510

ЧТО ДЕЛАТЬ

преди 12 години

1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.

509

Flady

преди 12 години

До 531 ти колега трябва да се кръстиш ФАНТАЗЬОР 1, а не БЪЛГАРИН 1! Или най малко МЕЧТАТЕЛ 1! :))) Абе от Атака верно има плащат много на своите служители, по цял ден пишат коментари в нета и реват "хай хитлер", едно свободно ясто нема ли за мен, че за обикновени граждански коментари пари не ми дават! :)))

508

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Ей,бе много ги естрах някои само като прочетат или чуят Волен Сидеров изпадат в паника,а какво ли би станало ако найстина това се случи - отговора е един - ред в държавата,която в момента е на автопилот.

507

Flady

преди 12 години

Прав е 525 да се даде на Сидеров МРВ е все едно на Владо Кузов детска градина да му дадат! :))) Понеже Сидеров е политически шут не ми е ясно дали трябва да се осъди за расизъм и подбудителство към сморазправа на етническа и расова основа, но Боянчо Расате и скинарите требва да изедат по един *** х*й в затвора за 5-6 годинки да им дойде акъла, а онези малолетни и непълнолетни гологлави лапетии просто имат нужда от як пердах вкъщи и една седмица без джобни и ще кротолясат!

506

до 520

преди 12 години

Те бушмените не могат да ти отговорят "бг"те могат само да ти сложат минуси,ха вземи пиши колко са добри БСП или ГЕРБ и да видиш как ще те възхваляват,затова не ги питай те отговори нямат имат само цел зададена,да се маскари и противопоставят на всеки който мисли с главата си за доброто на народът и държавата.България е създадена от интелигентни за времето си племена но е превърната от комунистите в зъл народ.

505

иво

преди 12 години

Sorry, До 525.

504

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

АТАКА - ПОБЕДА ! Волен - Президент ! Не триите уважаваите мнението на всеки БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН!

503

иво

преди 12 години

До 252, Супер 6

502

Калин Стефанов

преди 12 години

Да му дадете МВР е все едно да дадете на педофил детска градина.

501

123

преди 12 години

Национален Протест срещу безобразията в БългарияИскам да Уведомим всички: Протестите в София утре започват в 10:00 часа с този на ВМРО, в 14:00 започва на БНС и други Хора и в 19:00 часа този на Гражданите, няма значение кой кога ще иде на Протест!!! Важното е всеки да казва че Протестите са Граждански и да не се Политизира!!! От 10:00 до 22:00 часа има Подадени Уведомления - това означава, че Протестите са законни, ако някой бъде Бит да... търси съдействието на Медиите !!!Разпостранете!

500

до 520

преди 12 години

Няма нищо лошо, само че има лошо да говориш неща само за да те изберат където трябва, а после да използваш това за собствена угода.

499

кака

преди 12 години

Боже, пази ни от Болен, от Боко и сами някак си ще се избавим......

498

същия като другите

преди 12 години

трябва да си промени името на Болен Сидеров...........а с таз каска освен да ходи да си блъска главата в някоя стена незнам какво друго може да направи.С Атака в батака ........................

497

бг

преди 12 години

Волен е единствения достоен политик в новата история на България. Я ми отговорете: какво лошо има в идеите му за регулация на лихвите по кредитите, за разваляне на незаконните договори с електроразпределителните дружества, за закон за българския език и много други прекрасни идеи, които отлежават в някоя папка в кабинета на Цецка в НС защото не са удобни на определени лобита. Хайде кажете какво е откраднал от българската държава Сидеров? Какво е приватизирал за 1 лев като Костов, Царя и БК(С)П!!

496

НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА

преди 12 години

Геноцидът над българите е "успешна социална политика"; да, правителството преизпълнява плана, спуснат от сутеньорите в Брюксел и Вашингтон.Докога ще търпим народните душмани?!

495

Умната

преди 12 години

Този е луд за връзване ! Такива като него могат да донесат на България само беди и нещастия - кръвопролития, международно презрение и изолация и разруха на страната !

494

Анонимен

преди 12 години

Е, и каква стана тя? Тоз, Воленчо, нали беше голям патриот, ама патриот, по поемата на Христо Ботев - "Патриот"! Патриот само за парата и власта. Та те всичките, в власта, са едни и същи.

493

За Сидеров

преди 12 години

*** трябва в крана сметка да разберат че законите са за всичики даже и за тях тука няма грам расизъм не си затваряйте очите за тоя проблем нека Брюксел ги защитава ама те са длъжни да спазват закона и да работят наравно със всички в държавата като не искат да се махат

492

а

преди 12 години

Тази каска вехтоварите я продават за 5 лева. Този обаче има нужда от двама яки санитари и от халат с дълги ръкави, който се вързва на гърба.

491

......!

преди 12 години

Иска, ама Краля Слънце не дава нищо....!