52

До 52

преди 12 години

Защото сме ***!За това!А за повече детайли: ПОгледни новата ни история, последните 20г. политиците ни.

51

ANONIMEN

преди 12 години

ПРЕДИ 20 ГОДИНИ бРАЗИЛИЯ БЕШЕ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВЪНШЕН ДЪЛГ В СВЕТА И ЗА НЕЯ СЕ ГОВОРЕШЕ ВСЕКИ ДЕН ТАКА КАТО ДНЕС СЕ ГОВОРИ ЗА ГЪРЦИЯ , А ВИЖТЕ ДНЕС КЪДЕ Е С ПО ВИСОК РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА ОТ КИТАЙ ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА , ЗНАЧИ МОЖЕ ПРОСТО ТРЯБВА ПРАВИЛНО ДА СЕ ПОСТАВЯТ НЕЩАТА , ЗАЩО И НИЕ ДА НЕ НАПРАВИМЕ НАШЕТО ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО И ДА СТАНЕМЕ ЕДНО ЛЪЧВЕ НА БАЛКАНИТЕ

50

bg

преди 12 години

Maimun Hans Rus,kaji koi shtat moje da se otdeli ot Sauza po miren na4in?

49

ВВ

преди 12 години

ДИЛМА Е ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!

48

bg

преди 12 години

do Hans Rus-togava ne e imalo evrei.AIPAC pishe li go v konstitucijata?Murshite George Bush i Barak Obama ot naroda li sa izbrani?AIPAC li e naroda?

47

Наблюдаващ

преди 12 години

А, бе чак да ни направи богати бразилският пазар - едва ли, но при крайните "анти" настроения у нас - анти-Русия, анти-ЕС... няма да е лошо да задвижим пазарните отношения с 5-тата по големина страна в света.

46

BG

преди 12 години

Най-важното е да сключим изгодни договори за износ. Бразилия е 192 милионен пазар. Бразилия може да ни направи богати. Дано се възползваме напълно от "габровката".

45

Анонимен

преди 12 години

Спрете с глупавите и обидни коментари! Вие имате ли представа що за личност е тази жена, през какво е преминала и каква държава оглавява?

44

Контрастът

преди 12 години

Защо държавните ни глави-тикви не са посрещнали Дилма? Според мен те са в тежка депресивна криза от мисълта за контраста между тях и тази изключителна жена! Тя нито е била поставяна за държавна тиква като тях от тайни престъпни кръгове, нито е откраднала и 1 песо, нито е обиждала народа на Бразил,нито е купувала *** гласове, за да дойде на власт; били са я полицаите, докато Боцогоцеви ни бият, измъчвали са я по политически причини, докато Боцогоцеви ни измъчват ежедневно. Страшен контраст!

43

БФ

преди 12 години

ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА БРАНТИИ НЕ МИ Е ЯСНО МАСОНСКИ СЛУГИ МИ ГИ ТОЛЕРИРАТЕ ТУКА...

42

Анонимен

преди 12 години

Невероятно,какво огромно чело има тази жена и я сравнете с нискочелия Първанов.Вън нискочелите от българската политика

41

Една "подробнос

преди 12 години

Нека сега някой каже, че ние българите сме прости, неуки и пр. глупости, които редовно пишат някои по форумите. Вижте Дилма! Управлява една от най-мощните икономики, защото може и го прави добре, народа я подкрепя, светът я послеща с уважение. Само има "една подробност", която ни липсва, но не е интелект, умения и култура, каквито си имаме. Дилма се е борила. Много, години наред и с цената на всичко. Това само ни липсва, за да имаме и ние българите уважението и успеха като на тази българка

40

Анонимен

преди 12 години

Ало, протокола! Защо, след като Дилма Русеф пристигна на "държавно посещение" у нас и е поканена от президента, той не я посрещна на летището, а го замести главният му секретар? Нямаше го и външният министър. С какво толкова важно бяха заети? И как ще се изтълкува това? Всичко в дипломацията си има своето значение и импровизации са нежелани!

39

Анонимен

преди 12 години

abe bashta i mai ne e roden 1929, niakade drugade bqh chel druga rojdenna data. Ako e roden 1929 toi trqbva da e napravil dilma na 18-19 god vuzrast, za da e tq sega na 63...

38

Оногондур

преди 12 години

Да не забравяме,че се отбива в страната ни на път за Турция.И каквито и бизнес-представители да води със себе си,нашите такива и възможностите ни като цяло са твърде дребни за бразилските.Хайде наздраве все пак.

37

Анонимен

преди 12 години

мини и през тръмбеш марееей

36

Излагация

преди 12 години

Как можа селянчето Гоце да не посрещне лично президента на такава голяма държава ???Не знае ли , че за техните мащаби той е като кмет на един среден град.

35

Фен от Село

преди 12 години

До 30 добавен от: Hans Rus преди 1 час Няма никакъв спор ,че на приказки а и на хартия US е най-свободната страна! Но всъщност там има само една власт и тя е в ръцете на няколко банкови корпорации и финансови институции .Там постоянно им цъфтят налъмите с безработица над 10% и никога не се знае каква е безработицата при емигрантите. Там има и близо 50 милиона неосигурени!Конфедерация Швейцария е свободна страна с пряка демокрация! Там референдуми се провеждат поне няколко всяка година!

34

Анонимен

преди 12 години

боли *** х.я че е дошла ако ще и в хола да дойде няма да отида да я видя

33

баба Пена

преди 12 години

У нас ли пристига? Да взема да сготвя нещо.