78

heh

преди 12 години

dokodnali sa go

77

kasapina

преди 12 години

TOVASA BULGARI ASEGA PALETE I THNITE K6TI NALI NEISKATE OBISTVA ETO KO OBIVA VAV VA6TA STRANA TOVASTE VIA OT VAS PO GOLEMI OBICI NEMA.

76

Анонимен

преди 12 години

Рано или късно за всяко прасе идва коледа дано доде и за *** на Рашкови

75

бг

преди 12 години

Сега се чудят защо народа е тръгнал да се саморазправя с ***, ми щото друг няма да се разправи.По улицата се движат возила на такива на такива мутри,престъпници ограбили милиони,убиват без проблем за милионите си,"известни на полицията",...недосегаеми...разхождат се *** с по 10 висящи дела и условни присъди....недосегаеми..."царе"...мешарета...недосегаеми...монополисти-"законни" крадци...недосегаеми-за държавата.Ми щом е така да им посегнем ние - народа,робите,досегаемите...това е...

74

Тенката

преди 12 години

Един от "Недосегаемите".... нека всички видят колко недосегаем е един човек. Всичко си намира майстора рано или късно, но не и никога!

73

Анонимен

преди 12 години

Полицията и съдебната ни власт са за изхвърляне.Те са в основата да не ни искат в Шенген!

72

Бате Ачо

преди 12 години

Справедливостта не закъснява. Рано или късно ще си намери майстора. Лошото, че ако сме нормална страна, тази задача я решава съда, а тук някой засегнат сам е решил да действа.

71

Хелзо

преди 12 години

А защо не казахте, че е намерен до новият си Мерцедес S класа? Като е арестуван какво дири на свобода?

70

Колю-прокурора

преди 12 години

Главния прокурор да си ходи.Не зная кой ще е следващия гл.прокурор но срещу сегашния ще има образувано досъдебно производство.

69

БЪЛГАРИН

преди 12 години

По въпроса - полицията хваща - съдът пуща. Ми какво да прави съдът като престъпната полиция ги хваща и побарва по знаете кои органи.

68

бг

преди 12 години

"Липса на доказателства" - често го чуваме, ама няма наказани от съответните органи защо е станало така ..

67

Прокурор

преди 12 години

Кой пита за имоти? Името и ЕГН-то, моля.

66

Анонимен

преди 12 години

ГОСПОДИН ПРОКУРОР БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ КЪМ ОБЩЕСТВОТО И ИЗНЕСЕТЕ ПУБЛИЧЕН СПИСЪК НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ МНОГО ПАРИ И ИМОТИ

65

БИЗНЕСМЕНИ

преди 12 години

"Нападението е станало на метри от луксозния автомобил на бизнесмена" Всичките ни български "бизнесмени" забогатели в последните 20г. са такива... престъпници с бели якички.. общо взето си е получил заслуженото, дори леко се е отървал. А това защо че не е имало доказателства срещу него е поредната причина Велчев да освободи поста който заема... българската прокуратора е мега, ултра, хипер зле или пък не, а просто е на хонорар при "бизнесмените" Велчев кажи кое от двете е вярното?

64

ДИДКО

преди 12 години

ВЕДНЪЖ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАКЪСНЯХ С НЯКОЛКО ДНИ С ОСИГУРОВКАТА ЗА ЕДИН ОТ МОЙ РАБОТНИК ,НЕ БЕШЕ ПО МОЯ ВИНА ,ОКАЗА СЕ ЧЕ ВИНАТА Е НА НАП ,НО ТЕ МИ ПРАТИХА ПИСМО ДА СЕ ЯВЯ В НАПА ЗА СПРАВКА ,Е ПИТАМ СЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ПЛАЩАЛИ МИЛИОНИ ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ Е ТЪРСЕЛ ДОСЕГА

63

Анонимен

преди 12 години

НЕ ВИЖДАМ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ОЛИГОФРЕНСКИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА НАРОДНА САМОРАЗПРАВА. ТОЗИ НЕ ГО Е ОСАКАТИЛ НАРОДА, А НЯКОЙ ПРЕСТЪПНИК. А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖАТ ВСИЧКИТЕ. УТРЕ ЩЕ ОСАКАТЯТ И ВАС.

62

Анонимен

преди 12 години

КАЖЕТЕ ИМЕНАТА ГОСПОДИН ПРОКУРОР ,ДЛЪЖЕН СТЕ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО

61

Анонимен

преди 12 години

Този човек поражда много въпроси, обаче се замислете дали е единственият човек. Готов съм да говоря с имена, макар че може би не е съвсем редно. В много други български градове има подобни хора и не всички са от ромски произход, да не кажа, че повечето са етнически българи. Всички те са известни с това, че поддържат висок стандарт на живот и са обединени около разбирането си, че не бива да се плащат данъци. Една голяма част от тези хора са обект на нашето внимание от доста време насам. Включително и г-н Рашков, заяви Велчев.

60

Анонимен

преди 12 години

Главният прокурор Борис Велчев каза пред журналисти, че от данните, с които разполага към момента, политически чадър над Кирил Рашков не се вижда. -СРАМ ,ГОЛЯМ СРАМ ,НЯМАМ ДУМИ

59

Анонимен

преди 12 години

досегнаха се до недосегаемия