89

Анонимен

преди 12 години

То и македонците са като нас за нищо не стават...

88

Анонимен

преди 12 години

Като помисли човек,лошо й се пише на БЮРМ /да бъдем точни,а не кратки/! Процесите, които се развиват там,действително водят до албанизацията и ! Макар,че вече можем да кажем,че процеса там е необратим...Ако не си държим главите в пясъка като щрауси,трябва да ВИЖДАМЕ,че сме вече в една рискова фаза на ислямизиране,от която все още има шанс за спасение,но времето не е наш,български съюзник...Сега на изборите трябва да дадем пълномощията си на хора,способни да спрат обедняването,*** ...

87

Анонимен

преди 12 години

88 макетата не, но македонистите си заслужават да останат без държава.

86

ПРОЧЕТИ!!!

преди 12 години

Незнам дали помните, но албанците преди няколко години си казаха, че искат да обединят в една държава всички територии населени с албанци. Това което стана в Косово, ще стане и в Македония. С този опит за фалшифициране на резултатите се цели да се докаже, че това трябва да е албанска територия поради факта за повече албанци и тн ... Повечето от пишещите тук не осъзнават сериозността на положението, но съвсем скоро ще граничим от 2 страни с мюсюлмнаски държави. А в бъдеще ....

85

БГ

преди 12 години

до Мите от Битоля Мите Митеее язък че толкова много народни пари Груюо потроши за паметници само и само да заблуждава народа

84

Мите от Битоля

преди 12 години

Я да ви каем що стане та се сопре преброияването у МАКЕДОНСКО.Броиа броиа и се виде дека нема македонци има моло сръбе,повеке албанези и много Българи.Она власта се оплаши ,дека неми македонци и сопре преброяването,защо ,че се види големата лъжа,че е пуно с македонци.

83

Албанец

преди 12 години

83 Аз имам 3-*** братя и 2 сестри. А ти? Имам и македонски паспорт, но там е пълна мизерия. Обаче като трябва да се броя ще се преброя.

82

ALi

преди 12 години

Поради що се срамите да се наречете българи, а идвате да учите тук? Не е ли по-близко в Албания или ....?

81

Компетентен

преди 12 години

Истината е, че албанците са доста по-малко от заявената бройка. Огромни тълпи арнаути се пръснаха по Западна Европа и целия свят - реално те не живеят в Македония. Едно добре направено преброяване ще си покаже как 1/4 до 1/3 от албанците са виртуални. Раждаемостта им също отдавна не е като преди години. Отделно повечето от така наречените турци са македонски помаци.

80

Анонимен

преди 12 години

Там в македония е страшно онези буквално са ги превзели. Във въздуха се усеща тягосно настроение и чувство.

79

Анонимен

преди 12 години

79 еми толкова са с бройката им се играе политически. 300 000 не, но 500 000, защото част от тях са се писали турци и българи.

78

Албанец

преди 12 години

На така наречените македонци не им остава повече от 10 години като държава. Там исляма е над 1/3 от държавата. Това е ужасно глупав и страхлив народ. Абе пълни *** и страхливци. В момента ги е страх от бройката албанци и не искат да броят тези в Албания с двоен паспорт. Тези албанци са активни и живеят ту в бюрм, ту в Албания. Ако ги преброят може и 50% Албанци да се окажат.

77

Българин

преди 12 години

То и тука се провали преброяването, ама никой не си подаде оставката !!! Някой вярва ли, че *** в България са само 300 000 ?!?

76

Марк

преди 12 години

Жеителите на Македония, както е добре известно , са отровени от сърбоманската пропаганда!Така или иначе тези със християнско вероизповедание /т.е. българите/ ще бъдат завладяни от албанците!Същата история , като с Косова!Но вместо да се плашат от албанците, те продължават неистова да мразят България!Какво късогледство!Съчувствам им и ги съжалявам, тяхната трагедия предстои!Вероятно и когато албанеца им опре ножа, те пак ще крещят "Долу България"!!!

75

БГ

преди 12 години

Справедлива забележка, но общоизвестно е, че тук под държавата Македония се разбира БЮРМ. Така че не става въпрос за интелект, а за ноторно известно обстоятелство, което не е нужно непрекъснато да се напомня. От друга страна, наистина би трябвало непрекъснато да се използва истинското й име, за да не забравят заблудените в тази държава, че никой по света не ги смята за антични македонци. Но както в много случаи, краткостта надделява над точността.

74

imee

преди 12 години

ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!

73

ха-ха-ха

преди 12 години

Май македонците с македонско самосъзнание са се оказали малцинство. Балонът на наследниците на най-великия *** в историята на човечеството Ал. Македонски се спука.

72

Анонимен

преди 12 години

как няма да спрът преброяването,нали ще се окаже,че македонците са вече малцинство спрямо албанците и турците!свършено е с балканите до 2020г.

71

До ДНЕС.БГ

преди 12 години

Няма такава държава Македония, има Бивша Югославска Република Македония (БЮРМ), това е офоциалното име на въпросната държава.Утре като пишете за България току виж сте писали "***" (така ни наричат в някои азиатски дължави) -- общо взето на списващите форума им липсва познания, да не кажа елементарна интелигентност.

70

yaro

преди 12 години

е трудно ще се преброят ,все пак на Земята са около 7 милиарда,и още поне толкова на територията на Луната...:)