202

до помчо от 199

преди 12 години

Помчо нещастен, такива кат тебе правят *** на такива, кат Цар Киро, аре въри си измий зъбите и устата, че е късно вече!!!

201

РОСЕН

преди 12 години

200, безплатно само *** може да ми се отдаде :)))))

200

до помчо от 197

преди 12 години

Чети ***, чети за Сталин, чети да видиш, какви послушни пу*тки бяхте и колко отдадени и то напълно безплатно!!!

199

РОСЕН

преди 12 години

закълни се, че никога няма да стъпиш при лекар

198

Анонимен

преди 12 години

Да вървят, да изтича гнойта от раната на България, то смъртността на знахари, баячи, имами е много по - ниска, за какво да се изхранват тези *** - убийци в бяло!!!

197

РОСЕН

преди 12 години

196, пич, аре да видим как ще ме накараш да работя на сила, ***

196

Анонимен

преди 12 години

""Важното е лекарят да си изкарва парите честно и почтено, с плащане на данъци и да може да работи спокойно", заяви д-р Райчинов." - ТОЯ ЧУВАЛ ЛИ СЕ Е КАКВО ГОВОРИ??? ТЕ *** В БЯЛО, КАКВО Е РАБОТА ОТДАВНА СА ЗАБРАВИЛИ!!! ЗА ДА ГИ ПРИНУДИТЕ ОТНОВО ДА РАБОТЯТ, ТРЯБВАТ СТАЛИНСКИ МЕРКИ И НЯМА КОЙ ДА ГИ ПРИЛОЖИ!!! А ДОКТОР ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ ???????? ТОЯ СИГУРНО Е СЛЪНЧАСЪЛ ВЪВ ВЧЕРАШНАТА СНЕЖНА БУРЯ!!!

195

Анонимен

преди 12 години

Не ги спирайте, не ги запирайте, да видят ония на Запад, какво значи геноцид - комунистическо здравеопазване!!!

194

Анонимен

преди 12 години

600х100 - става добра цифра, и това годишно, няма какво повече да искаме повече от наште знахари!!!

193

Анонимен

преди 12 години

*** некадърниците нещастни, да вървят на Запад, те са нашето тайно оръжие!!!

192

РОСЕН

преди 12 години

мечо, гледай сега, някъде да съм искал нещо, просто ви правя коментар на писанията, че сте ми били плащали образованието, нищо не сте ми плащали, а дори да сте ми плащали, то е било минимално, няма как да ми възтановите 11години плащане, работа на фотосинтеза и непризнаване на трудов стаж, другото, което е, че сме взимали високи заплати, това колко е вярно е друг въпрос, но вие по стар булгаристански обичай сте се вторачили в чуждата паница, а не забелязвате собствената си мизерия

191

Анонимен

преди 12 години

"Годишно 600 лекари напускат България" - и не само те,скоро ще се види ,че водената антиинтелигентна политика на управляващите е стигнала своята върхова точка

190

мечо пух

преди 12 години

до189 Росене, с това мислене, ти си истинско олицетворение на цялата "лекарска" пасмина,останала в България, на която колкото и да плащаме все ще и сме длъжни.Мислите са за недосегаеми, като Киро ***,ама и вашия ред ще дойде.

189

РОСЕН

преди 12 години

ооо ***, пак ли завиждате на лекарските заплати, ми станете лекари и взимайте бе, кой ви спира.Други гледам си мислят, че са ми и плащали нещо, еми дайте си сметките да ви върна парите бе, ама като тегля чертата, да не се окаже, че имате да ми дават, та така драги ми ***, с това мислене ще си *** в мизерия, ама не лекарите ще са ви виновни

188

dr.sa

преди 12 години

ako praviat zaplatite ~ 5000 lv. dosta ot lekarite shte si pomisliat dali da zaminat

187

dr.sa

преди 12 години

abe, xora ...... tova ne e viarno..lekar s specialnost sam i vzemam 380 lv.

186

G.H.

преди 12 години

Дипломират се 600, от които 300 са чуждестранни студенти и след като се вземат дипломата заминават и никои не остава тук. Специализации няма. Заплатата на един лекар е от 500 до 700 лева в зависимост от трудовия стаж и специалността. Не се мисли за младите лекари. В момента е трагедия и ще става много, много по-лошо. Това не е държава.

185

NE

преди 12 години

Ne veche ne sme tuka. Razlikata e ogromna. A vie deto noshto ne razbirate, prodaljavajte da pishete tapi komentari

184

do 183

преди 12 години

А бе капацитет,аз живея от 20 год. в Германия и трябва да ти кажа ,че тука българските лекари ги приемат веднага на работа в болниците и клиниките,стига да знаят немски,защото немските отиват да работят в Швейцария и Англия за повече пари.

183

гурбетчия

преди 12 години

Заминават в посока Африка / Либия ,Египед, Мароко и пр./ , в Европа нямат шансове !