69

онбашията

преди 12 години

67, кой каквото умее, немеца може да прави коли, прави коли, ти можеш да чистиш ***, чистиш ***. радвай се че ти позволяват да го правиш и да се възползваш в замяна от цивилизацията им.

68

А.С.

преди 12 години

Минава вече втора година в "очакване на българската съдба" и ще отнеме повече време не защото населението има повече пари ,а защото " ритат" и "хапят" ! Гърците са БОРБЕН НАРОД и винаги са се противопоставяли на посегателства !Никога няма да си нахлузят сами примката понеже противникът е бил по-силен !!!По някой път Давид побеждава Голият ! Виж какво празнуват на 28 Октомври !

67

бримка

преди 12 години

И какво постигнаха с тези стачки? Абсолютно нищо!Очаква ги българската съдба но ще отнеме повече време защото населението има повече париДемокрация-хора са само богатите

66

Айде бе 65 !

преди 12 години

Абе къде си виждал немец да чисти *** ?Много "работливи"!Няма що !Всичката "черна работа им я вършат такива като тебе (турци,българи,румънци .... )!Германците знаят как да ви "работят" !!!

65

До 65

преди 12 години

Добре тогава !Пълни джобовете на другите и си ръфай сухара !За да ти е по-вкусен - намажи го и с лютеница !!!А ако си "добро момченце" шефът може да ти даде и малко масълце !

64

онбашията

преди 12 години

ето типичния вярващ в дядо коледа утопист - 64. как пък реши че "това право го имат всички", защото така е по американските филми с хепиенд ли? кога ще порастнете дечица, няма как на всички да им е добре, някой трябва да духа супата, и по-добре тоя някой да са мързеливите гърци, отколкото работливите немци

63

А.С.

преди 12 години

Гърците стачкуват понеже искат да живеят като хора ,а не като българи !И това право да го имат всички ,а не само малък кръг спекуланти и техните политически чираци !Но как да го разбере това един народ ,който вчера едва събра стотина "възмутени"!!!Седете и си варете бурканите с лютеница ,и около огъня псувайте на воля мизерията си !!!

62

онбашията

преди 12 години

на хубавото лесно се свиква, съвременната западна доктрина е че хората трябва да се мотивират с морков, но аз за себе си съм видял че това е загубена работа. в началото хората се кефят, благодарни са, но после свикват бързо и почват да смятат че това си им е рожденно право. малко са тези които запазват съзнанието какво се случва всъщност. така че за големи групи хора - 80% тояга и 20 морков, това мисля е оптималното. тогава хората свикват на тоягата, и са благодарни за моркова.

61

гуньо

преди 12 години

По-скоро "настъпва сезонът на стачките". И пак ще се молим да ни пускат камионите, но на тези безхаберници не им дреме. И ние пак ще ръкопляскаме от солидарност?!

60

AHMET

преди 12 години

гърците стачкуват но какво спечелиха.които ги праща на стачки ги гледа от страни и се смее.е това е ..всеки трябва да си плаща изяденето

59

Анонимен

преди 12 години

Има натиск и произвол от страна на управляващите. Методите им са елементарни, но педантични. Типично по гербаджийски. Препоръчвам на управляващите да не подценяват интелигентността на българите. Начинът, по който управляващите неистово и с всякакви средства, се стремят към овладяване на България, е плашещ. И аз пожелавам ние българите да имаме смелостта да застанем срещу това. Ние не заслужаваме мизерия, скрита зад пропаганда и полицейщина.

58

Анонимен

преди 12 години

На Византиец , като му кажеш , че има работа да свърши , все едно , че го караш гроба да си копае ! Толкова са мързеливи и *** , че няма думи в българския речник , да се опише !

57

Анонимен

преди 12 години

Ами ще стачкуват я ,няма всяка седмица да работят!Европа ще им опрости всичко!

56

Анонимен

преди 12 години

стачкуват да принудят европа да им плаща вересиите до десето пришествиел тия стачки са явно много по вкуса на политиците там. а и по тяхна поръчка, режисура и тн. но пасаран тия прозрачни номерца. че порипат, че повикат, че поровят като диви прасета и че почнат да викат Неволята.

55

Минаващ

преди 12 години

Европа замисля 60% опрощаване на гръцкия дълг! Ами яжте ми х.я дето само заради вас не го мия роби нещастни!

54

Баш Майстора

преди 12 години

ДА си връщат борчовете!!! *** мръсни . Повече хляб да ядат и по-малко манджа. Ай да им се не види

53

Hristov1984

преди 12 години

Ще е събитие ако в Гърция има седмица без стачки.

52

norm

преди 12 години

Крайно време е да ги оставят да фалират,което значи.да престанат банките,които на юнашко доверие са им давали кредити,осигуряващи им да работят по балкански с европейски доходи,да ги кредитират.Като паднат на нивото,което заслужават,и ние ще променим мнението си за стандарта им и доколко са го заслужили,а и те ще престанат да ни гледат гордо от високо.И това рано или късно ще стане.

51

Анонимен

преди 12 години

Честно да ви кажа не ме интересуват гърците. Наливаха им милиарди а на нас някакви жалки милиончета. АМА НЯМА СТРАШНО! НИЕ НЕ СМЕ ГЪРЦИ, ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ!

50

Гоце

преди 12 години

Адвокатите на стачка - и това ако не е виц. На тия гърчоля не им омръзна да стачкуват. Чекам с нетърпение на немците да им писне да ги търпят и да ги оставят да измрът в мизерия.