65

УАУ

преди 12 години

Явно работи сама и не си плаща на мафията полицията или на някой политик. Да и намерим сводник на момичето та да няма проблеми. :)

64

до 48

преди 12 години

И за кое точно му завиждаш на служителя? Теб какво? Страх те е, че ако идеш да топнеш чушката прия нкоя подобна бъхлива ***, жена ти ще разбере и ще те набие ли?? Голям престиж е да си лягаш с к*рвентии, какво говориш.. Направо да му се доповръща на човек вече от коментарите ви

63

Анонимен

преди 12 години

Въпроса е какво правим, когато от 2 пъти седмично, започне да посещава служителя всеки ден, а и други служители изявят желание да се включат доброволно в "програмата".

62

Анонимен

преди 12 години

Ами то си има установен ред - тя се отчита на шефа си, а той на полицаите. В случая момичето е решило да работи само и полицаите нищо не хващат.

61

Шопа

преди 12 години

Наказанието е за шест месеца, в които девойката трябва два пъти седмично да посещава служител, който ще я превъзпитава с лекции.Тая сигурно е като мерна единица за понятието девойка :))))))))

60

Анонимен

преди 12 години

Като нищо може да се окаже, че след шестте месеца тя е превъзпитала служителя

59

хехе

преди 12 години

На никого не пречат протитутките! Просто докато е незаконен бизнес ,много хора печелят и то големи пари. Няма как да има тарифи и данъци. Няма как да бъдат преброени всички протитутки . Ще секне кранчето на разни сводници и полицаи. Затова и все още протитуцията е незаконна!

58

ха ха ха

преди 12 години

Полицаите сигурно имат "трудови" доходи и да бият и рекетират е "морално"..ха ха ха..ето какво казва Джордж Карлин "Защо проституцията е незаконна? Продажбите са законни. Чукането е законно. Как така продажбата на чукане е незаконна? От всички неща, които може да направим, да причиниш на някого оргазъм едва ли е най-лошото. В армията ти дават медал за изливане на *** върху хората! В цивилния живот те пращат в затвора за един оргазъм!"

57

милиционер-цецовец

преди 12 години

Разбирам заплатите ни да са по 2500 лева и да има работа за всички,пък то....но дори и тогава си е въпрос на личен избор как ще си вади прехраната момичето стига да не вреди на някой,да не краде,да не убива...наглите политици написали едни хитри закони "нетрудови доходи","неморална дейност",че то по тия текстове трябва да осъдят всички в парламента.Сякаш тялото и е държавно,а не нейно...***.

56

Анонимен

преди 12 години

На тая кака е трябвало да и дадат да духа... дрегера. Срещу 100 лв. на час примерно... :)

55

ВВ

преди 12 години

МНОГО ЕБЛИВА ТАЯ БЕ!

54

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Какво означава израза "Неморална дейност"Ако момичето обича секса поне да прави пари от това,ако го прави по принуда да намерят сводника и и да го опандизят.При положение,че няма сводник и проституира за да се прехранва да се намери законен начин да го прави.

53

Анонимен

преди 12 години

Думата "девойка" има едно по-друго съдържание.

52

867

преди 12 години

Много безинтересни статии се пишат в този сайт! Що за журналистика?Само тъпотии!

51

Анонимен

преди 12 години

интересно каква е тази новина. Това полицаите го правят всеки денВсе едно да напишеш новина: "кола огъна ламарините на друга на паркинг, това се случва за трети път" и да я сложиш като водеща???

50

MURDOC

преди 12 години

'Секса е законен, продаването е законно. Защо продаването на секс е незаконно? " Колко още такива въпроси ще откриваш ...

49

мечка гризли

преди 12 години

- Как се нарича *** с течащ нос?- Пълна.

48

СЕРСЕМИНИ

преди 12 години

Смешници, занимават се с глупости. Никой не гони клуботе, които си плащат на МВР-то. Бандитска държава. . . .

47

ЗАВИСТЛИВ

преди 12 години

"Наказанието е за шест месеца, в които девойката трябва два пъти седмично да посещава служител, който ще я превъзпитава с лекции." Блазя му на тоя служител дето ще и "държи" лекции на проститутката .......

46

блалба

преди 12 години

дайте и номера !