223

Анонимен

преди 12 години

А затвор не искаш ли!Там ти е мястото и скоро ще отидеш там да правиш компания на твоя цар Киро

222

до 264

преди 12 години

Не Ви познавам и не искам и да зная за Вас,но едно искам да Ви напомня не давайте така твърдо преценка кой е виждал комунизъм и кой не,защото на мен всичките ми младежки години изгниха в този *** и гнусен строй,а и децата ми са родени по това време,така че това което свършихте тук във форумът като словоизлеяние ми говори точно това което и си мислех, а то е много сте зависим от хората нямате го собственото мнение и това е,не ми отговаряйте няма да го прочета,аз вече Ви прочетох,стара книга сте.

221

г-н 258 до 261

преди 12 години

Хак да ти е на умнотията. И на тези които са ти писали плюсовете.Волен е толкова години в политиката а нищо не направи против ***.Хак да ти е и че твоят любим Волен толкова години вече мълчи за гаврата с българския народ иновонаписаната му история с "Османско присъствие".Хак да ти е и че повечето хора гласували за Волен в предишни години са отказаха да гласуват за него заради явното му бездействие.Собствения си мозък го ползвам и то много преди ти да научиш какво значи думата комунист

220

останете си в къщи

преди 12 години

до сега ги издържаме ....сега ще вземат и властта .......и ще слугуваме!!Българи и турци - никакво гласуване .Само работа .......

219

Анонимен

преди 12 години

Този на снмката не беше ли някакъв *** затворник?

218

до 258

преди 12 години

Г-не или Г-жо, а Волен колко пъти е бил подкрепян в парламента за да говорите така,ако неговата група беше с бройката на ГЕРБ дали не би разкарал *** (Евророма) и ДПС която е противоконституционна или Вие слушате комунистите какво говорят и по кого храчат и не ползувате собственият си мозък, ето заради това българите си заслужават съдбата защото винаги са манипулирани и не ползуват собствената си съвест и интелект,затова сега ако не е Атака ще ни яхнат ***,хак да ни е за умнотията ни.

217

Читател

преди 12 години

Ей, ало, ти май искаш да си създадеш държава в държавата. Че си и избра и курорта Боровец. А един шут не ти ли се прииска? Кой окраде помощите от чужбина за ***? Пак вашите хора. Оправете си най-напред крадливите фондации, а с парите си уредете живота. Вие само си знаете правата, а задълженията са за нас - българите.

216

до 255

преди 12 години

Иииии каква реклама. Атака е изходът. Шанса е последен.Ама Волен НИЩО не направи срещу *** и турци през тези години.Чешеше си егото като се прави на велик и вдига скандали в Луфтханза и това е.

215

(543)

преди 12 години

Последен шанс за българите и той се нарича "АТАКА" при всички други случаи започва *** на българите и тяхното превръщане отново в рая.Опомнете се навреме българи ако не искате да бъдете избивани и ограбвани от миризливите ***. Последен шанс да покажете че сме умна нация загърбете партийните пристрастия и гласувайте да съществувате като нация."АТАКА" е изходът шансът е последен.

214

М.К.Р.

преди 12 години

Почакай още някой ден.Като дойде В.Сидеров на власт ще те овласти от горе до долу !!!!!

213

eko72

преди 12 години

Имам вот "Против" и плащам на партии за да го купят! Има ли желаещи?

212

Анонимен

преди 12 години

Ще падна!Само в България *** са роми,*** бандити лидери и е пълно с найразлични *** "величия" с титли/Донове и царе/,че на всичкото отгоре тези същите са на свобода!

211

Samo minavam

преди 12 години

Няма да е лошо,тези безпросветни ***,да седнат и да прочетат Моята Борба.Няма лошо,да познават идеите на това произвидение.След това да седнат да помислят,само да не вземат да скъсат менискус и да оставят *** си,някъде в ъгъла,на празната стая.

210

CIGANORITE NA..SA

преди 12 години

CECIU ISKA DA LAPKA, DA KRADNE I DA SE PRAVI NA VELIK. NEMA TAKAVA DURJAVA, CIGANSKATA. AKO IA IMA TO SHTE SUSHTESTVIUV 2-3 SEDMICI DOKATO OKRADAT I IZGORIAT VSIKO I POSLE SHTE SE LEPNAT ZA POMOSHTI. KOI SHTE IM DAVA VLAST NA TEZI OSRANI I MIRIZLIVI ***> NAI-DOBRE E DA SE ORAGANIZIRA *** DURJAVA, DA SE KACHVAT NA VLAKOVE I TAM DA SE OSTAVIAT. DA SI PRAVIAT KAKVOTO ISKAT NO DA NE IZLIZAT OT DURJAVATA. KOITO MINE GRANICATA OTSTREL. I EVROPA SHTE MIRNE.DA IMA NEKOE DRTUGO PREDLOJENIE?

209

Анонимен

преди 12 години

В БГ има два *** етноса едните са така наречените български *** - изповядващи източно православната религия и интегрирали се в българското общество (образование,култура, смесени бракове).Това са хора за които ние дори не предполагаме,че са ***.Втория циг. етнос са така наречените Турски *** -изповядват исляма и разговорният им език е турски.Те са наследници на татари,черкези...въобще така нареченият "башибузук".И турци и бълг.*** не ги приемат като част от своя етнос.

208

qwer

преди 12 години

Само "Атака",трябва да сме националисти,защото ако не сме такива означава, че сме ***,нали сме българи и сме поданици на Б-я,тогава да защитим българските ценности,така постъпват всички народи от Европа и всички са националисти, национализмът е спасението на нацията.

207

akud

преди 12 години

do kaga ще търпим подобни партиЙ

206

манго тарикат

преди 12 години

до 239 Стига си псувал бе барато...ние малко само искаме,да се пооблажим лекичко..*** то кой да спичели начи,за нас па добре,като е демократчно начи ,трябва да сме равни с вас бъгарчетата...разбирам ,че сега сте зле,но правете чавета..тава му е мамата....

205

jg

преди 12 години

Запитан защо е избрал коалиция с БСП, Кънчев казва, че социалистите ги устройва това, че на Евророма й трябва власт, а не пари. Самите социалисти си имат пари, казва Кънчев. Всичко е казано в едно изречение!

204

до 217

преди 12 години

Ей *** кои партии са антибългарски бе неомито влечуго,*** да *** *** вмирисан,скривай се в гетото че идва времето на разплатата мръсни животни допотопни ? И ей днес.бг. не трийте това *** червени,кратуни антибългарски,че ви го набутам на майките ви ***.