125

Анонимен

преди 12 години

119, 120, роботизирането навлиза постепенно и неусетно! Кажете ми с какво е по лошо да ви обслужва банкомат вместо жив служител? Банкомата е на разположние 24 часа в деня, почти никога не греши, не трябва да обсъждате с жив служител финансовото ви положение и т.н.Аз лично предпочитам света на интернет банкирането и банкоматите пред реденето на опашка в банков офис и комуникирането с *** служителка!

124

Анонимен

преди 12 години

Бъдещето на света е една нова римска империя, където мястото на робите е заето от роботи, а свободните хора се занимават с изкуство, политика и наслада на живота!

123

Анонимен

преди 12 години

От статията е изпусната една много важна индустрия! Автомобилостроенето! Благодарение на роботите в заводите за автомобили в Япония почти няма общи работници. 99% от процедурите се извършват от роботи, а песроналът се състои главно от инжинери, дизайнери, търговци и т.н. Бъдеще за хората има само в креативната работа!

122

Анонимен

преди 12 години

Друг е въпросът дали ще бъде позволено...Знаеме ,че хората имат думата,демек обществото...Обществото не е съгласно,а при демокрация без обществено съгласие няма нищо....Тези неща бих нарекъл утопия,утопията от която не се уморихме....Имам една книжка от съветско време,в която прости хора пишат следното"в скоро време човешкият труд може да бъде заместен от машините.Това ще е връхна точка в постигането на комунизма."

121

Анонимен

преди 12 години

Предпочитам хора да ми говорьт по телевизията,а не роботи...Но за инфантилната нация Японци /защо ли се римува с кроманьонци/ е нормална тая порнография дето я чертаят в статията!

120

Анонимен

преди 12 години

Наистина човешката простотия няма край! Закрийте направо университетите и на тяхно място открийте фабрика за роботи учители,фармацевти,лекари и т.н.

119

Анонимен

преди 12 години

Нали според учените нашите тела са безполезни,по-добре било да станеме роботи,за да не се нуждаем от храна и да не сме болни..Нари чувствата били химия а доброто измислица...Айнщайн го каза-човешката глупост е безкрайна,дори по-безкрайна от вселената!!!Тези прости Японци заслужават още една фукушима и да бъдат изтрити завинаги.

118

Анонимен

преди 12 години

Много глупаво и страшно недалновидно е да приказвате глупости от рода на"ще се преквалифицират"....Не виждате ли,че професиите,за които се иска сериозна квалификация-например фармацевтиката-ще бъдат премахнати......Не усещате ли,че това ще е краят на човечеството,всеедно преотстъпваме на роботите планетата...Животът става все по-мрачен,скучен,умопомрачен...

117

Анонимен

преди 12 години

Добре и какво ще работи цялото човечество...То дори и за висококвалифицираните професии,за които се иска висше могат да измислят-например роботи учители...Какъв е смисълът тогава от всичко,от живота,от образованието...Нали според учените ще можем да свързваме роботи към нас,за да ни се повиши интелекта и да не учиме....Учените чертаят разрушението на човешката цивилизация!!

116

DA

преди 12 години

idealno tukmo 6te pravime grabeji na ma6inite i niama da postradat hora

115

поля

преди 12 години

И после политиците трябва да намаляват безработицата. Просто има много излишни неща в сегашната система, трябва основна промяна на световния ред

114

до 115

преди 12 години

Ще възникнат нови професии. Така и така повечето професии днес са възникнали през последните 100 години, т.е. повечето тогавашни (занаятчийските) са изчезнали. Нищо ново, същата постоянна променливост...

113

Анонимен

преди 12 години

И в един момент ще се окаже, че има само една професия. Производител на роботи! :-)) Може пък и да не е лошо всичката дейност да се извършва от роботи, ама ще ни е малко скучно.

112

Анонимен

преди 12 години

Женски пришълци няма да има.Кяр недей да търсиш.

111

Анонимен

преди 12 години

Роботите ще произвеждат материални блага, вие мъжете ще ставате все по богати и няма да има на кого да си давате парите.

110

men

преди 12 години

Добре де, роботизираме се и не работим. Щом не работим не можем да се издържаме. А ако никой не плаща данъци откъде ще дойдат роботите в държавата? Никак не ми се връзват нещата, както и да ги мисля.

109

Анонимен

преди 12 години

108, дамо дойдат извънземните (Боговете) и вземат жените. А Богините кой мислиш ще вземат?... Пак ще сме на кяр. :)

108

Анонимен

преди 12 години

до 108Няма да търсят нито доброто ви отношение, нито възпитание, обноски, нито парите ви, няма да имате задължения, нито обвързаност, нито ще се налага да им купувате подаръци, камо ли да ви създават грижи и деца, за които ще се полагат усилия.

107

varg

преди 12 години

Терминатор 2:денят на страшният съд

106

до 106 от Ани

преди 12 години

СКОРО ЩЕ ДОЙДАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ (извънземни или Богове, както искате, така ги възприемайте), КОИТО ЩЕ ВЗЕМАТ ЗЕМНИТЕ ЖЕНИ, А НА ВАС ЩЕ ОСТАВЯТ РОБОТИТЕ.За мъжете, които не ценят жените, търсят нови и нови завоевания, временни удоволствия и все нови предизвикателства ще останат роботите. Вече са създадени жени, които имат телесна температура , "дишат", говорят, и няма да искат нищо от вас.