633

Roma

преди 12 години

A от бсп имат ли доказателства?Защо така преди изборите ги съобщават тези работи?Все въпроси, които доказват жалката същност на тази партия!

632

Анонимен

преди 12 години

Тези от БСП са уникални наглеци. Сякап не помним тяхното управление и продължават да се натягат

631

Toranaga

преди 12 години

Az обичам безрезервно Роската

630

чочко

преди 12 години

Защо има хора във форумите,които не възприемат истината!Ми цифрите говорят,какво повече!Явна е злоупотребата,факт!

629

Анонимен

преди 12 години

Големият бизнесмен!

628

Bai Hoi

преди 12 години

Haide gerberski guzolizci zamazvaite polojenieto che pak sa usrahte za poreden put medjdo drugoto !!!

627

Анонимен

преди 12 години

Нещо ми мирише на централния софийски затвор.

626

Ха ха ха

преди 12 години

Червените хиени винаги твърдят нещо - че земята е плоска, че световният комунизъм ще победи, че те са единствените изразители на интересите на народа и т.н. и т.н.вижте за какви постове се домогват, какви коли карат, в какви къщи живеят и какви фирми имат и ще разберете кога казват истината.

625

папа

преди 12 години

Всичко комунистическо и долно долу. Трябва да се сменят парите в БГ и всички банкноти да са с лика на нашия Спасител, химна на ГЕРБ химн на БГ. Долу комунистическия химн и комунистическите протрети.

624

До 621

преди 12 години

Кой какви поръчки изпълнява не знам, но Алексей Петров и Маджо не са били съдружници на Румен Петков. Иначе е интересно как някой като Плевнята има повече милиони в бедна България, повече от населението й

623

Анонимен

преди 12 години

Хахахаха крадецът вика "Дръжте крадеца"!Ей това е комунистическа наглост!

622

до 623

преди 12 години

до изборите компроматите ще са по-дребни, по-едрите ще са в случай, че го изберат за президент. колкото и невероятно да изглежда, това е възможно, та ни гласувахме за царо!!!

621

Васил

преди 12 години

Ясно е,че Плевнелиев не е чист като сълзица,независимо откъде идват комроматите.А те ще продължат и от други посоки,поне до изборите.Затова кандидата за президент Росен Плевнелиев трябва да каже на народа как е натрупал милионите си.Иначе,никой няма да му повярва и ще се срине с гръм и трясък.

620

Анонимен

преди 12 години

голямо оакване

619

прост народ

преди 12 години

Направо ми се повдига от това колко е къса паметта на наш ***. Я сега да се върнем към статията с частта "червения депутат Румен Петков..." Ами то от там на сетне е ясно. Петков изпълнява поръчка на онези мафиоти, с които се срещаше преди време. И как пък точно сега лъснаха тия далавери ми що не ги изкарахте преди изборите ами чакахте до сега бе или сега ви е изгодно да спретнете компромат. Дано Плевнелиев не ви се върже на фалша и пошлостта с която светите на политическата сцена.

618

777

преди 12 години

Поне съм спокоен, че всички тези "сделки" са "оставили" следи - решения на СОС, заповеди на Кмета, вписвания в АП... ако не "сегашните" то следващите ще разнищят въпроса, но трябва и Столична Община да поиска разваляне на сделката - Не може да купиш 20 дка. за "бизнес-план", а след година да продадеш 18,5 дка. и да си "оставиш" 1,5 дка. Значи отначало си лъгал, защото са ти трябвали 1,5 дка., а не 20 дка. Купил си ги на "общински" цени, а си ги продал на "пазарни"!?! Това е ГАДНОТО!!!

617

UK

преди 12 години

ВСИЧКИ СА ***,САМО ОБЕЩАВАТ И ПОСЛЕ ПОЗА Г

616

Анонимен

преди 12 години

Значи не са 500 000 ????Е,тоя е ОТВРАТ!Знае си осрания *** и се кандидатира!

615

Анонимен

преди 12 години

тоя ненапразно се дърпаше.

614

Ра

преди 12 години

Луда работа , Плювньо правил далавери с мутрата Борисов , сега пък са му виновни тези които разкриват далаверата им. Герберите са трагично ***.