13

до: 12

преди 12 години

С кое не си съгласен, че тези, които измислят лекарства, изследват ядрения синтез, нобеловите лауреати, хората кацнали на Луната, авиаторите и конструкторите са по-малко велики от Стив Джобс? С това ли "къртя с простотия" и затова Българите си заслужаваме съдбата и сме прости?

12

 

преди 12 години

Наистина, колко неща ползвам измислени от него в момента. Програмист съм от 14 години, имам някаква представа, моля, наистина, обяснете ми какво ползвам от Стив Джобс в момента?

11

Анонимен

преди 12 години

номер 10 кърти с простотия, че и толкова плюсове е обрал - няма толкова *** народ! Заслужавате си съдбата!

10

..

преди 12 години

Какво толкова ? Ти за какъв се мислиш бе ? Знаеш ли че ако не беше Apple, или по точно Стив Джобс технологията щеше да е с 10 години назад ? Знаеш ли колко неща, които са измислени от Джобс ползваш в момента ?

9

 

преди 12 години

Абе вие се побъркахте с тоя Стив Джобс! По-велик ли е от безбройните учени, нобелови лауреати. Ами хората, които експериментират с ядрения синтез, учените, които откриват нови химични елементи, разчетоха човешкия геном, измислят лекарства, ами Бил Гейтс, който дарява милиарди за борбата със спин и рак?!?!? Какво е направил Стив Джобс освен един маркетинг и лъскави телефони и компютри с хардуер по-слаб от PC??

8

Momchil

преди 12 години

Абе ей !!! Вие сте се побъркали бе !!! Я се осъзнайте малко ! - Стига с тая компания Apple! Какво толкова ?! Верно трябва да си спретнете всички една секта и да си се надъхвате там!

7

:)

преди 12 години

С глупости са занимават повечето .. Стив тъ Джобс ..*** пинкото

6

преди 12 години

Като открият паметник на Стив Джобс в САЩ, Барак Обама ще покани да пререже лентичката познайте кого от България?!?

5

Менте

преди 12 години

Още едно китайско менте :) raid71

4

Анонимен

преди 12 години

Te kitajcite sa stignali zaedno s wsi4ki nemski awtoproizwoditeli do sy6tiq design po edno i sy6to wreme.

3

antihate

преди 12 години

браво на момчето и в двата случая

2

Анонимен

преди 12 години

Повече "патентни ***" да има на света, а не бездарни хейтъри като номер 1...

1

LoL

преди 12 години

Тези apple, защо направо не затворят заводите и да отворят книгоиздателство и секта да възхваляват нереалния гений на г-н Господ, патентен *** N1 - Steve ***...