72

Петьо-Евреи

преди 12 години

виновнвни са българите защото много одавна беше ясно че такива събития са не избежни но българите си затваряха очите и сами се лъжеха че *** ще се интегрират!!!!!

71

Детектифф

преди 12 години

Ще се въздържа от коментар кой е виновен, това на всички ни е ясно. Ще попитам обаче в директен план всички заинтересовани. Не мислите ли, че този случай беше идеален повод държавата да пораздруса из корен *** царе и барони от които като вълци реват и останалите представители на този етнос във всички региони на страната? За да са мирни близките 15-20 години. А след това? Ново раздрусване естествено, нали имаме държава.

70

Анонимен

преди 12 години

Ти Българино ще гласуваш ли за Волен Сидеров в името запазване честа и достойнството на твоето семейство ,род и родина?!...NIKOGA VECE...

69

Анонимен

преди 12 години

Няколко дни преди инцидента *** Киро е застраховал имуществото си,а по време на пожара в малкият му палат не е имало никаква мебел.Как ви се струва това?Явно всичко е било добре замислено,но както казваме:Хубава работа ама ***!Просто не са разчитали че" принцовете"ще се издънят и ще убият човек.Но найинтересното е че полицията въобще не отреагира за случилото се със служителите им.А отгоре на всичко всички са убедени че Рашков много скоро ще бъде освободен.Та чия е вината?

68

bg

преди 12 години

КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ КОИТО ЦОЦАХА ОТ ЦАРКИРОВАТА НЯНКА.

67

Крал КИРО

преди 12 години

Крал Киро,Киро крал.!!!!????

66

Иван

преди 12 години

Целият народ знае кой е виновен,само управляващите още не са разбрали.

65

петър

преди 12 години

какъв премиер и министър на вътрешните работи когато народът беснее от *** наглост си играят мачлета и откриват предизборна кампания НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ да накажем гроб и самозабравилия се боко на 23 октомври ,да им разплачем майките

64

Борис Груев

преди 12 години

"Интересно е да се отбележи, че само 1% от участвалите в анкетата (точно 177 души) смятат, че главните виновници за събитието и размириците след него са протестиращите, които са проявили повече агресия". Да ,ама в този 1% влизат Мира Бенатова, смелата защитничка на Киро ***, оплювала скочилите С/у *** фамилия хора, наричайки ги тълпи; Слави Тр., който гушна и успокои в свое предаване Мирата; окр.прокурор на Пловдив Даскалов и обл.полицейски началник Чонов, които веднага се опитаха да замажат случая, приравнявайки го с обикновено ПТП. За награда същият този Даскалов преди 3 дни беше почти единодушно повишен от ВСС от окръжен в апелативен съдия! В този процент влизат и бившите полицейски началници, прокурори и съдии на районно и окръжжно ниво от 10-и ноември досега и политиците, чиито партии са управлявали по това време и *** им е осигурявал електорат от пловдивския вилает. Затова един бивш окр. следовател смята, че ако в началото на прехода К.Рашков е владял пловдивската полиция, прокуратура и съд, сега той може би владее една трета от България.

63

Анонимен

преди 12 години

ВИЖТЕ АНКЕТАТА ВДЯСНОРосен Плевнелиев22%Ивайло Калфин12%Меглена Кунева9%Волен Сидеров26%

62

2011

преди 12 години

Ама че формулировка...Държавата била виновна...Чудесия просто!А начело на тази"държава"никой ли няма!А ръководител на РУ на МВР,където е пуснат сигнала със заплахата пак ли няма?А министър на МВР пак ли няма? А председател на НС,президент,служби за сигурност,прокутатура...Алоооо...Има ли някой да управлява тази територия...Никой ли няма да поеме ПОЛИТИЧЕСКАТА отговорност както за този случай,така и за случващото се у нас десетилетия наред...Явно...Няма...Хора...Държавата е на автопилот...SOS!

61

ДБС

преди 12 години

..ти ,не се ли казваш Хр.Бисеров ? Или май си Данчо ?-ярки учители, как става краденото от народа Навъдиха им се ученици последователи и досега никой за нищо не ги закача-независимо,че престъпленията са и явни и големи. Що ли е така??

60

Анонимен

преди 12 години

Стига лъгали гербери! Все още помним какво и как стана! Събитията били изпреварили добрите намерения? Смешници! Борисов спечели ***, но загуби... БЪЛГАРИТЕ!

59

опомнете се!!!

преди 12 години

Та нима забравихте, че по време на погребението: Тиквата беше на мачле, а ЦЦ друсаше дупе на КЪРВАВ концерт на Весо Потното и 5 пари не даваха!!! Прости приоритети на прости хора!

58

Анонимен

преди 12 години

За случилото се са виновни:1. *** и техните "културни особенности"2. Бездействието на депутатите3. Двуличието и лицемерието на правозащитни организации и синдикати които не се грижат за равноправие а толерират само циганите4. ЕС и политиката им срещу обикновенните нормални българи

57

пича

преди 12 години

Всичко от тва иследване е лъжа .Манипулират ви!

56

до 56

преди 12 години

Пропуснал си ГЕРБ и Плевнелиев, но то за тях и бездруго стана ясно, като се видя поведението им по време на протестите и опитите да омаловажат този 'пътен инцидент'. Добре се видя, че и ГЕРБ са от същата добре ояла се крадлива червена мафия, която разчита на гласовете от Кирил Рашков.

55

Анонимен

преди 12 години

За пръв път на онзи КСНС видях Гоце и Боце толкова единни, в опит да неглижират и омаловажат случилото се в Катуница. Явно и двамата са намазали (или ще намажат) от гласове, осигурявани от Киро ***. Защо и двамата се криха като мишки и не се срещнаха с протестиращия народ, да чуят гласа му? Вместо това направиха потайни посещения и то само със семействата на загиналите. А поведението на ГЕРБ и МВР при тези събития беше тотално антибългарско! За БСП/ДПС си знаем, но и ГЕРБ се оказаха същите!

54

"цар манго"

преди 12 години

СКОРО САМО В СЪРЦАТА НИ ЩЕ ОСТАНЕ Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. БЛАГОДАРЕНИЕ НА Дружно братя българи, с нас Москва е в мир и бой, партия велика води, нашият победен строй.

53

до политик 42

преди 12 години

И къде Марио 36 споменава за Сидеров, че да му късам бюлетината? Наверно искаш да ти слагат минуси, след като си си измислил най-противното и гнусно име - "политик". Дори много ми е гадно като изписвам тая дума. ПРЕДЛАГАМ ДУМАТА "ПОЛИТИК" ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА В ТОЯ САЙТ, както актьорите в Англия никога не казват "Мак...т", а казват "оная драма". Предлагам вместо "политик" да казваме" "ПОРНОТИК".Оот анкетата вдясно личи как ще гласуват хората. СИДЕРОВ - ПРЕЗИДЕНТ.