19

Анонимен

преди 12 години

ми нема проблем, че си купим халадилник

18

Анонимен

преди 12 години

Поредната екокампания от която някои ще извлекат икономическа полза. Като в България с найлоновите торбички. По света тези торбички се използват и след това се рециклират. От същия материал са кофичките за мляко, шишетата за бира, безалкохолни напитки, минерална вода, опаковките за разфасофки на месо плодове, кашкавал, сирене, бонбони и какво ли още не. Защо не забранят всички. Ама не само торбичките за покупка, понеже ще има икономическа изгода за някой производител.

17

Венци

преди 12 години

Съгласен съм с 16.Сигурен съм,че на земята има система която следи и регулира всеки аспект от нейната дейност и живот,подобно на супер компютър. В момента тя е предприела действия да се отърве от нас защото започваме да тежим на гърба на планетата.На Земята е имало няколко масови измирания след които планетата се е възстановила и сега е така тя ще се възстанови след нас ,но нас няма да ни има.

16

Леандро

преди 12 години

Земята не е толкова просто, че да се остави на някакви си хора да я съсипат :)

15

Васко

преди 12 години

Това е цитат от в-к Труд - 03.10.2011 година. Интересно коя ли информация е точна? Дали не хвърлят прах в очите привържениците на тоталното затопляне

14

Анонимен

преди 12 години

споко бе Южна България сме добре- Стара планина ни пази :D

13

Васко

преди 12 години

Дупка с размери, равняващи се почти 5 пъти на площта на Германия, се е отворила миналата зима и пролет в озоновия слой над Арктика, съобщи сп. Нейчър.Рекордно голямата озонова дупка над Арктика - за първи път равна по размери с тази над Антарктида, се е образувала в резултат на необичаен студ на Северния полюс. В продължение на 15 дни арктическата дупка се е премествала над Източна Европа, Русия и Монголия. Тя е излагала населението на тези райони на високи нива на ултравиолетово излъчване.

12

Анонимен

преди 12 години

като нищо до 20-30 години да настъпят големите помени които се случват в момента.Земята се подготвя за нещо

11

анонимнъ

преди 12 години

еее язък, тъкмо ГЕРБ почна да ни оправя и ще стане природен хаос...големи сми каръци:))))

10

Анонимен

преди 12 години

Ако е вярно значи нивото на световния океан ще се повиши.Започвам тогава да изкупувам земята на изток от Сливен защото морето ще залее до там.Е аз няма да го видя,но внуците ми ще строят хотели там един ден....:)

9

Анонимен

преди 12 години

ne mi pyka za leda.sega nali sam na syshata

8

Анонимен

преди 12 години

В природата за разлика от хората има баланс и най радостното е, че няма как да има човешка намеса.

7

ВВ

преди 12 години

ТОГАВА ХОЛАНДЦИТЕ щЕ НИ МОЛЯТ ДА ГИ ПРИЕМЕМЕ,ЗАщОТО щЕ ОСТАНАТ ПОД ВОДА!

6

Анонимен

преди 12 години

Защо дават новини само за Арктика, а не за Антакртида?Може би защото ледената обшивка на Антарктида в момента е в период на растеж, който повече от балансира арктическото топене.Няма страшно, след десетина години новините за "глобално затопляне" ще се заменят с "ледников период" (каквито са били през 70-те, но кой да помни) и тогава ще има пингвини всеки ден на първата страница на вестниците, под заглавие "Скоро и ние така!".

5

Анонимен

преди 12 години

Щом казват 100 г.Значи проблемът е сериозен и най-много до 20 г. ледът ще се стопи.А последиците ще са ужасни.

4

...

преди 12 години

глупости...само ни пълнят главите с простотии...климата на земята винаги се е променял...мн преди хората...и мн след хората този кръговрат ще продължи.........

3

Анонимен

преди 12 години

Хаха,тия от Националния център за снега и леда в САЩ,се страхуват,че ще отидат в Бюрото по Труда!Колко ли *** лапат там?

2

галактика

преди 12 години

Красива снимка! /изключвам проблема/

1

Анонимен

преди 12 години

Е,и?Ще ходим там на плаж!