115

Анонимен

преди 12 години

stiga se iadahte! pozelaite na ranenite barzo ozdraviavane bez posledstvia i se molete i na vas da ne vi se slu4i sa6toto. malka sofia, mnogo koli i lo6i 6ofiori i vatmani, ama goliaaaaaami "pisateli"

114

Яна

преди 12 години

Гадове не лъжете и не се измъквайте............ по новините казали, че след 4 минути имало линейка! ама къде бе - в гаража ви ли??????////////// ТА НАЛИ ПОЛИЦАИТЕ БЯХА ТАМ И ОКОЛО 500 ЧОВЕКА - НА КОЙ ДА ВЯРВАМЕ НА НАШИТЕ СИОЧИ ИЛИ НА ПОРЕДНИТЕ СКАПАНИ ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО ЩЕ ПОКРИЯТ НЕЧИЯ ВИНА!!!!!!!!!!!!!!!11 АЗ БЯХА ТАМ 10 - 15 МИНУТИ ДОКАТО ДОЙДЕ ЛИНЕЙКАТА, СТАНАЛО Е 3-4-5- МИНУТИПРЕДИ ДА ОТИДА.....САМИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

113

Томас

преди 12 години

янаИдеален живот никъде няма - :) могат да се намалят рисковете обаче :) и човек може да живее и без линейки :)

112

Томас

преди 12 години

яна

111

яна за селото и град

преди 12 години

и макар да не е по темата - продължавам,з ащото има връзка... на село - моето село хората са доста дребнави, но и по-отзивчиви, по-спокойни. всеки ти казва'здрасти', а тук всеки се блъска в теб по улицата! Няма значение къде ще живеете, важно е вътре какви сме! Тук проблема е и в тези дето ни управляват, 'щото на село - един държи парите - кмета и прави нещо , а в Сф гледат кой да налапа повече...... ама така да го налапат....че да се задавят /с извинение за израза/

110

яна, до илиян и тома

преди 12 години

май спора много се е задъбочил..... но и двамата без да се обиждате, признайте недостатъците и на двата варианта - София и село. Факт е и че на двете места съседите ви ще са селяни, само че едните - по месторождение /и понякога са много добри, работливи и услужливи хора/ а другите - по душа, интелект и морал! Да, няма стрес, мръсен въздух, по-рядко са заболяванията, но в случай на нужда, линейка за 40 инути може и да не дойде....не че в София успява всеки път да мине по норматива за 20 минути...

109

Томас

преди 12 години

109Кои са тия зелените - див комунизъм е в страната ни все още

108

яна

преди 12 години

да, ама вмаршрутките се возех седнали - щяха да само до 9 - 10 човека, а сега се возят по 25 - дори 30 в по-големите..инак не си избиват парите и разхдоите! Пък и ако трябва да избираш - пътуваш всеки ден за 30 минути с маршрутка или по 1 и 15 м с две превозни средства - ще избереш маршрутката, ако ще и прав да си, нали? Просто и те трябва да или държавни /макар там всичко да не действа/ и по-големи, по-поддържани...........или..... все така да си я караме.

107

До Анонимния от Яна

преди 12 години

*** сме аз и ти - ако се държим като ***........аз не се държа, като такава и се рдвам, че живея тук зараади това, че Е ЕДНО ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ПРЕКРАСНИ МЕСТА ЗА ЖИВЕЕНЕ..КАТО ПРИРОДА, КЛИМАТ, МОРЕ И ПЛАНИНИ, ГОРИ, ЗЕЛЕНИНА....... а това, че управниците са ни лоши - еми ни е си ги избираме - защо все за бсп, сдс, ндсв, дпс, герб и т.нат. гласуват а не да речем за зелените, на които им пука да запазят страната ни!? Другите само рушат и строят продават и гълтата, управляват и командорят!

106

Turkey

преди 12 години

ДО:107Недей така бе, скоро акъл на САЩ даваха, после на ЕС да намалят заплатите като българските да направят, американците от тях да се учат, ааа неможе така.

105

Анонимен

преди 12 години

Никой не спазва никакви правила в държавата, в която национални идеали са мутрите и чалгата. Срамувам се, че съм се родил в тази ***. Добре, че се махнах.

104

Томас

преди 12 години

105Ти си прецени къде риска е по-голям - където има 2 млн човека или 2000

103

Реалист

преди 12 години

На село няма трамваи, но вечер се напиват и шофират пияни, а и не ги бива като шофьори. На еднакъв брой МПС-та на село стават повече катастрофи, отколкото в София.В случая сега, голямия проблем е защо в маршрутките разрешават правостоящи. Ако си бяха всички седнали, едва ли повече от 3-4-5 човека от маршрутката щяха да пострадат.

102

ля ля

преди 12 години

само да обърнете внимание моля за разликата от момента когато е станал инцидента и момента който го пишат че са постъпили в болницата потърпевшите :)разлика голяма нешо??

101

ужас

преди 12 години

имах възможност да видя резултата от катастрофата. доста тежък инцидент и ако няма жертви ще е добре.тези трамваи са обсолютно рисков и неадекватен транспорт в най-оживените части на столицата. а що се отнася до маршрутките - пътуват претъпкани, не са подходящи за такъв тип превоз. мерки не се вземат. трябва да има изискване за типа на превозното средство да е минимум малък бус за около 20 човека.

100

Томас

преди 12 години

Илиян Икономистите крадат от другите - замисли се без кое не може да се живее - без храна и вода или без икономисти. В един филм се казва, ако някой си мисли, че в един свят с ограничени ресурси може да се продължава да се разхищава така е или луд или икономист. И аз не съм ти забранил да говориш - ти кой си, че ще ми забраняваш да говоря?

99

Томас

преди 12 години

Интересно, колко безбожници има, обаче, когато им стане трудно почват да се молят - не е ли странно това?

98

Анонимен

преди 12 години

Още една верижна катастрофа стана в София. В момента екипи на Спешна помощ са на мястото сблъсък между автобус, полицейска кола и лек автомобил.Полицай е пострадал при катастрофата между кола на МВР и автобус на градския транспорт. Пострадалият полицай е откаран във ВМА.Катастрофата е станала в района на Шесто РПУ.

97

Томас

преди 12 години

ЯНАМожем да направим следното - да помислим как да избегнем бъдещи такива сблъсъци и аз просто предложих решение - на село трамваи няма, нито толкова ***. Със сигурност това, което се е случило е лошо, нито пък се радваме за случилото се.

96

Turkey

преди 12 години

Недей мисли за Турция, чалгата ще затрие България!:)