146

До 143

преди 12 години

Изгоря " Букмейкъре"Залагам 1000000 - Румен Христов ще вземе над 2.5% x коефициент 2.1 - вече ми дължиш2.1 милиона - и ще ти обясня защо:1 - Всеизвестна тайна е че Румен е човек на ДПС - Доган няма кандидат за президент -така че на първи тур всичкото турчин + онея с автобусите = 9% (електората на ДПС) + онея 4% българи *** - които вярват още в "Дядо Мраз" и "седесара Костов" смятай 13% а може и повече - на втори тур ДПС по нареждане на Доган ще подрепи БСПТака че вади парите и друг път не се занимавай със залози или ако се занимавашСъс спорт а не с политика защото тука са по сложни нещата политиците са курвиБез морал и срам особено Сините и ***

145

Анонимен

преди 12 години

колкото и проценти да вземе това ще са гласове хвърлени на *** и за жалост в услуга на бсп-доган

144

Иво

преди 12 години

През далечната 1997 имаше "седесари", "бесепари", "депесари".Сега, през 2011 сте:-***;-бесепе..расти;-депесерасти;-герберасти.А всички имате един символ - Рапона и един ментор - Гоцев!

143

ал капоне

преди 12 години

От чикаго е лесно да си седесар!:)))))))))))))))))

142

Анонимен

преди 12 години

Хиподила има по голем шанс ***

141

Политикбет

преди 12 години

финансови залози ще мине ли границата от 2.5% Румен ХристовДа-коефициент - 2.1Не-коефициент - 1.8

140

Анонимен

преди 12 години

Срамувам се че съм гласувал от 1989 за СДС Срамувам се че съм ходил по митинги и площади и съм спорел с мното близки за мен хора и роднини - агитирал съм ги да гласуват за истинска промяна в Българияпротив омразната БСП - оказа се че съм подържал точно същите хора БСП мръсните ченгетаот 6-то Моля Българският народ да ми прости тази грешкаНикога няма да я повторя - преди да дам гласът си за някой много ще внимавами проверявам кой какъв е - И никога няма да давам акъл на другите

139

Ф.О.З

преди 12 години

АКО ГЕРБ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ В ПОЛЗА НА РОСЕНЧО,КОЕТО ЩЕ СТАНЕ СЪС СИГУРНОСТ ТОВА ЩЕ Е КАПКАТА КОЯТО ЩЕ ИЗКАРА НА УЛИЦАТА ВСИЧКИ КОИТО СА ТОТАЛНО ОЩЕТЕНИ ОТ ПАРТИЯ ГРОБ.А ТЕ СА ЛЕКАРИТЕ,УЧИТЕЛИТЕ,ПЕНСИОНЕРИТЕ,РАБОТЕЩИТЕ,МАИКИТЕ С ДЕЦА,РАБОТЕЩИТЕ В МАЛКИ И СРЕДНИ ФИРМИ,БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА,СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ БЪЛГАРИ И ВСИЧКИ ТРЕЗВО МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ.ТОВА СА ПОВЕЧЕ ОТ 4 000 000 - МИЛИОНА БЪЛГАРИ КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.А ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ СА ПОЧТИ ВСИЧКИ ***,ЖУРНАЛИСТЧЕТА И ЛУМПЕНИЗИРАНИТЕ БЪЛГАРИ РАДВАЩИ СЕ НА НОЖИЦАТА НА БОКО,НО ТЕ СА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 000 000 - МИЛИОН А ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДОБАВЕНИ ЧРЕЗ МАНИПУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ. ГОСЯОДА ГЕРБЕРИ НЕСИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ПОСЛЕДВА НИЩО,90% ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРЕВЪЗХОЖДАТ БОКО МНОГОКРАТНО ПО ИНТЕЛЕКТ И СА НА ЯСНО,ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА ТЯХНОТО ПОЛОЖЕНИЕ СЕ Е ВЛОШИЛО МНОГОКРАТНО, ТЕЗИ ХОРА НЯМА КАКВО ДА ГУБЯТ ОСВЕН БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ И ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДА ГО ЗАЩИТЯТ НА ВСЯКА ЦЕНА. ГЕРБЕРИ АКО МАНИПОЛИРАТЕ ИЗБОРИТЕ ОЧАКВАИТЕ ГРАЖДАНСКА ВОИНА И ТОГАВА ЩЕ ИЗКОРЕНИМ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ТУМОРА ГЕРБ ОТ БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИТЕ СА ТЪРПЕЛИВИ,НО СВЪРШИ ЛИ ТЪРПЕНИЕТО ЩЕ СЕ РЕЖАТ ТИКВИ. ГЕРБ=ГРОБ

