64

аман бе

преди 12 години

14 дни !!! това е срока във всяка една държава по света след който ако няма осиновители животните се евтанизират !! или и тях ще искарате че са анти хуманни и незнам какви си още

63

Анонимен

преди 12 години

Прави ми впечатление, че си се пенявим тук по тази тема, пенявим се и по много други въпроси, за които решенията са прости, очевидни и самоналагащи се, обаче никой не *** да се съобразява с всеобщото мнение. Какво има да протестират разни кучелюбци, кой изобщо е длъжен да се съобразява с тях, след като всички ние страдаме от напастта с бездомните кучета. Напълно съм съгласен с *** с единственото условие, че до 2012 има 3 месеца, време достатъчно за провеждане на акцията.

62

Анонимен

преди 12 години

Че проблем с бездомните животни има - това е факт. И вината не е само на общината. Трябва да се кастрират, евентуално да се приберат по приюти и да се пуснат за осиновяване. А хейтърите с мераците за тотално изтребване да вземат да си насочат част от агресията и на друго място - и ромита разнасят зарази, наглеят и "хапят", ама за това не се говори, щото кат нищо ще те осъдят по бързата процедура за "расистка проява". Аман от комллексарщина и лицемерие, а и кучетата да са ни основния проблем

61

Ivan Grozni

преди 12 години

А не може ли от утре ?

60

шишарка

преди 12 години

Не може да се чака повече-да идват да ги прибират някъде.Никой не ги кастрира.Пред блока ни, на тревата на детската площадка, се настани група млади кучета,не можем да ги мръднем оттам-маркирали са си територията. Как да играят децата? Кучетата ли са по-важни от тях?

59

ku4eto

преди 12 години

////Прибират бездомните кучета до 2015-а.///.........като за всяко куче до 2015 ще бъде построен палат като на цар киро.........ЕХ КАК ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТАКАВА КЪЩИЧКА

58

Нели

преди 12 години

ЕВТАНАЗИЯ ЗА ВСИЧКИ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ДО КРАЯ НА 2012. НЯМА КОЙ ДА ГИ ТЪРПИ.

57

човек

преди 12 години

просто трябва да се приеме закон който да задължава собствениците на дом. любимци да ги кастрират. от къде мислите че идват бездомните животни? непадат от небето а са плод на безотговорни хора които развъждат с цел или безцелно кучетата и котките си и след това ги изхвърлят. аз лично имам 5 кучета и 3 котки и си ги пазя, но имам позната на която женското куче е родило над 20 кученца които тя изхвърля.няма з-н ,няма институция която да я глоби.да не говорим и че повечето ухапвания са от домашни

56

Анонимен

преди 12 години

Проблемите са толкова много. Както казва моя приятелка "Какво ги кастрират, те ме хапят, не ме изнасилват!". Проблема е с нехайните стопани на домашни кучета, които след 2 седмици ги оставят на улицата. Пак домашните и некастрирани оплождат женските (за които операцията е по-скъпа). Кучето освен това има голям ареал, прииждат от разни селски дворове на глутници. Безумие, всяка година изяждат жени и деца, носят тении, бълхи, а с тях и други болести. Не са застрашен вид, значи са за отстрел.

55

....

преди 12 години

Хахахахах ахааааааха ха ха а х ахах.Някой прочете ли заглавието...?Ще умра от смях...Този виц го слушам вече десет години и пак ми е смешен...:)))))Това изборите са голяма работа....:)))))))

54

Анонимен

преди 12 години

Кастрацията да се увеличи рязко за РОМИТЕ...

53

Анонимен

преди 12 години

Предлагам бездомните кучета да се изловят и да се закатат в палатите на тези депутати, дето не искат да се реши въпроса, да си ги отглеждат и да им се радват.

52

Анонимен

преди 12 години

Да ги гърмят най-добре...Писна ми от уродливи и извратени лелки и млади кретенчета без култура към човешкия живот..

51

СИЛИСТРЕНЕЦ

преди 12 години

Елате в Силистра да видите за какво става дума !!!! Кучешка окупация .... От Агенцията по безопасност на храните ако почнат да глобяват силистренския кмет се оправят бюджета на Държавата ! :-)

50

Анонимен

преди 12 години

Те ако вземат да решат вапроса, "експертите" ще останат без работа, всеки май гледа своя интерес и не мисли за хората, нито за здравето им.

49

KOM6IATA

преди 12 години

TUK V TURKEY , DARJAVATA PRAVI VSI4KO , ZA DA NIAMAT hORATA PRObLEMI S KU4ETATA. V GOLEMITE GRADOVE , VSI4KI KU4ETA SI IMAT 4IPOVE. OKOLO 85 - 90 % OT bEZDOMNITE KU4ETA V GRADOVETE SA KASTRIRANI. VAKSINA , PERIODI4NO.

48

Анонимен

преди 12 години

Депутатите не мислят за здравето на хората, които ги избират, а за нечии лични интереси. Бездомните кучета по улиците са опасни за задравето на хората, а и самите кучета страдат.

47

Анонимен

преди 12 години

kakvo da gi pribirat napravo da gi prispivat kato v normalnite dyrjavi

46

Мими

преди 12 години

"Горките" животни лаят, като бесни и ме събуждат всяка нощ. И то по няколко пъти. Не съм работоспособна и очаквам държата да си свърши работата. Искам спокойствие. Искам да не чувам как хората изтръпват от ужас, като минават покрай "горките" животни.

45

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли какво ми каза една германка, тя не е идвала в БГ, но е виждала подобен проблем преди години в Испания, каза че горките животни се мъчат така, без никой да се грижи за тях, сами да си търсят храна, боледуват и никой не го е грижа, това е жестоко да живеят по улиците, а аз бях изумена от разсъжденията, изобщо ние май живеем в два напълно различни свята...