169

Анонимен

преди 12 години

КАЛФИН И ДАНАИЛОВ СА КАМИКАДЗЕТА НА БСП-МАФИЯТА.

168

Бойчо

преди 12 години

Калфин и Данаилов са мн. по-знаещи и можещи от Плевн. и Попова! Герберите нямат капацитет за цялата власт! Нека първо направят така, че хората да живеят по-добре! Но не могат!

167

до 168

преди 12 години

съвсем логично банките отказват кредити, когато гарант е държавата. тази държавата от 2 години насам не изплаща на бизнеса, строи без да плаща, купува без да плаща.. питай хора които са със спечели проекти как се оправят с дълговете си към банки? никак, с други дългове към нови и нови банки с надеждата държавата да се изплати все някого. така че не се смей. ситуацията е изключително тежка! не ме интересуват БСП. казвам ти че те не са частен случай

166

do 158

преди 12 години

така ограбиха страната социалистите, че 2 години Бойко управлява съвсем спокойно. И заради лошото наследство реже ленти всеки ден. не ви е срам!

165

справедлив

преди 12 години

Няколко банки отказаха заем срещу гаранция държавна субсидия. Това показва до какъв абсурд са докарани нещата. В България банките не вярват на това правителство, каза още Станишев.---------------------------------------------Това показва колко си ***, Станишко .Мухахахахахахахааааааа

164

IrD $ DGD

преди 12 години

Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо?Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори?Променете "Системата" сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

163

Бойчо

преди 12 години

добре де признавам че БСП терористична организация.

162

Бойчо

преди 12 години

Анонимен герберю, защо използваш името ми и пишеш от мое име?! Пропастта е пред партийки на няколко години, а не пред партия на 100 години! Това нискочелия ти разсъдък изобщо не може да проумее. Калфин и Данаилов наприйте носовете на лъжливите гербери!

161

Анонимен

преди 12 години

БСП-САМО НАПРЕД-НАПРЕД-НАПРЕД КЪМ... ПРОПАСТА С ***

160

Бойчо

преди 12 години

калфин и данаилов отпред--добре.а доган отзад....напълно логично.

159

Бойчо

преди 12 години

Анонимен герберю, тегли на себе си каквото имаш да теглиш! Ти май от друго не разбираш! Калфин и Данаилов - напред!

158

Анонимен

преди 12 години

и аз мога да му тегля един...заден....опс...заем

157

Бойчо

преди 12 години

Анонимен, огледай се за мръсни крадци около теб! Много са! Откъде герберите имат толкова мн. пари за кампанията си! Говори се, че някои плащали по 100 лв. за представен списък с хора, които ще гласуват за тях?!

156

Анонимен

преди 12 години

мръсните крадци, които ограбиха страната - в криза? баси вицовете

155

Доган Ахмедов

преди 12 години

Е щом като става въпрос за два милиона да ми се обадят БСП-арите и няма да има проблем.

154

истина

преди 12 години

Ами вие забравихте ли, че преди две години гербавите лидери изтеглиха заем срещу ипотека за който "усложливите" журналисти въобще и дума не обелват. Как се изплати този заем, кой го изплати, спонсори ли или олигарси? Мълчите за очевидни неща, а когато стане дума за другите устата ви са до ушите разтегнати. Знаете ли ГЕРБ с какви пари купува изборите сега? Дори и в малките населени места техните лидери разполагат с много пари. Питате ли се от къде идват? Отговорете си сами.

153

дядо Вичо

преди 12 години

прави са банките да не дават пари!!! айде сега Ти електорат верен дай си гласа на тоя Хамстер!!!

152

да бре,..

преди 12 години

Бойко ,май доста е врътнал ....КРАНОВЕТЕ...на крадците от 20 г----ПРЕХОД !Голема суша ....мани ,мани ,нали се смеят ,че Бойко бил ---пожарникар ,да ама знае как да спира кранове!

151

Е, НА СНИМКАТА!

преди 12 години

Съси Хамстера!

150

Бай Ставри

преди 12 години

Тук много разбирачи има- кой имал пари, къде ще отидат парите, кой какво направил- като сте толкон.ва осведомени, що не отидете в прокуратурата, ами даже и тук сте анонимни!?