНА СИ АПАРТАМЕНТ В ПАРИЖ ....НЕ В МОСКВА ??КОМУНИСТ/СОЦИАЛИСТ/.....ОЗНАЧАВА--ДОЛЕН И АЛЧЕН ...ЛИЦЕМЕР!ДРУГОТО СА ПРОСТОТИЙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

248

До 280

преди 12 години

И защо ли скапаните руснаци са пусннали тоз "откраднатия конкорд" Ту-144 да лети преди френския? Да не говорим и за Гагарин. ООО!!! Разбрах. Те са откраднали и машината на времето (това ще се случи в бъдещето), копирали всичко и са го пратили на себе си в миналото. Ето това обяснява всичко. Ще спя спокойно тази нощ.

247

убиват невинни!

преди 12 години

Америка се стяга да е световно правителство. А как може да е световно правителство като няма контрол над целия свят. А как ще има контрол над целия свят. Ами като заграби всички ресурси. Истината е, че в Либия действат голям брой групи "тюлени" които именно убиват невинни хора и водят главната битка с армията на Кадафи. Масонски поход за влияние и петрол. НАТОвската и ЕС-окупацията -Преходният съвет заяви, че Русия, Китай и Бразилия ще бъдат изгонени от енергийният сектор на Либия. Западните страни и компании, които подкрепяха бунтовниците, ще получат неограничен достъп до него.Ето къде е заровен ключа на тази война!