179

жж

преди 12 години

Бившият *** депутат Тома Томов/закрилян от БСП/ открадна 850 000 лв. от община Видин.....и др. знайни и незнайни апаши.....затова протестира народа!!!!

178

rqzan

преди 12 години

vsi4ki ot ataka sa bez izklu4enie

177

Анонимен

преди 12 години

Браво на децата,браво на младите хора,аз ще гласувам за ВОЛЕН,и всички които дадат минус значи скачат срещу нашите деца-а сега да видим

176

Ахил

преди 12 години

Нито една партия няма място на днешния протест в София и утрешния в Пловдив----това е нашия протест - на гражданите.

175

до Рома бене

преди 12 години

Ааа искам среща "Трактора" срещу "Тиквата" !! Всички оцелели да се доубиват на място !!

174

Мони

преди 12 години

Не е нужно да продължават коментарите по този случай, ясни са виновниците и ще си поемат същите последствията, няма нужда от политизиране на случая.

173

до 179

преди 12 години

"ВИЕ ДРУГАРИ МУТРО-КОМУНИСТИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗАВОДИ ГИ УНИЩОЖИХТЕ. " е па по ком. време всички заводи си работеха ....

172

до wasp

преди 12 години

гордеят се най-вече с телесните си миризми

171

ан

преди 12 години

КЪДЕ БЯХА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДРУГАРИ КОГАТО НАРОДА ПРОТЕСТИРАШЕ ПРОТИВ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА? КЪДЕ БЯХА КОГАТО МУТРИТЕ ОГРАБВАХА ДЪРЖАВАТА И РЕКЕТИРАХА ХОРАТА? КЪДЕ БЯХА КОГАТО ЛОСТОВ ПРАВЕШЕ БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ? КЪДЕ БЯХА КОГАТО УНИЩОЖАВАХА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ЗАВОДИТЕ? КЪДЕ БЯХА КОГАТО БАНКЕРИТЕ УНИЩОЖАВАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА? КЪДЕ БЯХА КОГАТО МУТРИТЕ БЕТОНИРАХА МОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ? КОЙ НАПРАВИ *** ПРЕСТЪПНИЦИ? ВИЕ ДРУГАРИ МУТРО-КОМУНИСТИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗАВОДИ ГИ УНИЩОЖИХТЕ.

170

Анонимен

преди 12 години

:)

169

НФБ

преди 12 години

атака пак демагогства!а иначе е десния *** на боко ипонеца!Парите и власта са всичко за нашите политици!Ипон и СИК вярно разбиха всички опоненти на наркопазара но той не е замрал а има нови лица които насочват парите към боко и цецко апартаменчето!Някой изнесе ли данни за ко,исионните които гушкат при всяка държавна поръчка...стига лъжи идемагогия1полицията стана ударен отряд на ИПОНи СИК!Маджо и маргините са недосегаеми!пашата сибира парите на боко и върти за негова сметка далавери1

168

wasp

преди 12 години

"ромски парад на гордостта"... не мога да се сетя с какво точно се гордеят тея?!

167

Рома бене

преди 12 години

"София е моят Рим!" казал Константин Велики!Да се построи Колизеум!Искаме гладиаторски битки!Волен срещу Серьожа Дмитриевич!Победителят срешу Янето!После в третия кръг Мартинчо излиза с тризъбец!И накрая да излезат Боко и Цецо, срещу Дуги и Местан!Кой остане става Президент!Е това е зрелище един път!!Билетите за Колизеума по 1000 евро!Ще се напълни Гарантирано от ГЕРБ!А Си Ен Ен и Ен Би Си ще се избият за правата за излъчвани на живо!!

166

Анонимен

преди 12 години

Стига сте се настройвали срещу *** и помаците. Има всякакви хора сред всички етноси. Жалкото е, че тези етноси са много удобни и евтини за манипулация, но въпреки това християните трябва да постъпваме по християнски. Призовавам всички българи да се опитаме да бъдем търпими помежду си. Призовавам държавата да спазва правата и да изисква от всеки гражданин да спазва задълженията си.

165

Анонимен

преди 12 години

След като атака подкрепяла протеста си има начин да го подкрепи - извинявай ама начина не е като се органиира друг митинг по същото време!!! И още нещо - къде бяха от атака до сега... от тях само едните приказки и нищо повече...

164

Анонимен

преди 12 години

Ама пък...и футболните ни клубове си имат едни "фенове" !!!...???

163

Deko

преди 12 години

Взе да ми писва вече от тия самозвани националисти-червени атакисти. Няма ли най-накрая правозащитната с-*** да си свърши работата и тия улични хулигани и *** да получат заслуженото си. Плащам си данък за спокойствие -не за мангасарщина по улиците.

162

Rad

преди 12 години

Пълни глупости-само ромите били извършвали престъпления. Най-долните и гнусни престъпления не се извършавт от роми. Наглите роми ли са? Смешници. Бугаристанеца докато не проумее причината за хала си, винаги ще е на това дередже.

161

Sedesar

преди 12 години

Тия комунисти -атакисти, и вожда им Волен-който през 90-те продаде синята идея и обиколи всички партии, които подкрепят това комунистическо управление-нямат ли срам да се показват. От комунист-националист не се става.

160

до 154

преди 12 години

"плюьт""свиленена клаксони"първо се култивирай малко ти