138

chicago

преди 12 години

С теб сме г-н Христов,ще ставаме все повече,на пук на ченгетата .

137

десидент

преди 12 години

Преди 10 ти къде беше Румене -в кухнята , под масата ,на загасена лампа ,НА УМ С ДЕСИДЕНТСКИ МИСЛИ ...!!!Никой не те е виждал ИЗ ДЕСИДЕНТСКИТЕ КРЪГОВЕ ,А СЕГА ДЕСИДЕНТ БИЛ....ЛАПАЧ...ОТ СДС БИЛ ....!!!!!!!

136

Анонимен

преди 12 години

То хубаво е,че се гордееш ама кой беше ти,че нещо....

135

1990 набор

преди 12 години

какво е СДС?

134

бармалей

преди 12 години

А бе,Иво,какво е СДС,че се гордееш с него?СДС не е партия или коалиция,СДС беше кауза!Задачата на СДС беше да измете алчната червена продажна *** от управлението на държавата и всичко да тръгне нормално!Искаше се твърда ръка,много кураж и подкрепата на хората!И ясна визия за пътя на България!Подкрепата я имаше,другото обаче-не!И до там беше СДС!Днес те са политически труп,ненужен и излишен!Сега отново търсят балъци за грандиозни митинги!Лично за мен СДС и костов вонят на предателство!Това е!

133

balerina

преди 12 години

Az sychto!!!!!I znam 4e SDS se iz4isti ot -donosnici,prodajnici i nekydyrnici..

132

анонимен

преди 12 години

123, Прев си , Царят ви"оправи за 800 дни" , а? Не се ли чувставте тъпо , че всеки , който ви обещае нещо и след това намери някаква причина да се измъкне, ви баламосва, Или нещо с чипът??? И вместо да се срамувате , че са ви измамили , виновен е..... естественно Костов.

131

Никога СДС, БСП, ДПС

преди 12 години

Срамувам се, че гласувах навремето за СДС, които се оказаха проект на БКП-БСП и ДС. Най-големия им грях е не толкова милиардите откраднати от Костов и Софиянски, а унищожаването на демократичната идея и ентусиазма на хората за демократична промяна - Господ ще ги съди! на митингите се събираха 100-200 хиляди демонстранти, а сега не мога да съберат и 100 човека, тези които им ходят на конференциите са се прикоткали до някаква службичка на СДС централата им лапачи!

130

иво

преди 12 години

От частен родилен дом , а не от твоятя кофа , където клошарите са те измъкнали. Вярно , че ни погребаха , но и Исус Христос също е бил погреббан, а

129

минувач

преди 12 години

До 123. Просто нямаш представа колко си прав!!! Народа не е ***. Той е много, много ***,

128

outsider

преди 12 години

Ако СДС и ДСБ виждаха по-далеч от носа си, отдавна трябваше да разберат, че основният им политически противник е ГЕРБ. Но те се надяваха, а и сега продължават да се надяват за някое топло местенце в правителството. Затова и на тия избори я вземат 5% , я по-малко.

127

крадци

преди 12 години

и аз искам дъщеря ,и да учи в Англия но нямам парса като тоя убавец.