984

Jo

преди 12 години

След 2-3 години ще се сещаме с насмешка какъв премиер сме имали - тотален Бай ***, 1:1 са. Онзи ден когато правеше първата копка на АМ Струма каза, че бил взел държавата?!?! Под аренда ли я взе, купи ли я или? Внимавайте за кого гласувате. Сега пробват с инжинер без никаква подготовка за президент. Просто са тотално зле.

983

хахаха

преди 12 години

Куха лейка си ти Боко!!!

982

Анонимен

преди 12 години

Пътнико свиден, пътнико тиквен...

981

MBMD & Sova-5

преди 12 години

Пътници сте вечееее...

980

до 1009

преди 12 години

*** ***, за да оцелее каквото е останало след изброените от тебе неща! *** *** за да няма вече *** които гласуват срещу топла бира и студени кебапчета. *** *** за да няма вече хора които берат плодове като режат дърветата! *** *** за да няма такива които ти гепят тухлите от къщата когато баба ти е вътре! Всъщност, може вместо *** - да ги пратим на Стаурн... само че *** е доста по-евтино!

979

Захари

преди 12 години

Бойко ножицата пита за какво протестират? За какво протестират, зачуди се Борисов: Боко, ти питаш за какво протестираме? Ще ти отговоря като на *** човек. Не искам да режиш ленти на обекти построени от други. Можеш да отрежеш лентата само на 19 км. магистрала, която ти построи за 2 г. и 3 м. и за 4,74 млрд.лв. от фиск.резерв.Ти срина средния и малкия бизнес, увеличи безработицата с още 360 х.човека, държиш пенсиите на 70-80 евро. Танов каза кой министър е контрабандист, а ти мълчиш, не откривай дет.градини строени до 1980 г. санирани, тази и миналата година! Ей сега ще ти обясня защо протестираме. 22 години крадяхте на поразия всички до един. Построихте палати, изнесохте си парите в швейцарските банки. Боко на теб лично ти отчитат паричките фондовете от екоенергията нали? Всяко левче лично на теб се дава. Е сега да ти обясня: върнете разграбените пари. Всички замъци и палати по морето и Боровец, трябва да работят за народа, а не за разни олигарси. Върнете ограбените пари и ще напълните хазната и да има затвор за всички крадци!!!

978

Ruja

преди 12 години

Борисов, бързо спрете да се чудите и вземете адекватни мерки, защото ако изпуснете положението, после ще се наложи "министър-председател, министри, всичко в ареста с постаянни мерки". Ама то за тая работа си трябва тактика, практика и два грама акъл! Очевидно ви липсват и трите компонента.

977

БАЧКАТОР

преди 12 години

Що се отнася до пловдивските агитки, които имат намерение да се включат в протестите Борисов припомни, че правителството е дало по 1 млн. на Локомотив и Ботев.==============Пробваш с подкупи ли да спреш протестите , Бойче?

976

язека

преди 12 години

И аз се учудвам колко ли ни струват ежедневните разходки на лицето ББ с антуража си от пандури и други крайно необходими лица за прерязване на лентите.Ако някой може да направи предположение за ден ,седмица ,месец,година

975

Sapienti sat

преди 12 години

Българинът трябва първо да се излекува от несподелената си и перверзна любов към вавилонската блудница Европа, от която се разболя след 1990 г. От Запад идват главните директиви за свръх-толерантност към ***, за прикрит геноцид над пенсионери, бедни, болни и инакомислещи.Българските "политици" са марионетки на Брюксел и Вашингтон, и докато не се промени външната политика, нищо добро не очаква и народа. Защото вътрешната политика е фунция на външната. Така е при глобализма...

974

a

преди 12 години

Доколкото знам в по-новата история никога телохранител не е управлявал "бяла' държава. Примерите са от т.нар. Трети свят. Покойните вече *** Амин Дада (Уганда) и Саддам Хюсеин (Ирак). Всичко това показва нивото на голяма част от нашия народ.

973

Тити

преди 12 години

Прав е! Всичко, което е реално и има възможност да се случи се прави.

972

С.М.

преди 12 години

Коментар 938 направо чупи гипса. Бог щял да съди Бойко. Аман от ***...

971

реалност

преди 12 години

Във Враца на предна позиция излиза кандидатурата на Генерал Валери Стаменов - с най- компетентна и изпълнима програма.Успех!!

970

Детектифф

преди 12 години

За какво протестират, зачуди се Борисов. Да наистина бе Борисов, за какво протестират? За какво протестират?За какво протестират?...............................................................................................................................................................................................................................................................*** наистина за какво протестират. Наистина ли си такъв шменти капели бе, та не разбираш? Много тъпо.

969

Прогноза

преди 12 години

Президента ще бъде от ГЕРБ!!

968

Анонимен

преди 12 години

Който гласува за борисов, е наистина тежко ментално увреден

967

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 12 години

Прoтестират срещу отказът от защита на вечните интереси на третата българска държава!Протестират за това,че под прикритие на измисленият етно модел и граждански мир се извършва геноцид над основополагащият за нацията български етнос чрез *** и турцизация на страната!Протестират за това,че налаганите евроатлантически "ценности" е в същност информационно-пазарен фашизъм!А ти банкенска тикво строиш магистрали за погребване на нацията и държавата!

966

Пройчо

преди 12 години

Протестираме най-малко за това , че ни управляват хора , които през живота си са прочели самоедна книга " Винету" , ама май не са я и довършили , физкултурници чийто единствен изпит взет с глава е челна стойка , женствени кандидат президенти , рабфакаджийки и юристи от Монтанския университет !

965

Анти - циганист

преди 12 години

*** *** понеже:1. Ни приватизираха предприятияза за жълти стотинки и ги препродадоха за стотици милиони2. Изнесоха около 100 милиарда от страната за последните 20 години3. Замениха чукарите за плажнА ивица4.Открадноха европарите и ЕС се видя в чудо и ги спря за първи път в историята си5.Натресоха ни 30 годишен договор да купуваме скъпа руска газ.6. Имат 5 милиардера и стотина мултилионера,които са купили медиите и страната7.Прогониха 2 000 000 българи в чужбина