31

кн

преди 12 години

браво на 1 и 13. капитализмът ражда само ***. той е антисоциален строй. страна, създадена от бандити и управлявана от бандити, не може да бъде свестна.а какво правиха американците във виетнам, но виетнамците им го доказаха, че няма по-мило от родина. за разлика от нас. справка катуница и тези, които защищават бай киро и го държат на топло в затмора.. а на тези, които лижат *** на американците, повече фризьорскси салони.

30

НАШИТЕ ИДОЛИ

преди 12 години

ИДОЛИТЕ НИ , СЕ ИЗБИВАТ КАТО ВЪШКИ. И ТИЯ НИ УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ. ТИЯ *** ДЕТО СИ ИЗБИВАТ ДОРИ И ПРЕЗИДЕНТИТЕ И ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА НАЙ ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА В СВЕТА. УОРЛИКЧО ДЕТО ПОСТОЯННО НИ СЪВЕТВА ДА СИ ВИДИ ПОСРАНИЯ *** И ДА МЛЪКНЕ. ВАРВАРИТЕ НА 21 ВЕК -САЩ ДЕТО ИЗБИВАТ И ХИЛЯДИ НЕВИННИ ПО СВЕТА-ИРАК, АФГАНИСТАН, ЛИБИЯ,ВИЕТНАМ, КОРЕЯ, ТОВА ЛИ Е ПИКЛИВАТА ИМ ДЕМОКРАЦИЯ. ОТ 20 ГОДИНИ РОДНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ УПОРИТО НИ ТЛАСКАТ КЪМ ТОЯ ВИД ДЕМОКРАЦИЯ. АЗ СМЯТАМ, ЧЕ НАШЕТО МЯСТО НЕ Е ТАМ

29

Анонимен

преди 12 години

8 човешки *** по малко!!Браво на пича!!

28

до www

преди 12 години

така е. защото горбачов и елцин бяха прещедро финансирани от цру да разсипят държавата и да я превърнат в придатък на мафията, изнасяща капитали в сащ. нали маргарет тачър беше казала, че на запада им е достатъчно да останат 70-80 милиона руснаци. *** налагаха некъф морален регулатор, който като църковния такъв издишаше отвсякъде и накрая хората започнаха да живеят според хипертрофираните си инстикти.

27

Анонимен

преди 12 години

Ето това е то, възпитани и културни хора, убил 8 човека ама не пресича на червено а чака...Понякога си мисля, че най-доброто което американците могат да направят за света е да се избият взаимно...

26

.

преди 12 години

Трябва и у нас да разрешат оръжието да почнеме да се пуцаме по улиците като в CS нали сме тръгнали по светлия път на американската демонизация :)

25

Виртуален Палячо

преди 12 години

Сигурно е бил *** (***) ! :D

24

Анонимен

преди 12 години

Айде, пак политика намесихте. Не четете ли. Убиецът е бивш съпруг на една от фризьорките. Е, ако това не е лична драма. Явно тя му е изневерила или поне той така си мисли с шефа си или с колега и сега този си отмъщава като е дошъл на работното и място и е открил огън по колегите и. Типична психопатска история. Не схващам какво общо има Обама, Фидел, папата, Саркози и т.н. с това.

23

Obama

преди 12 години

We're all living in America,America is wunderbar.We're all living in America,Amerika, Amerika.

22

www

преди 12 години

За какъв гнил капитализъм ми говорите тука-тъй, другари?Норвегия, управлявана от вашата партия, погреба десетки деца, убити от един луд норвежец, докато на родната им полиция лодката не можеше да запали!Кой е читав в Норвегия? Управляващата лява партия? Ненормалникът с ловната карабина? Или пък "супер професионалната" има полиция?Айде да направим паралел със САЩ. Дайте ми пример за побягнал американски полицай, докато се извършва касапница в района му! Или нещо да не му запали колата!?

21

Анонимен

преди 12 години

Новина от България (от вчера). Мъж на 32 години се самообесил поради граждански съдебен спор заради малък дълг. На първа инстанция спечелил делото. Агенцията, която го съдела, обжалвала на втора инстанция. Той не издържал на психичното напрежение упражнявано върху него във връзка с този спор, отишъл при съседа си и искал въже, но не му дал. Купил си и се обесил. Оставя сираче момиче на пет години. Човекът получи своето европейско бъдеще. Макрофинансова стабилност и нищо в джоба на хората

20

до 19

преди 12 години

просто инфо: русия е на второ място в света по броя на убийствата след колумбия./2010г./

19

do 12

преди 12 години

Na takava plosht ne moje da ne se poiavi niakoi perko. 100% i v rusia gi ima prosto na nikoi v sveta ne mu puka kakvo stava tam :D

18

Бай Хой до .....

преди 12 години

8Къв гнил капитализъм бе червен *** неграмотен? По-добре ли е в милия ти комунистически Китай изперкал от напъните на партията работник да нахлуе в детска градина и да избие 10-20 дечица на по 2-3 г., а? Както ти е написал и 16 то е до човека. А не първосигнално като тебе и другия *** - при другаря Станишев не ставаха такива неща. При другаря Мао - също. ***!

17

евроиндианец

преди 12 години

За жалост тези неща вече се случват и в Европа,защото възприе американските "ценности" и начин на живот...

16

Анонимен

преди 12 години

хора, разберете че всичко се крие в човешката природа, а не в социално- политическата система на една страна...

15

Анонимен

преди 12 години

"Стрелецът избягал с кола. Арестували ли го, докато чака на светофар"--------------Не знаем дали са го арестували, dnes.bg, вие трябва да информирате нас, не да ни питате.

14

bg

преди 12 години

da ama vidite li 4oveka moje da e ubil 8 4oveka ama e spryal na svetofara,spava si pravilnika za dvijenie, tam nyama da spre6 na svetofara i 6te ti takovat maikata

13

Тими до 7

преди 12 години

А бе, тъпан, за какъв нормален живот в Скандинавските страни ми говориш, след като само преди няколко месеца, луд изверг в Норвегия уби 100 души, по-голямата част от които бяха деца??? Или според теб Норвегия не е Скандинавска, и извършеното е нормално..Преди да дрънкаш глупости, малко попрочети нещо, осведоми се, да не се излагаш! А Хамериканците са най-противната и жалка нация в света! Продължавайте да им лижете задниците и да им се кланяте- далече ще стигнете..в някой фризьорски салон.

12

статистика

преди 12 години

В САЩ всяка година в престрелки загиват около 50.000 души. В американските затвори има към 2.500.000 затворници. Страната с най- много затворници в света. Ето това е страната на "неограничените" възможности.