125

Анонимен

преди 12 години

Айде стига с тва БКП и комунисти, бе хора!! Социализма няма нищо общо!! Той е влен на БСП от 2005 и последното нещо, което може да се каже за него е, че е комунист или е бил част от БКП..малко по-обективно и гледайте на нещата и си изровете главите от пясъка, където ви ги е наврял ББ...аман от необразовано многознайковци!

124

leonsio

преди 12 години

Румяна Бъчварова e управител на социологическата агенция Market & Media Links (Маркет линкс"). Притежава дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания, комуникациите, връзките с обществеността и рекламния пазар.В края на юли 2009 година беше посочена за началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов.Браво Бойко, затова ли Росен се съгласи да участва в дебата!

123

Деница

преди 12 години

Съгласна съм за идеята, но не и за това, че точно г-н Кадиев трябва да опита да я реализира. Не мога да си го представя като кмет.

122

Анонимен

преди 12 години

Че що не ги сложихте тея камери докато бяхте на власт ?Сега се сетихте - *** - Другаря Кадиев току що е разбрал че ималоБиг Брадър и там едни хора ги снимат денонощно - и решил да се прави на остроуменОтрепко проста и бабите вече не гледат Биг БрадърА за София не му мисли защото не зависи от теб а от управляващите ти няма да си сред тях нито в следващия парламент нито в по следващияТегли там от вибокса Брадъра от преди години и се кефи -

121

Твърдо за

преди 12 години

Фандъкова кмет!

120

Анонимен

преди 12 години

Николай Пехливанов - бюлетина 9 - правилният избор !!!!

119

Анонимен

преди 12 години

искам биг брадър да се разходи из незаконно построения му палат в софия за да видят всички редови социалисти в какъв разкош и охолство живеят олигарсите кадиев и кадиевицаи всеки път като си плащат сметките за ток да знаят че на всеки 10 лв дават по 2 лв на кадиеви

118

Гюро Михайлов

преди 12 години

Поне има идеи! Не, като Фандъка да дрънка глупости, като тия за студентски град!

117

Анонимен

преди 12 години

Кадията с най-глупавото възможно изказване на фона на 65 години своеволия на МВР, правени както от неговата партия БКП(БСП), така и от мюретата ѝ...))) Стига толкова милиционерщина, стой си при Р.Овч. Не те искаме...*)))

116

Анонимен

преди 12 години

Без акт 16 се оказа къщата, станала известна като "Белия дом" в Панчарево заради архитектурата си. Луксозният имот е собственост на строителната фирма "Средец", в управителният съвет, на която до неотдавна беше 25-годишната дъщеря на бившия шеф на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов Анна.Къща на името на фирмата на жената на общинския съветник от БСП Георги Кадиев също била без акт 16, казаха преди време от общината, но Кадиев категорично отрече това да е вярно. Младен МихалевМаджо също не беше въвел в експлоатация къщата си в полите на Витоша, по информация на общината.

115

Анонимен

преди 12 години

Всичките му идеи са абсолютно комунистически, поради това никога няма да спечели в София!

114

До 123

преди 12 години

Прав си човече!Гнийте в собствените си ***, благодарение на ЯНЧУЛЕВ,СОФИЯНСК,ТИКВАТА И НЕГОВАТА САМОКОВСКА КУКЛА!Никакъв Кадиев ***!

113

Анонимен

преди 12 години

Българска делегация отива до Америка,и искат ракети Крус. Американците имказват:-Как ще ви дадем ракети Крус, те сас огромна разрушителна сила и са многоскъпи, вие не можете да ги платите.-Ще направим бартер.-Вие какво можете да ни дадете за тезиракети?-Ние ще ви дадем Министри,Депутати със същата разрушителна сила.

112

Анонимен

преди 12 години

Какво е казал Кадиев няма никакво значение, защото той никога няма да стане кмет на София.

111

Анонимен

преди 12 години

Иска Биг Брадьр получава Биг Шут....

110

Увяхнал гербер

преди 12 години

Кадиев е прав, колкото и да не ви се иска да е така!

109

кадиев

преди 12 години

точно така законно ви крада а вие ще духате супата

108

Анонимен

преди 12 години

Да, трябва да има повече камери, за да залавят скапаняците, които режат дърветата в жилищните квартали. Поголовна сеч в последните 2-3 месеца, и ако хвана някой от *** в крачка, ще го умъртвя с шутове

107

кадиев

преди 12 години

тарикат съм и имам а вие да го духа-е

106

Анонимен

преди 12 години

Абе, анмет ли си, странджа ли си, къв си.... *** си ти и досаждащ! Ходи ставай министър при Боко