25

Анонимен

преди 12 години

юдео-масонския световен ред е към края си ,ционистката банкерска *** и поддържащия го на запад политически слугинаж ще бъдат линчувани .Човечеството се събуди окончателно и милиярдите хора по света в справедливия си гняв ще пометат самозабравилите се стотина фамилии начело с родшилдови ,рокфелерови ,билдерберги и цялата илюминатска ***.Предречено е ,че навлизаме в златната епоха през 2012 известна като ерата на водолея.

24

ХАХА

преди 12 години

до 28Ама ти детски играчки ли бе-хаха.БМВ 3 ДЕТСКА КОЛИЧКА за 10 лв.Богат си не протестираи,само в дупки се завираи и крии-мравко.От изедници всички страни на тикви са заприличЛИ.

23

Хампарацумян - БулБ

преди 12 години

Аз пък вече поръчах новата 3-ка на BMW за щерката, че ми наду главата.А вие си недоволствайте колкото си щете..

22

Анонимен

преди 12 години

АнатемА и от мен за сегашното правителство в България.НАПРЕД И НАГОРЕ Е КАЗАЛ ЕДИН ВЕЛИК ВОЖД.

21

Анонимен

преди 12 години

Да се създаде и в нас тази зима на недоволството.След цар Киро да доиде ред на цар Боико и компания.Амин.

20

до 4

преди 12 години

"След зимата на нашто недоволство, настъпи лятото във Йорк."- край на цитата. Мисля, че неправилно го тълкуваш.

19

hagen

преди 12 години

До Киро ПораМоля ти се дай си адреса да ти погостувам малко че съм яко закъсал.Така като гледам си някъде по Черноморието но ще се довлека някак си.

18

мимито

преди 12 години

намерих си добре платена работа в чужбина, като положих минимум усичия - т. е. отворих няколко линка. защо в България си търся работа от една година и навсякъде ми казват - ами, ще те имаме в предивид ?? е защо ме правите насила емигрант ??

17

до dd

преди 12 години

какво значи "добре образован" в днешно време?да са му промили мозъка с тънкостите на несправедливата система,която запада наложи?това ли е да си добре образован?я си помисли колко непотребни и паразитни "специалности" предлагат днешните университети по света,като "образоват" разни хора,карайки ги наистина да си вярват,че са изучили нещо много специално!на какво ги учат-на измислици,целящи да оправдават и обясняват консуматорската политика!е на това ли му викаш да се образоват!

16

Васо

преди 12 години

Не сме бе. Не сме нито страхлив, нито мързелив...... Само ни липсва амбиция да се променим и да искаме още нещо. Пък и дал Бог дарове, като поработим два-три месеца лятото и напълним мазетата. После цяла зима леж, па яж. Едно топло само дето трябва да си добавим, и телевизор, кеф ти турско, кеф ти Гала, кеф ти Цветанка Ризова, Миуенчо, Славчо, Иванчо, Андрейчо,.....Който иска разбира се бъхти, ама става омразен, щото е различен. Не щем да сме различни от това дето сме.

15

Анонимен

преди 12 години

ЗАДАВА СЕ ПОГРЕБЕНИЕТО НА БСП-МАФИЯТА.АМИН.

14

Киро пора

преди 12 години

в мазата имам 600 литра ракия и 250 литра вино НА тавана в един стар нерасботещ хладилник съм складирал около 3 килограма марихуана А баба и дядо са направели каквили не вкусутий от сушена риба до консерви от риба миди , кисели краставички труший ,компоти такаче аз ще съм задоволен тази зима та дори и трета световна война да става ........

13

dd

преди 12 години

Недоволстват мързеливите и нискообразованите.Всеки,който си върши добре работата,а не с ръцете в *** и да мисли как ще мине деня,винаги ще е добре и ще може да се изхранва и живее прилично.Човек сам се поставя в безизходица,когато не се образова или поне да да изучи някакъв занаят.Винаги е имало хляб за кадърните и работливите и така ще остане.

12

Татко Резня

преди 12 години

мараба

11

Бубаико

преди 12 години

Тук идва зимата на удоволствието и радостта от живота....

10

Анонимен

преди 12 години

Прочетох статия за индиговите деца-умни,свободолюбиви,независими.Те ще създадат новия световен ред.

9

Зеро

преди 12 години

А у нас всичко е нарееед! Всички си стоим в къщи и псуваме телевизора, пием си ракията и правим скандали на жените си! Вън , бе хора! Вън ! На улицата! И бой! Докато нещата се променят!

8

Не и в БГ !

преди 12 години

Не и в България. Явно сме мързелив и страхлив народ. Англичани и французи с доходи 2000-3000+ евро протестират и протестите събират 20-30 000 човека. А тук овчиците са доволни, ако има парче хляб, малко менте ракия и чалгичка.

7

Анонимен

преди 12 години

"Задава ли се зима на недоволството?"За Света не знам но за България ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ има ЗИМА НА НЕДОВОЛСТВОТО!Дупе да им е яко на герберята!

6

Анонимен

преди 12 години

Българинът си е ок! Единственото нещо което може да го изкара на улицата са ***! Това са фактите!