139

Анонимен

преди 12 години

малее, лелче, дето седиш тука самичка и държиш фронта на опонентите))) стилът ти ми е много позната непролетарската)) логика я знаем - кеф ви е 20 години да ви *** културно, интелигентно и възпитано - желателно такива, които са завършили АОНСУ)) или са били преподаватели по политикономия на социализма)) ентелехентни момчета са, няма спор)) добре им стоят костюмите. ТЕ какво са направили за БЪЛГАРИЯ??? питам и отговор не искам

138

Анонимен

преди 12 години

:)))) Те предишните много направиха да станем просперираща държава. Като сме запросперирали....чак свят ми се завива от проспериране, като гледам, че всички други държави са ни някъде долу в краката)))

137

Митков

преди 12 години

*** пенсии червени и сини. драйфа ми се от мухльовци като вас. Светльо - Президент!!!

136

Анонимен

преди 12 години

По-добре за Светльо,който е номер 1 в стила си,отколкото за всички останали,които са ни закотвили на дъното през последните 20г.Справка:минималната заплата в Косово и Албания са по-големи от нашите.А всички ни наричат,най-бедната страна в Европа!Така че дами и господа,вие си гласувайте за тези,които ни правят аутсайдери и доволни,че ще дойде поредния,които ще продължи политиката на унищожение на народа си запивайте спокойно.

135

ttt

преди 12 години

Тоя плешивец на снимката е толкова антипатичен,че ми се повдига чак......а бе що не си пей песновките и да спре да се излага.....

134

Анонимен

преди 12 години

"Мажоретките на Витков" не са параноици, а са реалисти)) Не може да си в някоя партия, "да градиш партийна кариера" и да не си послушко и *** /да не казвам по-силна дума))/. "Партия" в България вече се е превърнала в *** дума заради тези сбъркани нещастници, дето вече не знаят коя с коя партия да сменят, да не говорим, че мозъците на повечето са необратимо увредени от комсомолското, бекапейското и/или десарското им минало. Писна ми от тях вече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

133

Анонимен

преди 12 години

Давай, Светльо!!! С теб сме!!!Не можеш да си представиш колко сме много вече!

132

Анонимен

преди 12 години

186, а ти можеш две неща - да пишеш и да не пишешвторото ти се отдава по-добре, вервай ми)))

131

до 176

преди 12 години

Безпределно кухо крещене. Кой /коя си ти???? че да ти се обясняваме?????? По-добре попитай телевизиите защо не правят предавания за/с Витков и не му дават трибуна, та да ви отговори на всичките въпроси. Нищо не ТРЯБВА да правиш, за никой не ТРЯБВА да гласуваш. Или ти правиш нещо само след като най-подробно ти обяснят защо трябва да го правиш. В коя група си в детската градина? Баси нещастното създание.

130

Анонимен

преди 12 години

Защо ще гласувам за Витков?1. Завършил е моето училище - СМГ.2. Единственият неомазан все още с ла*на кандидат.3. Единственият кандидат от мъжки пол, който има вид на МЪЖ, а не на женски полов орган.4. Жена съм. Искам мъж да ми е президент.На почти всички останали кандидати повече им отива да са президенти на Джемини, нито мъжете Мъже, нито жените Жени.

129

DO 171

преди 12 години

ZZZZZZZZZZZZTEFAN DANDANILOV E nE SAmO kOMUNIST,NO KATO SIN NA KOMUNISTI4ESKI GENERAL,TOEST VEREN,E BIL I PARTIEN SEKRETAR NA NARODNIQ TEATAR "IVAN VAZIV"E,NE E BIL ARTIST,AKO SE SADI PO IZKASVANIQ NA ISTINSKI ARTISTIZATOVA I GO DAVAT...MUCUNATA V EDAR PLAN I...FAFLENYAMA IGRA S TQLONQMA MANIERGNIL PANSE SPRAVQ PO-DOBE ZA ROLQTA OT NEGO,NO...4ERVENI TATOVI VRAZKI...DARJI KINOTO V "MARTVA HVATKA",ZATOVA I TOLKOVA GODINI DNE6NOTO ZTEFANOVO KINONE POKAZVA BANDITSKOPARTIZANSKITE BEZ4IN

128

за 181

преди 12 години

Какво да ми тежи по това време, бе, мижитурко скапана :-)Циците на жена ти ми тежат, *** нещастен :-)Стига ли ти или и подробности ще искаш - да се олабиш малко?

127

до 176

преди 12 години

Батко, не трябва да гласуваш за Светльо Витков.И тези, които ще гласуват за Светльо Витков, няма да го направят защото *трябва*! Замисли се над това... Замисли се следващия път, когато някой мазно ти подаде парички за да правиш неща, които *трябва*: - колко парички взима той за цялата работа; - дали това е нещо, което ще разкажеш на децата си и ще искаш и те да се научат да правят;Ако си ОК с тези неща - продължавай!

126

Анонимен

преди 12 години

AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ...... AVETLIO PREZIDENT ......

125

до 175

преди 12 години

пич, намери си някаква работа, жена, направи си къща, деца отглеждай....жалко е да те чете човек... жалко е да те мисли... гласувай за който искаш, пиши каквото искаш, живей както искаш, виждай каквито призраци ти е угодно....след като нямаш проблем с това, което съм направил, някаква душевна драма ли те кара да ме наричаш лъжец? ако ти става по-добре - напсувай ме едно хубаво даже...айде, успех по форумите...

124

За 174

преди 12 години

Човече-явно е по-успешен от нас.Гласувай за когото си поискаш(някоя партийна ***) и се радвай на живота.За мен ще е достатъчно да инициира един референдум-нищо повече.А ти продължавай да чакаш някой да ти сложи хляба на масата(следващият президент примерно).Аз избирам да съм с работещите хора-за мен това е правилната страна на барикадата.Всичко хубаво!

123

до 164

преди 12 години

Не съм платен драскач... Обикновен посетител съм... Хареса ми, сложих му един плюс и го постнах отново.Някакви драми да имаш с това?

122

За 167

преди 12 години

Каквото и Слави Трифонов,Милен Цветков,Киворк Киворкян..Също така Васил Найденов,Лили Иванова....Замисли се какво е работил и СТЕФАН ДАНАИЛОВ преди да започнеш да псуваш...и дали разликата м/у двамата е че единият не е бил част от БСП...Има хора,които много ги е яд,че обикновен(народен)човек се радва на такава популярност и подкрепа....

121

До 164

преди 12 години

Тишината в спалнята наистина ражда чудовища)))

120

До 157

преди 12 години

Защото не е обвързан с партия,ДС,корумпирани чиновници...Защото има повече от ЕДИН РАБОТЕН ДЕН...Защото вероятността да се проведе референдум поне един път в тази държава е в пъти по-голямо отколкото ако президентът е обвързан с партия...Защото тези,които твърдяха че са подходящи в годините произлизаха от партии и нищо не промениха(освен личното си състояние).Аз лично предпочитам да храня него отколкото някой мазен комунист сменял идеалите си десетки пъти...Давай Светльо-с теб съм!!!