19

СВОБОДЕН

преди 12 години

Човек се ражда свободен и такъв трябва да остане до края на живота си !Както навремето хубавата комунистическа идея беше подменена и на нейно място беше наложено недоносчето социализъм, така днес демокрацията се подменя с отвратителен, ботушизиран режим.Под маската на "правова държава и ред" всъщност се орязват правата и свободите на гражданите до степен такава, че те да бъдат превърнати в роботизирани роби.Не ви ли писна постоянно да ви ограничават и да ви забраняват?Правилата са за слабите

18

муспи

преди 12 години

Има много "изисквания" за да не става дума че избори няма.

17

испанеца

преди 12 години

И не забравяйте ,че полицията бди и ви пази да не сгрешите без да искате във този ден....Че след това да нема недоволни..... Който не знае да чете да попита те там ще му помогнат със хикса,и само със син цвят химикала да е......Червеният се използва само в Русия. И което не е забранено е разрешено ,и при тези ограничения радвайте че все още и на избори ви канят......Щот кат сложат електроното правителство нема вече да сте ни нужни....

16

ХАХА

преди 12 години

..не се допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, въоръжени и хора, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите, се посочва в съобщението." хаха..ЧЕ ИМА ЛИ ПО-ОПАСЕН ПРЕДМЕТ,ЗАСТРАШАВАЩ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАРОДА ОТ БЮЛЕТИНАТА -ДОКАЗАНО МНОГОКРАТНО В БЪЛГАРИЯ???:-))НО НЕДЕЙТЕ И СИ ИЗБЪРСВА ДУПЕТО С НЕЯ-НЕ Е ХИГИЕНИЧНО-ЩЕ СЕ ОТПЕЧАТАТ ИМЕНАТА И НОМЕРАТА НА ЖАДНИТЕ ЗА ВЛАСТ И ЛАПАНЕ НЕНАЛАПАЛИ СЕ ОПРАВАЧИ И ЛАПАЧИ!! САМО НА ТОПКА И В КОША !!

15

Гафове

преди 12 години

За подробности прочети във Фрогнюз - Ламбо: Ако Калфин стане президент, напускам Дондуков 2!Огромен гаф на Стефан Данаилов взриви БСП, след като актьорът открито призна пред студентите си в НАТФИЗ, че настоящият президент Георги Първанов е поискал от него да се кандидатира на изборите за държавен глава.Ламбо разкри, че преди година проектантът на тройната коалиция Първанов е кроял планове за кандидатурата му. Скандалът обаче идва точно в момент, в който кандидатът на червените за президент Ивайло Калфин упорито отрича да има нещо общо с отиващия си държавен глава Първанов, камо ли че той е човекът, който определя решенията му. Артистът признава още, че Първанов бил много доволен от кампанията. За капак на всичко Ламбо заявил, че мечтата му не е да стане вицепрезидент. Съгласил се, за да помогне на партията в трудния момент. Столичен ежедневник пък писа, че Данаилов е получил сериозна сума пари, за да направи тази крачка. В щаба на БСП са шокирани от откровенията на Ламбо за истината около президентската двойка, защото именно нещата, които червените се опитваха да прикрият, сега излязоха наяве, и то казани от най-рейтинговия им представител. Близки до Данаилов са категорични, че ако двамата с Калфин бъдат избрани, Ламбо почти сигурно ще се откаже от вицепрезидентския пост. Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този ***, успокоил Данаилов учениците си.

14

ДАЛИ Е ИСТИНА?

