52

Анонимен

преди 12 години

Само 1 е родено мъртво, останалите са се родили живи, обаче дали докторите са направили всичко по силите си да ги спасят или преди да предприемат каквото и да е са чакали бащите да донесат съответните суми и изведнъж се е оказало, че вече е късно? Това е въпросът. И после, съжалявам, ама бебето умря. А дали не е можело да бъде спасено? Не съм била там, обаче като знам какви "доктори" има, които не си мърдат пръста преди да видят парите...

51

Анонимен

преди 12 години

Поредната гавра с българския народ.В тази държава очаквай да осъдят само кокошкари,преди 2 месеца бяха осъдили някакъв за щафета салам.А тука смъртни случаи,плюс това и пиян на работа,ако беше шофьор,най- малкото книжката му щяха да вземат.А той,нали е лекар,от богопомазаните е.

50

sevtus

преди 12 години

Нека да осъдят 10 лекари на смърт, както иска тълпата!Да видим с какво ще се промени системата.Ще има ли повече пари за здравеопазване?Ще бъде ли мат. база на болниците в по-малко окаяно състояние?Ще спрат ли лекарите да напускат страната и да се оставят цели региони в България без определени специалисти?Или просто ви водят за носа като овце и ви насочват гнева в правилната посока - срещу съответната съсрловна, професионална или етническа група.

49

Наблюдаващ

преди 12 години

Уважение към лекарското съсловие и труда на медицинските работници и специалисти.Уважение и респект към съдебната система.---------Словосъчетания, отдавна изпразнени от смисъл и съдържание. Законите и човешкият живот просто си имат цена. Парична цена. Забравете за равенство пред закона и граждански права.И... преди да тръгнете към лекарския кабинет или клиника, хубаво помислете и пребройте до 100.

48

Анонимен

преди 12 години

Ей контингенти на ТИТАН и ВОЛФ не разбрахте ли че са били УМРЕЛИ колкото и да е тъжно

47

azisko

преди 12 години

nai gadnata kasta koqto se podigrava s toia iztradal narod e na darjavna zaplata

46

nekoi si

преди 12 години

Да отнемеш живот и то за една нощ на 4етири бебета,та това се нари4а убииство и горката ни прокуратура го изкарва НЕВИНЕН,е това може да се слу4и само в BG.

45

azisko

преди 12 години

edin darjaven slujitel v bg ne moje da bade nikoga osaden,garvan garvanu oko ne vadi,zatvasme taka kakto sme,zatva glasuvame a nishto ne se promenq ,beznadejni sme.

44

anonimen

преди 12 години

само едно да се знае че гарга на гарга око не вади.За такива лекари като този трябва смърт пред цяла България.Сега ще се окаже че причината е в майката.Само и само да не си понесе последствия.колко са за него тези пари.Един човешки живот толкова ли струва.

43

баща

преди 12 години

Приятел, говоря ти като баща на 2 годишно детенце, сяма значение дали този е бил виновен или не, самият факт че е пият на работа е достатъче за затвор. Също така няма значение колко деца е изродил, 1000 живородени ЧУЖДИ деца ще заместят ли едно мъртво ТВОЕ дете. Аз е мога да си представя по-голяма мъка от това да загубиш дете! А като си помисля че има хора който хвърлят дестки хиляди левове само за да могат да проимат деца и недай си боже да попаднат на такъв!!!!! Куршума и после ще го лежа като

42

anonimen

преди 12 години

az ako ida piqn na rabota 6te me izgonqt nali,ama edin lekar ot kogoto zavisqt tolkova jivoti 6te my prostqt 6toto adjaba bil specialist,emi nqmam dymi.....

41

Lo$7 до 41

преди 12 години

Припомняме, че проверка на здравното министерство показа, че гинекологът е бил пиян по време на работа в злополучната за три бебета нощ, а поведението му е било непрофесионално и неадекватно.Ами това според мен показва защо "беснеем". Не е според леля Гицка, дето чисти 2 и 3 етаж на болницата, а според ПРОВЕРКА НА ЗДРАВНОТО М-ВО!!! За мен това е достатъчен довод!!!

40

До 41

преди 12 години

Дори да не е бил пиян не мислиш ли, че 4 смъртни случая по време на неговото дежурство са твърде много? Това говори или за незаинтересованост или за некомпетентност от негова страна, което и в двата случая, все пак става дума за човешки живот, заслужава най-малкото дисциплинарно наказание.

39

анонимен

преди 12 години

да го гръмнеш с кеф

38

Гост

преди 12 години

Ей хора. Не беснейте така. Не знаете нищо, но ревете. А ако този лекар наистина е невинен. И ако въобще не е бил пиян. Защо вярвате на журналистите? Та те са най големите неграмотници и лъжци. Колко ли хиляди деца е изродил този човек, а вие го направихте престъпник. Че има лекари престъпници има, но повечето са свестни хора. Задайте си въпроса защо още работят за без пари в скапаната ни държава.

37

Анонимен

преди 12 години

Практика е на Днес.бг да поставят новини от този тип по средата на страницата си и след това малко, по надолу, и надолу, докато новината не изчезне. Манипулативно е наистина!!! Нека хората разбират за ЛУДОСТИТЕ, които се случват всеки ден в държавата ни! Нашо право е да знаем! А докато ние не вземем нещата в свои ръце и не покажем САМОСЪЗНАНИЕ и желание за СПРАВЕДЛИВОСТ, а си кихаме вкъщи, нищо няма да се промени! СЪБУДЕТЕ СЕ!

36

696969

преди 12 години

Няма нищо по-страшно от "БЯЛАТА МАФИЯ" , защото всеки от нас и попада в ръцете,рано или късно, а те си играят с живота ти , и едва ли не се вживяват,като Господ- ако са в настроение ще живееш, ако ли не - Бог да те прости, да заповяда следващият. Корупцията не довела до нищо доро през дългите години на прехода и няма да доведе и за напред.

35

Анонимен

преди 12 години

Те пак добре, че не са изкарали майките виновни, че са си позволили да раждат с усложнения! вече нищо не ме очудва в тая откачена държава!

34

Анонимен

преди 12 години

ще му откъсна невиността на тоз....бах ти и некадърниците

33

Анонимен

преди 12 години

да се закрие правната и здравна система в България!