75

Анонимен

преди 12 години

Не съм от Ахелой-но какво лошо има 20 годишен да стане кмет? Има депутатки на по 23 години, заместник-министърки имаше на по 21 години при тройната коалиция, шефки на агенции на по 24 години-е какво лошо има 20-годишен да е кмет. Значи ако млада жена на 20 години получи високо назначение-каквато е масова практиката-проблем няма видите ли, а ако млад мъж получи висок пост -сте недоволни. Е стига дискриминация-както има млади девойки на високи постове, нека има и младежи-мъже на високи постове!

74

АНОНИМЕН

преди 12 години

Краде му се на чикиджийчето, та две не вижда.

73

edin vid

преди 12 години

maitap da stava

72

Виртуален Палячо

преди 12 години

До "до 60" - занимавам се с политика приятелю и такива мънкащи хора без нужната твърдост биват сдъвкани на втория ден. Нямам нищо против младите хора да влизат в политиката, аз самият съм на 26 години, просто момчето е прекалено младо и без нужният за това опит. Иначе като цяло съм съгласен с теб отностно поквареността :)

71

Виктор

преди 12 години

*** ... :)

70

Сандо

преди 12 години

В предизборните се обещания, на първо място - "вече спирам, да правя ***... Ам' то нали съм голям... Кмет ша са правя.... .........Е.ати боклученцето...!....

69

Анонимен

преди 12 години

това да искаш градът ти да прилича на Слънчев Бряг не бих го оценил

68

Анонимен

преди 12 години

Като плюете по младите да ви попитам какво направихте вие - ДЪРТИТЕ за 22 години? (за 45-те преди това да не питам)

67

венсеремос

преди 12 години

щом и Че Гевара се включи, а така царю. цар-комунист, само така.

66

Schutzstaffel

преди 12 години

Висшето образование във България не могат да осъзнаят колко е смешно самите висшисти, професорите знаят де.

65

антоанета

преди 12 години

Мотивиран си, обаче вече със Средно за чистачка не приемат за работа, а за кметттттттттт . Първо *** си искарай висшето образование!

64

Дева

преди 12 години

Искам да вкараме КГБ учителите да преподават на българските ни младежи! Треперите русофоби и западнопоклонници!

63

До 60

преди 12 години

Приятелю по добре да мънка момчето (ЪЪЪЪ, ММММ), отколкото крадец с изпипан словоред. Наслушал съм се аз на красноречиви политици, само красноречието им е +.Вече дали момчето има капацитета не знам. Но със сигурност мъж на 20 ще е много по-чист и непокварен от мъж на средна възраст... 40-50. Имайте впредвид, че дори и на 20 лидера си е лидер. Човек се ражда лидер, лидерството не се учи!Бъдете живи и здрави :)

62

аре ве

преди 12 години

с какви идеи ти бе ***??? 20 годишен още с мляко около устата и ще става кмет. ти образование нямаш кмет ще ставаш. еди си бърши ***..пардон устата

61

Мария

преди 12 години

Искам да съм му секретарка! Виаги ще съм до него! ММмм

60

саки

преди 12 години

Още го е срам да гледа този с който говори в очите. Това показва колко е неуверен и смотан.Хахахаха.

59

Виртуален Палячо

преди 12 години

ЪЪЪ, АААА , искам ъъ да е като в Слънчев Бряг, абе занимавал съм се с обществени изяви - бил съм на сцената :D :D :D 20 годишен.. сри ЪЪъ ААА слънчев пич ама си млад АААА още. Има какво ЪЪЪ да те поочука живота па тогаз пробвай амиииии ъъъ пак.

58

МГ

преди 12 години

Аз съм ЗА младите хора в политиката , но по-скоро за хора на 25-6г. и отгоре и хора къде къде с по-голям капацитет от този калпазанин.

57

Анонимен

преди 12 години

Сега като видях каква мека китка е областния координатор на НДСВ, веднага ми стана ясно защо така от нищото са го предложили...

56

21 годишен

преди 12 години

"Винаги съм се занимавал с обществени изяви... бил съм на сцената. Работата на кмета е да се занимава с това."ха-ха не знам дали става за кмет, нека да започне работа или да учи, както и да си намери гадже. В днешно време никой не очаква от младите да вършат толкова сериозна работа (освен ако не си дете в китайска фабрика или индийска шивачница).