137

Голям смях

преди 12 години

До 142.За жалост драги,това не е прогноза а самата реалност.Нали знаеш какво се случва като се повиши,дизела и газта-всичко тръгва нагоре.В същото време заплатите са замразени.По повод на самоубийствата мисля,че няма да има такива,защото болшинството от хората са болни от някои нелечими болести(оскотяване,чалганизация,безразличие и т.н.)

136

Фърляме шапки

преди 12 години

Фърляме шапки във въздуха от радост!!!!

135

межу другото

преди 12 години

И този, където се самовзриви беше болен от диабет.

134

коментар 141

преди 12 години

ЗНАЧИ ЩОМ ТАКИВА СА ПРОГНОЗИТЕ ЩЕ ИМА И ХАРМОНИЯ В САМОУБИЙСТВАТА!

133

Голям смях

преди 12 години

От както сме влезли в ЕС,тия не са спрели да ни хармонизират.*** хармоничните хора тия от ЕС.Да ви успокоя мили българи още толкова неща се нуждаят от хармония при вас,че до хармонизиране на заплати-никога няма да се стигне.Само гледайте какъв хармоничен глад идва тази зима,толкова хармоничен,че неможе да се опише.........

132

мене

преди 12 години

..........................................................R.I.P. Г Е Р Б...............................................................

131

айде да ги

преди 12 години

отсвирим напълно бе - те са мародери и никой не ни защитава . ако сами не сторим нещо то мародерството никога няма да спре ......... цял народ седи и им плаща !!!! ами хайде да спрем - хайде да ги накажем дружно - само в обидинението ни е силата !!!! моля ви сабудете се - те крадът !!!!

130

селянин

преди 12 години

Той газа не е виновен , ами дебогъзите ,които са в управлението на това дружество.При разход 10лв те правят печалба 110лв.А накрая чистачката останала без премия.

129

Анонимен

преди 12 години

Не знам за ГЕРБ, обаче в скоро време ще дойде СЪРП! И *** като дойде, лошо брат ми, лошоооооо! :):):)

128

antiES

преди 12 години

и друг път съм го казвал-инвертори и бойлер са решението за всяко домакинство.Сметкиоте ще са ви в пъти по-малки

127

Анонимен

преди 12 години

Благодаря ти партийо любима за грижите които полагаш за нас! Дано и ние да отвърнем със същото! Да те сложим там където ти е мястото. На ***!

126

много си остроумен

преди 12 години

А ти скрит зад тази Анонимност да не си мислиш, че пращиш от много ум и разбиране за нещата. Кога започнеш да плащаш сметки, мирогледа и разбирането за нещата ще ти промени коренно мирогледа ще влезнеш да прочете някои други неща какво е търсене, предлагане, разходи, приходи, семеен бюджет, издръжка на член от семейството, тогава може и да "увриш" и да засипеш с остроумие и разбиране. За сега със здраве и мълчи поне да не ставаш смешен.

125

Анонимен

преди 12 години

Ooooo,виждам че тук е пълно с "разбирачи".Бръснари,държавни служители,ИТ-*** та дори Кака Мара-чистачката и тя се изказапо темата за икономиката.Мухльовци,все ще сте гладни щом сте прости!А заплатата ще ви я вдигант ама когато му го "вдигнете" на Шефа!

124

поля

преди 12 години

Трябва да се оттървем от топлофикация, *** рекета. не ме интересуват мощностите им, не ме интересува газа. Аз съм човек, който не иска и не вярва в кредитите, а топлофикация ме вкарва в тая схема насила. Всяка сутрин се събуждам все едно че има ипотека

123

Гинеколог

преди 12 години

до гурбетчияМуцка, ти днес да не би да си в цикъл, че пишеш под всяка новина?

122

Бобий

преди 12 години

Трябва да намерим начин да направим топломерите в абонатните станции да отчитат по- малко. Топломерите в апартаментите се отчитат само проформа.

121

МАНГО С РОМ

преди 12 години

Нас това не ни касае . Ние сме на помощи.Само ГЕРБ ! Мачкай,мачкай бат Бойко че нещо ш****** народ,мат*риало де се разлаял.

120

Рамбо Кючуков

преди 12 години

Ние у маалата не плаштаме ток, вода и парно щото сме от герп. С ГЕРБ сме по- силни!!!

119

Станка Санчес

преди 12 години

аз си пущам парното само когато идва любовникът ми щото мъжа ми е *** и няма пари да плашта високите сметки и ми се кара за радияторите

118

Анонимен

преди 12 години

120Брато ти учил ли си изобщо? Като ти гледаме граматиката.......май много не ще да си учен:) Нека позная!? Гербер си!!!!! Хайде на нас простите ни е простено, но ти......с твоето Божествено начало:))))