13

До 10

преди 12 години

Сьгласен сьм с тебе президент на Либия !!!---- може и по далече в някои бантустан !

12

Анонимен

преди 12 години

Атака!

11

БЮЛЕТИНА №9

преди 12 години

АТАКА!!!

10

Анонимен

преди 12 години

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!

9

Ал Салам Ал сабах АЛ

преди 12 години

Либииците по-добьр от този не знам дали ще намерят защото тоя много пари им наливаше всяко семеиство получаваше пари от него и на фона на африканската бедност бяха добре и то без да работят ,но накрая голяма беля направи с нашите медици не сьм се сьмнявал че хората ни бяха изтезавани и че са невинни ,за това го мразя ,но либииците тепьрва ще имат проблеми...В основата на цялата революция е някои които ще лапне петрола ,но гаранция давам ,че обикновените либиици няма да са печаливши .

8

ГАДНА ТИКВА

преди 12 години

И СЕГА С НАШИЯТ ДЪЛГ КВО ПРАВИМ???ДА НЕ СТАНЕ КАТО С ИРАК,ЗИМБАБВЕ,ЛИВАН,ЙОРДАНИЯ И Т Н ,ДА ПОТЪНЕ В ДЪН ЗЕМЯ,А ЧИЧО САМ ПРЕЗ ТВА ВРЕМЕ ДА СИ ИЗТОЧВА ПЕТРОЛЧЕ И ГАЗЧИЦА...АМА НЯМАМЕ НИЙ ПОЛИТИКА,НИЕ ИМАМЕ ТИКВИ

7

Мамантос

преди 12 години

Той е един от най-доблестните държавници. Такива в целия съвременен свят са трима-четирима.Ако е жив, Господ да го пази, а ако са го убили *** -- Бог да го прости!

6

Томас

преди 12 години

По-скоро питайте, кои са тия, които заловиха кадафи, садам и т.н. уж диктатори - сатанистите от сащ и ес по-малки диктатори ли са и кой им дава право да се месят в живота на държавите?

5

White Rabbit

преди 12 години

Кадафи сигурно е толкова мъртъв , колкото и Осама бин Ладен..........

4

vlady

преди 12 години

Жалко за видния деец на арабското социалистическо движение Муамар Кадафи все пак поддържаше светски режим сега на власт неизбежно идват *** и брадите и се очертава гражданска война с много бежанци към Европа.

3

До 1

преди 12 години

А бе ***, виж статията, кон такъв, какъв Сидеров.. Ще го изритат и този път.. Този клоун

2

Анонимен

преди 12 години

Ха ха ахахаххахаха.... Кадафи е диктатор, но либийците не са организирали преврат срещу него за сметка на Щатите, които са организирали няколко опита за преврат.... Хе хе хе хе как ще убедите хората, че е диктатор с тия писания ? Ми либиец некой да сте питале или нашенци, работили в Либия, че да поразкажат кое как....И е чудно що медиите толкоз дълго време не каниха никой работил в Либия да се изкаже едно убаво за диктатурата там ? Инфо от първа ръка дет се вика...

1

Анонимен

преди 12 години

Волен президент!