239

Анонимен

преди 12 години

Хайде, отвориха локумената фабрика!!! Ама те май въобще не са я спирали.Ти да не четеш предизборните обещания на Гоцко? Защото и той имаше страхотна визия за БГ ?

238

до 241

преди 12 години

А ти си комунустически капиталист.

237

Голями са...

преди 12 години

Разруха в здравеопазването, образованието, социалните дейности, опоскани са парите от резервния фонд, и от бюджета, фалити на фирми, процъяваща контрабанта, отказ на ЕС за вклюването ни в Шенген-заради корупция във властта,... това са само част от постиженията на ГЕРБ, а на Плевнелиев-19 клм. новопостроени пътища и иска президенстването. Да ама не.

236

Анонимен

преди 12 години

За каква модерна България бълнува Плевнелиев? Та ние нямаме производство, реално икономиката ни е мъртва!

235

Анонимен

преди 12 години

Този човек е под опасна самохипноза. Все едно е от някакъв филм за зомбита, как може да изглежда толкова неадекватно? Вчера с ръка на сърце ни убеждаваше че никога, ама наистина никога не иска да бъде президент, а днес ходи замаян и зашеметен от желание да бъде такъв. За мен е ясно едно - на ГЕРБ наистина не им пука за президентските избори, а още по-малко им пука за душевното здраве на този човечец, който явно вече не е на себе си.

234

Анонимен

преди 12 години

Визията ти ми е ясна и аз я видях чашата от кафето ---- магистрали и мургавелки всичко друго терминал 2

233

Българин

преди 12 години

Народе на България събуди страната има нужда от теб на 23 октомври да отсечем главата на триглавата ламя бсп дпс синята коалиция с бюлетина в ръка за бъдещето на нашата страна

232

67

преди 12 години

Гласувате ли за този мишок ще дадете цялата власт в държавата в ръцете на ББ и ЦЦ.Това няма да е полезно за никого като се има впредвид ниското им ниво на образованост и милиционерския им метод на работа.Ако изберем друг президент поне ще има право на вето и около него специалисти,които разумно ще тълкуват законите на сегашната власт и ще им са коректив.Така че мислете добре преди да направим поредната глупост и на тези избори.

231

aSo

преди 12 години

simpatqga, krlsavec s premerejen pogled - ahh kazal Azisss, razmahvajki kitki,sys systoto glasche , kato na kandidat prezidencheto..Hora, ima li nachin da ne si izbirame prezident?!? Tiq, napravo me vtestqwat!

230

Халтурко

преди 12 години

Кандидатът за президент Плевнелиев написал списък с всички свои предизборни обещания, но изпуснал списъка върху крака си и останал инвалид за цял живот.

229

писна ми

преди 12 години

еи това самочувствие без покритие ще съсипе страната ни.

228

Анонимен

преди 12 години

Искам да чуя, че Плевнелиев строго осъжда всички, които са подкрепяли *** Киро в милионните му далавери, и че подобен субект е бил приет за член/ може би- почетен/ на ГЕРБ, че политици, които се кълняха в родолюбие и честност, са допускали един нарушител на много закони у нас да им бъде спонсор. Тогава ще реша, че Росен е мъж на място!

227

До 227 от 224

преди 12 години

Разбирам, но кажи как да дадем урок? Покажи ми един достоен политик. Аз не виждам такъв. Плевнелиев е добър специалист, искам да вярвам, че е и почтен, но една лястовица пролет прави ли?

226

а

преди 12 години

Ти си симпатичен и много образован човек, но лошото е, че Пожарникаря ще ти тегли конците.

225

Анонимен

преди 12 години

За сведение:You Tube-Маргарита Радинска-"Кукла на конци"!

224

???

преди 12 години

Каква визия за държавата,бе? Ти нямаш визия на човек и достоен мъж,седнал визия за държавата да има.

223

До 224

преди 12 години

Голяма грешка!Ако ние не отидем,ще отидат турците които гласуват анблок и по команда,а също и ***,в зависимост от това,кой ще плати повече.Е,и кой ще ни управлява после?Мисля,че сам се досещаш за отговора.

222

до 218

преди 12 години

Лошото е,че такива ненормалници като теб не са малко!Все призраци им се привиждат!Затова и България трудно ще излезе пот тинята!Изчезнете ли вие ненормалници,тогава България ще се оправи!

221

анкета

преди 12 години

Ще гласувате ли за кандидат президента Росен Плевнелиев? Ако да, палец нагоре, ако гласувате за друг кандидат палец надолу.

220

Анонимен

преди 12 години

Тъжно! Ако можехме да се разберем нито един, ама нито един българин да не отиде до урните на 23т.м., може би щяхме да дадем добър урок на всички тези партии и самозвани политици.