542

123

преди 12 години

NIAMA DA ZABRAVIA DA NARITAM BOIKO BALGAROUBIECA I CIALATA MU GNUSNA BANDA OT OLIGOFRENI

541

Анонимен

преди 12 години

МАНИПУЛАЦИЯ са всичките им проценти. Искат да ни убедят, че нямаме избор с това че е ясно кой ще спечели. Промиват ни мозъците , за да се откажем да гласуваме, след като " уж е ясно кой печели". ГЛАСУВАЙТЕ дори И НА ИНАТ.

540

Анонимен

преди 12 години

шут в газа за изборите

539

Бай Ставри

преди 12 години

Ако го сравниш с имотити на Цецко и Росен..... Не се обаждай, ако обичаш!

538

Защото сме Цоциалист

преди 12 години

Малкият син на социалния президент Георги Първанов се обзаведе като мутра със суперлуксозна немска лимузина. Въпреки че официално има повече от скромни доходи, в събота сутринта студентът по финансов мениджмънт Ивайло Първанов пристига на лекции с чисто нов Фолксваген Пасат, пише вестник България днес.В зависимост от екстрите цента на златистата лимузина стига 70 000 лева. Сума, непосилна за стандарта на 23-годишният студент. Официално единствените приходи, които Първанов младши има, е заплата му като управител на фирма Айви консулт. В нея той държи една трета от дяловете, а съдружници са брат му Владимир и секретарката на бащата президент Мариана Добрева. Всеки месец дружеството, което официално няма приходи, а е с дългове от 133 000 лв., плаща заплата на студента от 792 лева.За да не привлича завистливите погледи на колегите си в събота, Ивайло избра да спре луксозната лимузина на няколкостотин метра от университета.

537

Гюро Михайлов

преди 12 години

Плевнелиев да обясни доходите си, защото милиони българи работят усилено, но никой от тях не е направил бизнес в Германия и не е спечелил 12 милиона. Впрочем, Плевнелиев да обясни връзката си с Цветелина Бориславова и кръга на Иво Прокопиев, защото той е бивш член на ръководството на тяхната Конфедерация на работодателите и индустриалците. Той е близък до олигарси.

536

Прости истини

преди 12 години

Избираш Калфин - получаваш олигархИзбираш Плевнелиев - получаваш олигархИзбираш Кунева - получаваш олигархДобре е все пак като избираш, да имаш избор.

535

Не ви ли писна от тя

преди 12 години

Сега имате шанс да ги заплюете - отидете и гласувайте срещу цялата корумпирана, крадлива, гнусна, некадърна, паразитна и оядена политическа ***, смучеща кръвта и потта ви вече 22 години. Гласувайте за някой различен, който и да е ще е по-добър от широко рекламираните 3 марионетки на олигархията.

534

акуд

преди 12 години

аууууу червените маи са теглили заема. пишат яко по форумите

533

Попрочел оттук оттам

преди 12 години

А някои наистина независими чужди наблюдатели дори не предвиждат балотаж за Плевнелиев. Дали защото много мразят ГЕРБ или просто си разбират от работата.

532

Читател

преди 12 години

По-добре четете какво пишат германските и турските вестници за нашите избори, а то е, че се очаква масов протестен вот, който ще насочи гласове към кандидати извън често споменаваните (защото си плащат). Печелившите от тази ситуация се очаква да са Сидеров и Витков. Колкото и да звучи странно, може да се окаже вярно.

531

Статистик

преди 12 години

"Представително" проучване сред 1024 души .... как да не му повярваш.

530

акуд

преди 12 години

!!!! НОВА СИЛНА И ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!

529

Социолог

преди 12 години

Социологията е точна наука.Точно колкото платиш, точно толкова получаваш!

528

Бай Ставри

преди 12 години

Социолозите си лаят, Герб затъва! Дали ще са много изненадани, ако Роско не стигне и балотаж?

527

Гюро Михайлов

преди 12 години

Сигурно 100 проучвания нправиха последният месец- мен пак никой не ме пита. Нито моите приятели, а те са доста!?

526

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

525

За Витков!

преди 12 години

Защото реално човек като се замисли филма на бойко е същия като на Софиянски. Онзи ждрольо направи ремонт на Мария Луиза, Ботев и Халите, отвори няколко метростанции на метрото което беше копано 10 години преди него и си приписа заслуги като за световно( ограбвайки цяла София) Бокича от своя страна прави някакво метро движещо се в един тунел двупосочно (опасен при аварии евтинджос) с нашите пари без реално да има някаква точна отчетност.Същата работа и с прехвалените му пътища. На всякъде качеството на строителните работи е съмнително. Очуждителните процеси протичат на занижени стойности за народа, но когато строи южната дъга на околвръсното на София учождаваше на аверите по многократно завишени цени ( справка 13 милиона на километър себестойност на разрязаната от него лентичка още като кмет) След всичко това няма да забравя обещанието му 2006 година , че ще премахне синята зона и ще махне незаконните паяци от от центъра на София. Вместо това Бокича и неговата администрация за тези 5 години на власт в София разшири синята зона многократно и повиши санкциите. Да не говорим за другите му мъгляви обещания. Най-явно си спомням изказването за общинските супермени които ще пазят за реда и законността в столицата. Смях, смях и пак смях самоче на наш гръб и 100 тояги са малко. За това тези социолзи могат да хванат и да си скъсат дипломите.

524

За Витков!

преди 12 години

И аз ще потвърдя! Не срещам човек който да желае герберите да продължават с изключение на една фризьорка която като чу че не одобрявам бойковщината млъкна рязко. На излизане от салона и забелязах плакат на герберистите за президент . Мислех да се върна и да поговорим от какво в управлението на държавата и на София е толкова доволна ,че е лепнала плакат ,но се отказах да си губя времето с глуповат дебат воден от човек който се радва на няколко километра зле положен асфалт. Защото реално човек ка

523

За Витков!

преди 12 години

И аз ще потвърдя! Не срещам човек който да желае герберите да продължават с изключение на една фризьорка която като чу че не одобрявам бойковщината млъкна рязко. На излизане от салона и забелязах плакат на герберистите за президент . Мислех да се върна и да поговорим от какво в управлението на държавата и на София е толкова доволна ,че е лепнала плакат ,но се отказах да си губя времето с глуповат дебат воден от човек който се радва на няколко километра зле положен асфалт. Защото реално човек кат