35

Анонимен

преди 12 години

39:брат, някак си мнението ти не подхожда на форума - твърде много интелект има в него!

34

чичо Митко

преди 12 години

Еееееее, то така не е честно. На него вятъра му е помагал, като го е духал :)))

33

aза

преди 12 години

Е не е тичал цял живот, но пък това доказва, че имаш ли воля времето не е толкова от значение колкото самото постоянство....Дай Боже всекиму да предпочита тичането за премахване на стреса.

32

Анонимен

преди 12 години

Тоя ако е британец,не знам аз кав трябва да сам...

31

Анонимен

преди 12 години

корав ***

30

Анонимен

преди 12 години

Най-лесно е да се оправдаваме с миналото. По-голямата част от индийците живеят в крайна бедност и мизерия. Причината за успеха на този мъж се крие в неговата сила, а не в това кой го е поробил и кой не. Негативизмът е истинският ни поробил. Глупостта и наивността на българина са неговия бич. Винаги се радвам на хора, които не се предават, които намират смисъл да живеят и постигат целите си с упоритост. Възхищавам се на такива хора. Независимо от произхода на човек, паразитът си остава ***!

29

Vesela

преди 12 години

Браво на човека,евала!

28

Анонимен

преди 12 години

"100-годишен британец Фауджа Сингх от Илфорд"И по името му личи, че е от преките потомци на Елизабет I Тюдур. Хаахахахаха

27

anonimen

преди 12 години

da ama ako na bqxa porobili britancite a ne turcite dali 6tqxme da sme na tozi xal sega

26

Анонимен

преди 12 години

2050 година. На германската граница двама митничари проверяват паспорта на човек, който иска да влезе в страната. Единият митничар сръгва другия и вика: -Виж, Ахмед, какво странно име има тоя- Мюлер! :)))

25

Търтей

преди 12 години

Превъртял е километража а още има компресияХахахахаахах

24

Говедарин

преди 12 години

:))))))))))))Бах го и дзверо...Е тЕ тоа е машина!

23

Да

преди 12 години

по чалмата отдалече му личи,че е британец....то от оригинала на острова няма много вече

22

Анонимен

преди 12 години

до 22:ако си кажем истината, все трябва да има някаква причина чалгата, зурлите, гьобека и кючека да са толкова тачени в нашата страна, нали така?Ами не е случайно, да му *** майката, нали така...Колкото да пича от снимката - уникално! Този преобръща представите на традиционната медицина. Пичовете по Индия и изтока въобще одавна са стигнали до някакви мъдрости, които за нас си звучат като чиста екзотика, но пичове като този доказват, че хич не са екзотика, ами са си чиста истина.

21

*

преди 12 години

глупаво разсъждаваш ти и не му отричам нищо, а говоря за съвсем различно нещо, но с расисти няма какво да се спори

20

Анонимен

преди 12 години

КОСАЧА ГО ГОНИ- И 100км ще пробяга

19

Дай Боже всекиму!

преди 12 години

какво значение има дали е индиец или не??? Пенсионерите европейци ги гледаме всеки ден как едва имат сили да се качат в трамвая. Цял живот пушили цигари, радвали се на "цивилизацията" и великия принцип "яж, пий и си носи новите дрехи" и на 50 - 60 години са развалини. Дай Боже всекиму такъв мерак и сила за спорт на 100 години :)))

18

Анонимен

преди 12 години

Ти може и 5 родословни дървета да ми покажеш, но гаранция няма. Знам, че в света на дядо Коледа и приказките на Андерсен за изневери и прелюбодеяния не се говори, но в реалния свят всеки си има своите малки тайни :) Кой знае по родата нагоре, кой с кого е.... А и преди 1878 година вероятноста прабабите ти да са заченали небългарче са били доста реални...

17

Иван

преди 12 години

никъде не съм писал, че е ***, просто отбелязах, че не е британец!

16

до 12

преди 12 години

То и на твоя паспорт пише РБ, вътре са и имената ти, но никъде не пише, че си ***. Ама спокойно, като си отвориш устата всеки го разбира. Още по-успокояващо за тебе е, че си имаш и много съмишленици и събратя. Цъкайте минуси нацисти глупави! До 9-то коляно съм българин, но презирам невежите българи!