преди 12 години

Кредиторите на Гърция, най-вече Германия и Франция подготвят опрощаване на над 60%, дори и 90% от външния и дълг. Съгласно нашата конституция, държавният глава, т.е. президентът може да опрощава задълженията на социално слаби граждани към държавата.Давам това сравнение, защото то ме кара да се смята, че Гърция е едва ли не социално слаба държава. Това съвсем не е така, дори е подло и несправедливо спрямо другите Европейски граждани т.е. става така, че болен здрав носи, защото ГЪРЦИТЕ имат почти 112 тона злато в централната си банка и страната се нарежда на 33 место в света, далеч пред Словакия намираща се на 52 място със 32 тона, но участваща в спасението на пируващата в таверните бедна Гърция. Освен това забележете едно друго много важно сравнение. Тези техни златни тонове представляват 78% от резервите в чужда валута т.е. те превръщат своя излишък в злато и след това подло твърдят, че нямат пари за да посрещнат задълженията си.Дори още повече, имайки пред вид броя на населението, те се нареждат по този показател на 4 то място една от най-богатите държави, далеч пред своите кредитори ха, ха . . . МНОГО ДОБРЕ, НАЛИ ? Да скъпи ГЪРЦИ, нямате банкноти, но имате нещо по-скъпо ЗЛАТО- така че си плащайте задълженията до стотинка.(за справка виж - Gold reserve From Wikipedia, the free encyclopedia ) или Официальные золотые резервы Материал из Википедии свободной энциклопедии)

13

Швейк

преди 12 години

отивам да си купувам кънки, защото от ГЕРБ казаха че след неделя всичко ще е по мед и масло... пързалка така да се каже.

12

до 12

преди 12 години

Извинявай за откровеността, но става дума за употребена тоалетна хартия. Те така са си БИОактивни от БСП открай време; подпише се изодзадешка с извинение и това се счита за глас. Затова цялата ни Държава е нaсрана.

11

znahar

преди 12 години

Mai shte zahar i bonboni ami sega kvo praim za ...

10

До вие он БСП

преди 12 години

А вие от БСП бИОлетини ли имате?Кое им е БИО ?

9

anonimen

преди 12 години

kvo da mislim be alankooly,ima xilqdi bezrabotni da ne misli6 4e nqkoi 6te glasyva,primerno 4ovek deto e stoql godina ili dve bez rabota nqma da si mradne prasta i da im ide do urnite

8

лори

преди 12 години

Да ,бе...а кафето при нас пакетчетата захар са агитация на ГЕРБ, и утре казаха ,че ще си продават кафета с тези захарчета!!!

7

Ужас

преди 12 години

Оставете какво не можем да правим, да видим какво можем и какво трябва да направим! Трябва да МИСЛИМ! Мислете! Мислете как искате да живеем ние и какво бъдеще ще дадем на децата ни! Много хубаво си помислете преди да пуснете бюлетината! Това ни е право и задължение! Гласувайте всички грамотни хора, да не позволяваме *** и прости и алчни политици да ни управляват и да решават бъдещето! Желая на всички правилен избор, здраве и мъдрост! Дано след време сме доволни от избора си, поне този път...

6

anonimen

преди 12 години

da seram v kabinkite,za glasyvane ,xa,xa

5

Да си припомним

преди 12 години

Че:1. България не е пряка демокрация и никога не е имало референдум за важни въпроси.2. Купуват се масово гласове (20 лв.+пържоли).3. Партийните членове ще гласуват под строй (БКП, ДПС и пр.) и ако искате нещо да се промени трябва да гласувате всички.

4

платена реклама

преди 12 години

Избирателната кабинка не е място за облекчаване, каквото и да значи това!!!!

3

NIE OT BSP

преди 12 години

NIE POPALVAME LICHNO BIOLETINITE NA SLEPCITE DETO NI PODKREPIAT6TOTO SA HAMAVI

2

Анонимен

преди 12 години

Да си припомним какво НЕ можем да правим преди вота..............секс с противника ни

1

Анонимен

преди 12 години

Щом БОКО пълни хладилниците ви, осигурява работа на децата и родителите ви, щом премахна корупцията в здравеопазването и вече не се страхувате да ви приемат в болница, щом пенсионерите вече не ровят в кофите за *** и си купуват спокойно лекарствата, щом сметките ви за парно се покриват с 1/10 от заплатата ви, щом може даси позволите да ядете месо повече от 1 път в седмицата, щом...тогава, защо да не гласувате за ГЕРБ и марионетките му Плевненлиев, Попова , Фъндъкова.