118

Анонимен

преди 12 години

не как да живеет, а как да работите!

117

Само Бойко!!!

преди 12 години

*** вече станаха досадни с разправиите в парламента, само гледат да съботират всичко, което предлага ГЕРБ, защото ще се пукнат от яд, че скоро няма да видят власт, а дано и никога, тези продажни родоотстъпници трябва да бъдат забравени и никой да не си спомня за тях, защото толкова злини са причинили на собствения си народ, че злините на турци, сърби и гърци бледнеят пред техните, поне да се засрамят, а те точно обратното, продължават да пречат на започналия най-после демократичен процес!

116

Адипозитас

преди 12 години

Хора,кажете честно: Има ли по-отвратително и гнусно нещо от тази грозна,нахална,брутална та и управляваща овца-стъвница Искра Фидосова? УЖАС !!!!!!!!!!!!!

115

българин

преди 12 години

ВСИЧКИ,КОИТО ПОДКРЕПЯТЕ герб:ОСТАВЕТЕ ПОПУЛИЗМА ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ДУМИТЕ НА ВАШИЯ *** ВОЖД ЗА ПЕНСИИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ КАЗАНИ ПО АДПЕС НА ДЪРЖАВИТЕ В ЕС!И СЛЕД ТОВА СИ ОТГОВОРЕТЕ : ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЛОБИРАТЕ ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ШМЕНТИ-КАПЕЛИ!!!!

114

ИзвънБГ

преди 12 години

Вземете се хванете за работа, не само да ми лаете, *** такива!

113

Бойчо

преди 12 години

Мая Манолова е права, че герберите са впрегнали цялата държавна администрация да работи за тях. Предполагам, че се използват и държавни пари, защото кампанията им е скъпа. Огромни сцени, скъпи изпълнители, облепети градове с техни плакати, слухове, че плащат по 100 лв. за представен списък с имената на гласуващи за тях хора! Отгоре на всичко затвориха парламента за 10 дни! Това са герберите! Кои ли болни глави ще гласуват за тях?

112

много забравяте

преди 12 години

Помните ли как много фирми пропищяха от нечестни обществени поръчки за ремонт и строителство на шосета, а министрите Орешарски и Гагаузов твърдяха, че всичко е наред? И когато ЕК спираше фондове, същите министри обясняваха, че не било заради корупция и обръчи, а защото еврочиновниците си търсели жертвен агнец, за да имитират бдителност и успехи в контролната дейност. Такава беше политическата воля на тройната коалиция -тя смачка и сетните останки от почтеност у администрацията.ТАКА СИ Е

111

Вотаджия

преди 12 години

Фидоска, как нито един министър да не участва - че нали Цецко е министър ОЩЕ на МВР и е шеф на щаба на ГЕРБ - всеки ден е на обиколки и пее ли пее по площадите, Марга Попова - кандидат за вицепрезидент - нали ОЩЕ е министър - в отпуск е , но не е освободена. И тя всеки ден обикаля и вика ПОБЕДА. В паралелен свят ли живеете, сънувате ли?!

110

104 до 110

преди 12 години

Да не би твоето мнение да е по-меродавно от неговото?? Това е коментар по европейски доклад, ако не се сещаш. И може да не ни хвалят и сега, но лаещите срещу Герб сте самозабравили и реших да Ви припомня от къде идвате? Сети ли се? Ако не си мога още да ти припомня

109

Шопски

преди 12 години

Докога тези млади момичета ще развалят отговора не знам.Във всички преуспяващи цивилизации на историята сената се е диктувал от старейшини и то с дълги бради.

108

уважаеми политици..

преди 12 години

Надробихте Партията през 1989-та на много Партии за да крадете повече, но все още сте същите онези партийци от преди 89-та. Като сте се накамарили на кучата камара върху келепира е нормално да получите и по някое ухапване, това е положението.

107

бг

преди 12 години

аз пьк вчера получих черна розичка от БСП щаба в столипино и ще гласувам за тах в орландовци

106

до 93

преди 12 години

"най-добър приятел на човека" когато не те лае и не те хапе а Манолова има странни навици - никога досега и през ум не ми е минавало, даже в алкохолно опиянение, като ме залае куче да застана на четири крака и да лая насреща му

105

ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ

преди 12 години

Това е другари управление!Един пожарникар открил 19км участък от една магистрала започната преди неговото управление и построена със средства от еврофондовете се праска в гърдите и си мисли че е държавник - смешно и жалко!

104

АМИ,ДА.........

преди 12 години

...НА КОЙ МУ ПУКА ДА с. Катуница и Катунарите ......ИМА СЪД---ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ....!ТОВА ,ДА НЕ ВИ Е "ДРУГАРСКИЯ СЪД "...НА ОФ-то...ТА ДА РЕШАВАТ КАТУНАРИТЕ И *** , ОТ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ!????НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ И РАБОТИТЕ ПО-ЦИВИЛИЗОВАНО,БЕ....ХА,ХА,ХА,ХАААААА...УРАДЖИЙСКИТЕ ВРЕМЕНА ...МИНАХА, ВЕЧЕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

103

до 104

преди 12 години

А сега като че ли ни хвалят. И още нещо - какъв е тоя криминалист-политик Янсен. Що за меродавно мнение - откъде го изкопа това изкопаемо. хахахаха.

102

бай Ганьо

преди 12 години

Имам чувството, че Фидоска е глътнала глиган и стомахът и отказва да го смели и той си стои там и така тя страда от своята лакомия :)

101

до 104

преди 12 години

Изминаха две години от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпъл

100

до 98

преди 12 години

Аман от лъжи - чисти данни на Европейската комисия - при Станишев България е била на 14 място по усвояване на еврофондове, а преди няколко дни обявиха че е на 25 място. Лъжеш та се късаш!!!!!Платен агитатор си от тия най-ограничените, най-долните. Ти вредиш на ГЕРБ не тряблва да ти дават стотинка, толкова си зле. Не знам кой ги излъга да се хванат на едно хоро с такива като теб, явно искат да изгубят спечелени избори.

99

ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ

преди 12 години

Фидосова не я мислите - дори и да остане извън политиката и властта , тя ще се препитава доволно от участия в реклами на свински смески и фуражи!