15

Анонимен

преди 12 години

Един от тихите герои на съвремието...Те не се пъчат, не режат ленти, не лаят, не крадат...Дават от своето за благополучието на другите...И нищо не може да ги спре да постигнат целта се...Аз бих гласувал за такъв президент!!!

14

Анонимен

преди 12 години

До къде я докарахме ... държава от третия свят!!!А си тъпчат търбусите гейовете от елита за сметка на народа!

13

Анонимен

преди 12 години

Уаааа! Сега остава на всеки вместо тетрадка да дадат и по една плочица с калемче... е немам думи! Браво Игнатов! Успя да върнеш българското образование 200 години назад! Те хората по света на всеки ученик лаптоп дават, ти смесени паралелки ще правиш!

12

случаен

преди 12 години

Министерството е виновно,че не позволява да съществуват маломерни паралелки!Нито децата,нито учителите са виновни за това положение,щото са само изпълнители!

11

Az sam

преди 12 години

Все още има такива учители.А децата с нищо не са виновни, че да ги обвиняваме.Колко градски деца ще са готови да вървят пеш в тазива условия( да не говорим за зимата как е)?всеки има право на образование.

10

Дарина

преди 12 години

ГОЛЯМО БРАВО НА ТОЗИ ЧОВЕК-ИСТИНСКИ УЧИТЕЛ!!!Успех и здраве на него и дечицата.

9

до 6

преди 12 години

Ти и такива като тебе се "раждате" роби и умирате роби.

8

до 6

преди 12 години

ти май водиш жалкото си съществувани и въобще не познаваш тия ***

7

Даскала

преди 12 години

Няма лошо,щом като децата имат мотивация нека да учат.В случая е важен резултатът а не начина по който се постига.Това е!

6

до 1

преди 12 години

Благодарение на такива НОРМАЛНИ като Вас България е на това положение!Между *** и турците има много повече НОРМАЛНИ ХОРА,отколкото предполагате! Между българите има такива ***, че не си заслужава да се говори за тях!Толерантност,всичко друго е популизъм, иначе няма прогрес! В противен случай ни очаква съдбата на Босна, а аз не го пожелавам на никого!

5

учен

преди 12 години

Като гледам и слушам тези деца , те живеят много по земно в това село отколкото ,глезльовците от града!!!!!

4

Шишо Бакшишо

преди 12 години

Балканска Кенефия умирга....

3

!

преди 12 години

и нищо чудно този мотивиран човек да ги научи на повече неща, отколкото скапаните даскалив софия учат децата ни!да е жив и здрав!

2

До номер 1 !

преди 12 години

Каквито и да са , щом искат да се учат имат право на това !!! А след това да отидат и да работят, където и да е . И за това първо и най- важно е образованието !!

1

Анонимен

преди 12 години

в неделино има ли останали НОРМАЛНИ хора или са само ***(турци)